• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از دوستاني كه با Bitdefender كار كردن كمك ميخوام

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
از دوستاني كه با Bitdefender كار كردن
ميخواستم بپرسم كه فايل هاي ابديت Bitdefender نسخه 9 اينترنت سيكيوريتي
كجا ذخيره ميشه؟
بعد از تعويض ويندوز ميتونم ازش استفاده كنم يا اينكه بايد از اول ابديتش كنم
اخه اصلا حوصله ابديت ندارم

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
من ازش استفاده میکنم !
ولی نمیدونم :(
من فقط 1 بار بعد از نصبش ویندوز عوض کردم و آپدیت کردم ! ( اینترنت سرعت بالا هم دردسره ! )

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
سلام
از دوستاني كه با Bitdefender كار كردن
ميخواستم بپرسم كه فايل هاي ابديت Bitdefender نسخه 9 اينترنت سيكيوريتي
كجا ذخيره ميشه؟
بعد از تعويض ويندوز ميتونم ازش استفاده كنم يا اينكه بايد از اول ابديتش كنم
اخه اصلا حوصله ابديت ندارم
ذوست عزیز این فایلها تو این مسیر ذخیره میشه:
C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins
در ضمن قبل از کپی از control panel /administrative tools /services سرویسهایی که مربوط به bitdefender هست رو disable کن بعد کپیشون کن.آنتی وروس رو هم اول disable کن بعد exit کن.
امیدوارم که مفید واقع بشه.:happy:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
ذوست عزیز این فایلها تو این مسیر ذخیره میشه:
C:\Program Files\Common Files\Softwin\BitDefender Scan Server\Plugins
در ضمن قبل از کپی از control panel /administrative tools /services سرویسهایی که مربوط به bitdefender هست رو disable کن بعد کپیشون کن.آنتی وروس رو هم اول disable کن بعد exit کن.
امیدوارم که مفید واقع بشه.:happy:

با سلام و تشكر از پاسختون
من در حالت سيف مد (كه انتي ويروس اصلا نمياد بالا ) رفتم control panel /administrative tools /services و سرويسهاي بيت ديفندر رو disable كردم و فايلهاي سيوش رو كپي كردم
بعد از كپي ، سيستمم رو كه رياستارت كردم بيت ديفندر نيومد بالا و توي /services هم هر كاري كردم enable نشد
حتي سيستمم رو دوباره تو حال سيف مد روشن كردم و تو حالت سيف مد توي /services رفتم ولي بازن enable نشد
خلاصه مجبور شدم سيستم رو ريستور كنم تا درست شد
حالا چند تا سوال دارم
1 - اگه توي /services سرويسهاي بيت ديفندر رو disable نكنم و كپي كنم مشكلي پيش مياد
2 - بعد از نصب وندوز چه جوري ازشون استفاده كنم يعني قبل از اينكه فايل هاي سيوش رو كپي كنم چه چيز هايي رو بايد disable كنم ؟
3 - اگه disable كردم و مثل الان enable نشد چي؟:blush:
منتظر پاسختون هستم
ممنون:blush:

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من واسه یکی از دوستام همین بیت دیفندر رو نصب کردم و فایلهای ابدیتش هم ریختم و به هزار بدبختی سرویس رو فعال کردم
سیستم رو که ریستارت کردم بیت دیفندر ، خیلی عالی اومد بالا و ظاهرا ابدیت شده بود..
ولی وقتی که سیستمش رو وصل کردم به اینترنت در کمال ناباوری دیدم که بیتدیفندر داره از اول ابدیت میکنه !!!!!!!!!
جریان چیه؟
غیر از اون فایل ها ، فایلهای دیگه ای هم باید نصب کنم
لطفا توضیح بدید
ممنون

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه log آپدیت ذخیره نمی شه و باید دوباره از اول آپدیت بشه... متاسفانه بیت دفندر 2 تا بدی داره:
1. همین آپدیتش که گفتید.
2. مشکل آپدیت وقتی که آپدیت آنلاین می کنین سریال برنامه رو به اف تی پی و یا پروتکل دیگه ای میده و اگه نسخه رجیستر شده نباشه یا کد تقلبی باشه برنامه trial Expired میده و این بد جور نامردیه....

من تا 2 سال ازش استفاده می کردم ولی سرانجام اعصابم خورد شد رفتم سراغ کاسپر اسکای... این بهتره به نظرم.

به اینجا هم سری بزن کارت راه میفته:
http://www.softpedia.com/get/Others/Signatures-Updates/Bitdefender-Virus-Definitions.shtml
موفق باشی

بالا