• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از دست دادن جایگاه در گوگل

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باسلام
من چند روز هست که یکی از سایت هم حدود 80% با افت بازدید مواجه شده که واقعا آمار زیادی هست و برای سایتم خیلی صدمه زد این افت بازدید.
بعد از این افت بازدید من کیوردهایی را که سایتم با آنها در نتیجه 1 گوگل بود رو جستجو کردم ولی در کمال ناباوری دیدم بعد از 6 ماه رتبه یک گوگل رو از دست دادم که هیچ تا صفحه 5 هم رفتم ولی اصلا سایت من نبود !
درضمن این رو بگم از ایندکس های سایتم حتی 1 مورد هم پاک نشده فقط جایگاه خودشون رو به شدت از دست دادن به طوری که از رتبه های اول به صفحه های بالا 5 رفتن و به خاطر همین با افت بازدید مواجه شدم.
تمام مطالب هم اختصاصی بودن و کلمات کلیدی هر پست هم میانگین 10 تا بود و تمام موارد سئو نیز رعایت شده بود.
لطفا اگه کسی میدونه مشکل از چیه بهم کمک کنه

BEHN4M

Registered User
لایک‌ها
16
یه سر به تاپیک سئو بزنین میفهمین که مشکل همه ست . دلیلشم آپدیت جدید گوگله

DL3R

Registered User
لایک‌ها
54
چرا میگید مشکل؟
سایت های من ورودیش شده 2 برابر :D
جدی میگم

طبیعیه. قطعا وقتی بازدید برخی سایت ها میاد پایین، بازدید بقیه میره بالا.
کاربری که قبلا با سرچ فلان کلمه به سایت ایشون میرفت، حالا با همون سرچ به سایت شما میاد. البته مثال زدم منظورم واقعا سایت شما و ایشون نیست.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
کسی نمیدونه چه کار باید بکنم تا دوباره به حالت قبلی برگرده سایتم ؟

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
باسلام
من چند روز هست که یکی از سایت هم حدود 80% با افت بازدید مواجه شده که واقعا آمار زیادی هست و برای سایتم خیلی صدمه زد این افت بازدید.
بعد از این افت بازدید من کیوردهایی را که سایتم با آنها در نتیجه 1 گوگل بود رو جستجو کردم ولی در کمال ناباوری دیدم بعد از 6 ماه رتبه یک گوگل رو از دست دادم که هیچ تا صفحه 5 هم رفتم ولی اصلا سایت من نبود !
درضمن این رو بگم از ایندکس های سایتم حتی 1 مورد هم پاک نشده فقط جایگاه خودشون رو به شدت از دست دادن به طوری که از رتبه های اول به صفحه های بالا 5 رفتن و به خاطر همین با افت بازدید مواجه شدم.
تمام مطالب هم اختصاصی بودن و کلمات کلیدی هر پست هم میانگین 10 تا بود و تمام موارد سئو نیز رعایت شده بود.
لطفا اگه کسی میدونه مشکل از چیه بهم کمک کنه

تو وب مستر سنترال براتون پیام ی نیامده ؟ در غیر اینصورت ...

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اگه منظورت همون وبمستر تولز هست ؛ نه هیچی نیومده !

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
چند روزه اینطوری شده ؟
پیشنهاد میدم چند روز دیگه صبر کنید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
چند روزه اینطوری شده ؟

آپدیت جدید پنگوئن گوگله از جمعه هفته پیش

یک علت کلمات کلیدی های زیاد به حالت اسپم وار و دیگری داشتن بک لینکهای کم ارزش و تعداد بالا و نداشتن توازن میان لینکهای با ارزش و کم ارزش شما میباشد

بعید میدونم که دوباره درست بشه

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
چند روزه اینطوری شده ؟
درست از 8 مهر که میشه شنبه هفته قبل ! و به نوعی حرف کاربر hamed_u139 رو ثابت میکنه !
ولی ایشون گفتن بابت ازدهام کلمات کلیدی و بک لینک های کم ارزش هست ، ولی من برای هر مطلب حداکثر 10 تا تگ میذارم که اون هم کاملا مرتبط با مطلب هست.در مورد بکلینک هم بگم تا حالا از هیجا بکلینک نگرفتم و تبادل لینک هم نکردم.

mysam147

Registered User
لایک‌ها
54
منم جزو خودتون بدونید
دوتا از سایتهام بازدید گوگلشون 10 برابر افت کرده ییهو
من که مرتب اپدیت نمیکردم
لابد شما هم تو اپدیت کردن سایت منظم نبودین؟

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
یه تجربه که دارم اینه که یه مدت اینجور سایت ها رو بحال خودشون رها می کنم و در هفته فقط یه پست می دم بعد از 2 ماه دوباره شروع می کنم تو این مدت فقط لینک های خوب به سایت بدین

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در مورد آپدیت باید بگم از موقع راه اندازی معمولا از هر 2 روز یه پست میذاشتم تا این که تو این 1 ماه آخر به دلیل این که 2 تا سایت جدید هم زدم وقت نکردم حتی یه پست هم ارسال بکنم
فعلا که تصمیم گرفتم هر روز 3 تا پست بذارم تا ببینم چی میشه !

بالا