• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از سایت ها بیت کوین کسب درآمد کنید...فوق العاده است امتحان کنید.

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
به نام خدا
1) یه چندتا لینک با کمک یکی از دوستان تو پی تی پیدا کردم که اینجا میذارم تا همه امتحانش کنن خودم دریافتی داشتم...
طریقه دریافت بیت کوینش هم خیلی راحته...
یه کیف پول بلاک چاین درست کنید از این لینک :
https://blockchain.info/wallet
روی Create My Free Wallet کلیک کنید و به راحتی ثبت نام کنید همین...
و یه حساب ePay هم درست کنید از این لینک :http://epay.info/
این سایت با ایران مشکلی نداره و خیلی راحت با دادن اطلاعات خودتون ثبت نام کنید.
بیت کوین های دریافتی شما همون لحظه به حساب ای پی شما پرداخت میشه و از اون هر هفته یکشنبه ها به کیف پول بلاک چاین شما ریخته میشه

2) دریافت بیت کوین از سایت های معتبر مثل فری بیت کوین و زبرا بیت کوین و مون بیت کوین و...
طریقه کار با این سایت ها خیلی راحته مثل آب خوردن فقط کافیه برید توش و با آدرس بیت کوین تون ثبت نام کنید و ثبت نام کنید همین
بیت کوین :

بیت کوین زبرا:

مون بیت کوین:
http://moonbit.co.in/?ref=962ea4458533

یه سایت خوبه دیگه که هر ساعت به طور ثابت 2000 ساتوشی میده...
http://passivebits.com/?ref=7J6r49XbT2

تاپیک رو هر روز آپدیت میکنم تا همه بتونیم با هم پیشرفت سریع داشته باشیم...

ممنون از همه ی دوستان

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
Untitled1.png دریافتی از ای پی :
این اول کارم بود ساتوشی که جمع کرده بودم جنبه امتحانی داشت...
هفته دیگه واریزی ها رو نشون میدم کیف کنید:general707:
سریع ثبت نام کنید تا زمان رو از دست ندادید...
فقط کافیه روی بنرها کلیک کنید و بعد ثبت نام کنید و هر ساعت یکبار چک کنید...تلاش کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
چندتا سایت دیگه هم بعدا میذارم...

depp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
موقع ثبت نام در epay این میاد:

rusqu28m878xmpxt1a2w.png

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
موقع ثبت نام در epay این میاد:

rusqu28m878xmpxt1a2w.png
سلام داداش
از این لینک برو ثبت نام کن :http://epay.info/register/
البت قبلش باید کیف پول بلاک چاین رو ساخته باشی که موقع ثبت نام تو ای پی آدرس بیت کوین کیف پولت رو تو ای پی واسه ثبت نام وارد کنی
اون پایین هم I'm not a Robot رو هم تیکش رو بزن تا اون عکس ها بیاد بعد طبق چیزی که خواسته عمل کن که انشالله اوکی بشه...
بعد که ثبت نامت تموم شد رو بنر هایی که گذاشتم کلیک کن و اونجا ها هم ثبت نام کن که وقت طلاست...

depp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش
از این لینک برو ثبت نام کن :http://epay.info/register/
البت قبلش باید کیف پول بلاک چاین رو ساخته باشی که موقع ثبت نام تو ای پی آدرس بیت کوین کیف پولت رو تو ای پی واسه ثبت نام وارد کنی
اون پایین هم I'm not a Robot رو هم تیکش رو بزن تا اون عکس ها بیاد بعد طبق چیزی که خواسته عمل کن که انشالله اوکی بشه...
بعد که ثبت نامت تموم شد رو بنر هایی که گذاشتم کلیک کن و اونجا ها هم ثبت نام کن که وقت طلاست...
داداش همه اینکار ها رو میکنم ولی همون ارور میاد!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
چقدر طول کشید تا 384 تومن در بیاری؟ :)

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
داداش همه اینکار ها رو میکنم ولی همون ارور میاد!
با قن.د شک.ن امتحان کن ببین چی میشه
چقدر طول کشید تا 384 تومن در بیاری؟ :)
نمیدونم چون امتحانی بود...
ولی به نظرم میشه تا آخر ماه اگه تلاش کنم یه گوشی 100 تا 150 دلاری از علی اکسپرس بگیرم...:general707:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
بلاک چِین
block chain
در ضمن این والت از کمترین امنیت برخورداره
شما بگو کدوم کیف پول و کدوم سایت از امنیت کامل برخورداره؟؟؟
همین چند وقت پیش تو اخبار گفت که هکرهای روسی به سایت های بانکی آمریکایی حمله کردن :general410:...
بعد دیگه کیف پول های الکترونیکی جای خود داره!
ولی کسی چیزی از دست نمیده تو این کار...
در کل کیف پول بلاک چین امنیتش نسبت به بقیه خیلی بالاتره و همه اینو میدونن...

