• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از شر گرد وخاک داخل کیس با محصولی 100% ایرانی و کمترین هزینه راحت شوید

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
سلام دوستان
جنسی که میخام معرفی کنم بهتون حاصل ساخت هموطنامون هست و 100% ایرانی
فواید آنتی هنگ:

از آنجا که گرد و غبار و چربی باعث اتصالات کوتاه در قطعاتی مانند مادر بورد کارت گرافیک و... میشود ما استفاده از این قطعه را به شما پیشنهاد میکنیم

_1_استفاده از آنتی هنگ 70 % از گرد و غبار و چربی را جذب خود کرده و از صدمه به قطعات الکترونیکی جلوگیری میکند_-_

_2_این دستگاه با قیمتی مناسب باعث افزایش طول عمر رایانه تان میگردد_-_

_3_خنک کننده و گرداننده هوای داخل کیس نیز میباشد_-_

کاملا بی صداست

این دستگاه هوای درون کیس را به داخل خود میکشد و با استفاده از فیلتر باردار شده ذرات معلق و چربی هوا را جذب خود میکند​

فروش به صورت تکی به قیمت هرکدام 5 هزار تومان
فروش به صورت عمده ای به نسبت تعداد

sbvsgng4lrh38oysj2hl.jpg

4tnji6fq4mxm8nvnasuo.jpg

k2udow6fgmko0yxy8k.jpg

tc1bq8pv51buh7gv507e.jpg

l1m7qgqzzasmjj7i8a6m.jpg

hh2ovzoxu7pz43zytw.jpg

آقای rezidentevil اولین خریدار

Last edited:

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
نه عزیز فوق العاده سبکه (وزن دقیقشو نمیدنم)
اندازشم یه مکعب هست به اندازه دقیق :
7.5*7.5*7.5
که راحت کف کیس میگذاریدش

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
تو لپ تاپ نمیشه گذاشت؟

C4TX

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
شما خودتون تست كردين و جواب گرفتين؟

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
:D:lol:
نه عزیز فقط مخصوص کیسه

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
سلام
شما خودتون تست كردين و جواب گرفتين؟
بله من خودم توی کیسم حدود دوماهه که دارمش و اتفاقا به علت ساخت و ساز دور و بمون گردو خاک زیادی تو خونمون میاد من ناچیز شدن گردو خاک توی کیسو به وضوح حس کردم

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
از فن 80 یکم بزرگتره
چندسال پیش داخل یک کیس قدیمی شبیهش رو دیدم که به مجرای هوای جلوی کیس وصل بود.
راستش فکر کنم الگوی گردش هوای داخل کیس رو بهم بزنه مگر اینکه هوشمندانه نصب بشه (البته داخل عکس ها نحوه نصبش هم معلوم نیست).

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
از فن 80 یکم بزرگتره
راستش فکر کنم الگوی گردش هوای داخل کیس رو بهم بزنه مگر اینکه هوشمندانه نصب بشه (البته داخل عکس ها نحوه نصبش هم معلوم نیست).

چیز چندان پیچیده ای نیست..

همونطور که از قیافش معلومه یه فن هستش که هوا رو از جلو ( سمت آرم ) می کشه از فیلتر ( که نمی دونم چیه ) می گذرونه و از پشت بیرون می ده...

به درد کیس های آماتور می خوره چون کیس های حرفه ای نه جای همچین چیزی دارند و نه فقط 1 ایر فلو ورودی ! :دی

اما دست خوش داره قیمت تمام شده دستگاه :)

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
از فن 80 یکم بزرگتره
ربطی به الگوی گردش هوا نداره شما کافیه اونو کف کیس بگذارید در نتیجه یه جریان دورانی از هوای پایین به بالا ایجاد میکنه که هم موجب خنک شدن میشه و هم هوا میتونه از خروجی فن ها در بالای آنتی هنگ بره بیرون و دوباره از پایین مکش کنه تو
rsix9qk02ifc5516.jpg

bradpit

Registered User
لایک‌ها
24
چیز چندان پیچیده ای نیست..

همونطور که از قیافش معلومه یه فن هستش که هوا رو از جلو ( سمت آرم ) می کشه از فیلتر ( که نمی دونم چیه ) می گذرونه و از پشت بیرون می ده...