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
ایشالا 81000 تا کپچا پر کنی میرسی به 0.5 بیت کوین :)
همش که کد کپچا نیست عزیزه من:rolleyes:
لینک آنتی ویروس هست...زیر مجموعه هست...و هزارتا کاره دیگه...
شما که خودت ماشالله واردی تو چندتا تاپیک هم دیدمت:D

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
داریم به کجا میریم . این بود اقتصاد مولد . این بود ارمانهای ما

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
در کل کیف پول بلاک چین امنیتش نسبت به بقیه خیلی بالاتره و همه اینو میدونن...
این همه که میگی کیان؟‌ :p

یکی از این والت ها اون هم به صورت آفلاین:
Bitcoin-core
Armory
Electrum
Multibit
Trezor
یا استفاده از paper-wallet

MAHBUB2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام داداش خوب راهنمایی کنید تا کاملا متوجه بشیم اگه میشه یه فایل پی دی اف ضمیمه کنید تا تصویری حالیمون بشه موقع ثبت نام در epay محل BTC address چیو باید وارد کنیم و آی پی آدرس بیت کوین و از کجا بیاریم خیلی ممنون.

فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام داداش خوب راهنمایی کنید تا کاملا متوجه بشیم اگه میشه یه فایل پی دی اف ضمیمه کنید تا تصویری حالیمون بشه موقع ثبت نام در epay محل BTC address چیو باید وارد کنیم و آی پی آدرس بیت کوین و از کجا بیاریم خیلی ممنون.

خیلی ساده است اول باید تو سایت بلاک چین یه کیف پول درست کنید از اینجا اینو باید درست کنی که درآمدت مثل همین حساب بانکی که داری مثل همون ذخیره کنی...
بعد باید به کیف پولت لاگین بشی بری توش اونجا BTC Address رو نوشته اونو کپی کن بعد تو ePay که خواستی ثبت نام کنی وارد کن اینم بگم که ePay واسه اینه که بعضی از سایت ها به اون واریزی دارن و ePay هم هر هفته یکشنبه ها هر چقدر که ساتوشی جمع کرده باشید رو به کیف پولتون انتقال میده...
هر موقع خواستید از کیف پولتون استفاده کنید برای خرید اینترنتی از سایت های خارجی فقط کافیه که از کیف پولتون اون مبلغ رو انتقال بدید به حساب هایی مثل پی پال -وب مانی-...
اگر هم اهل صبر کردن هستید که تو سایت هایی که بعدا میذارم میتونید سرمایه گذاری کنید و سود خوبی بگیرید...
یا علی

MAHBUB2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ساده است اول باید تو سایت بلاک چین یه کیف پول درست کنید از اینجا اینو باید درست کنی که درآمدت مثل همین حساب بانکی که داری مثل همون ذخیره کنی...
بعد باید به کیف پولت لاگین بشی بری توش اونجا BTC Address رو نوشته اونو کپی کن بعد تو ePay که خواستی ثبت نام کنی وارد کن اینم بگم که ePay واسه اینه که بعضی از سایت ها به اون واریزی دارن و ePay هم هر هفته یکشنبه ها هر چقدر که ساتوشی جمع کرده باشید رو به کیف پولتون انتقال میده...
هر موقع خواستید از کیف پولتون استفاده کنید برای خرید اینترنتی از سایت های خارجی فقط کافیه که از کیف پولتون اون مبلغ رو انتقال بدید به حساب هایی مثل پی پال -وب مانی-...
اگر هم اهل صبر کردن هستید که تو سایت هایی که بعدا میذارم میتونید سرمایه گذاری کنید و سود خوبی بگیرید...
یا علی
سلام ببخشید منظورازBtc address آیاهمون ارقام مربوط بهidentifier هست چون من هیچ جایی کلمه Btc address روندیدم.لطفاکامل راهنمایی کنیدخیلی ممنون

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام ببخشید منظورازBtc address آیاهمون ارقام مربوط بهidentifier هست چون من هیچ جایی کلمه Btc address روندیدم.لطفاکامل راهنمایی کنیدخیلی ممنون

سلام داداشBtc address رو میتونی از توی کیف پولی که درست کردی ببینی و برش داری و تو سایت هایی که ساتوشی میدن وارد کنی و ساتوشی بگیری! identifier مثه شماره حساب میمونه ولیBtc address مثه شماره کارته!

بالا