به درد کیس های آماتور می خوره چون کیس های حرفه ای نه جای همچین چیزی دارند و نه فقط 1 ایر فلو ورودی ! :دی

اما دست خوش داره قیمت تمام شده دستگاه :)

پروفسور عب! چیز چندان پیچیده ای نیست؟ مگه قراره تو کیس شاتل هوا کنن؟ قرار نیست این مکعب 200 تا کار همزمان انجام بده تا نیازی به قطعات پیچیده داشته باشه

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
ایول باز خورد!
کافیه در کیس بسته بشه تا شروع کنه همون هوای گرم داخل کیس رو بصورت"" دورانی از پایین به بالا جریان بده""!
بخدا کلی مقاله کولینگ و جریان سیالات خوندم و الکی حرف نمیزنم. گفتم باید هوشمندانه نصب بشه! جوری که هوای خارج محیط کیس رو به داخل بیاره.
تازه بعدش یک فن دیگه هوای گرم کیس رو به بیرون هدایت کنه. در غیر اینصورت فقط یک مکعبه که هوا رو جابه جا میکنه.
یکم دیگه بگذره تاپیک فروش به تاپیک علمی تبدیل میشه!!!

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
ایول باز خورد!
کافیه در کیس بسته بشه تا شروع کنه همون هوای گرم داخل کیس رو بصورت"" دورانی از پایین به بالا جریان بده""!
بخدا کلی مقاله کولینگ و جریان سیالات خوندم و الکی حرف نمیزنم. گفتم باید هوشمندانه نصب بشه! جوری که هوای خارج محیط کیس رو به داخل بیاره.
تازه بعدش یک فن دیگه هوای گرم کیس رو به بیرون هدایت کنه. در غیر اینصورت فقط یک مکعبه که هوا رو جابه جا میکنه.
یکم دیگه بگذره تاپیک فروش به تاپیک علمی تبدیل میشه!!!

مقاله در مورد پنکه زیاد خوندید؟ کار اصلیش فکر کنم گرفتن گردو غبار باشه نه تصویه هوا

SOHEILS2

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
6
این که قرار نیست تنها فن داخل کیس باشه و من نگفتم فن های دیگه رو بریزید دور و فقط اینو به کار بندازید
این فقط ذرات معلق تو هوا رو میگیره نه کار دیگه ای

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
مقاله در مورد پنکه زیاد خوندید؟ کار اصلیش فکر کنم گرفتن گردو غبار باشه نه تصویه هوا
کسی درباره تصویه هوا صحبت کرد؟ :hmm:
گرد و غبار باید قبل از اینکه وارد کیس بشه توسط مکعب جادویی جذب بشه!
میشه یکار دیگه کرد!
ورودی های هوای کیستون رو با فیلتر هوای سلولزی (نازکترین نوع) بپوشونید. فنهای پشتی و بالایی کیس برای خروج هوا کافیه.(کمتر از هزار تومن)
راستی پنکه هم جالب بود کار این مکعب داخل کیس دقیقآ مثل کار پنکه تو هوای گرم تابستونه!

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
کسی درباره تصویه هوا صحبت کرد؟ :hmm:
گرد و غبار باید قبل از اینکه وارد کیس بشه توسط مکعب جادویی جذب بشه!
میشه یکار دیگه کرد!
ورودی های هوای کیستون رو با فیلتر هوای سلولزی (نازکترین نوع) بپوشونید. فنهای پشتی و بالایی کیس برای خروج هوا کافیه.(کمتر از هزار تومن)
راستی پنکه هم جالب بود کار این مکعب داخل کیس دقیقآ مثل کار پنکه تو هوای گرم تابستونه!

ایول برخورد
جای تهویه نوشتم تصویه
گرد و غبار باید قبل از اینکه وارد کیس بشه توسط مکعب جادویی جذب بشه؟ پس گردو غبار هم قبل از وارد شدن به خونه باید توسط جاروبرقی جذب بشه!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
پروفسور عب! چیز چندان پیچیده ای نیست؟ مگه قراره تو کیس شاتل هوا کنن؟ قرار نیست این مکعب 200 تا کار همزمان انجام بده تا نیازی به قطعات پیچیده داشته باشه

تو داهات شما اگه ایر کاندیشن 2 تومنی می دید فرق پیچیده و ساده رو متوجه می شدی دکتر !

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
ایول برخورد
جای تهویه نوشتم تصویه
گرد و غبار باید قبل از اینکه وارد کیس بشه توسط مکعب جادویی جذب بشه؟ پس گردو غبار هم قبل از وارد شدن به خونه باید توسط جاروبرقی جذب بشه!
ایول مثال!
اگر مکعب جادویی به مجرای ورودی هوا به داخل کیس وصل نشه عملکردش دقیقآ مثل جاروبرقی داخل خونس.

بالا