• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از طراحان سایت و وبلاگ کمک میخوام

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
من یه وبلاگ درست کردم تویه بلاگفا اما خیلی تازه کار هستم الان میخوام که وبلاگم رو در زمینه ی برنامه های موبایل و اینجور چیزها گسترش بدم.اما از قالبهایی که وبلاگ داره خوشم نمیاد میخوام ببینم کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه که یه قالب خوشگل مثلاً اینجوری (p30download.com) رو چجوری میشه تویه وبلاگم داشته باشم؟؟ اگر هم فایلهای آموزشی و پی دی اف دارین که کمکم کنه ممنون میشم که لطف کنید. ممنون

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه هم دارم. چطور و از کجا میتونم دامنه ی درست و حسابی تهیه کنم؟حتی الامکان رایگان باشه. اگر لینک مناسبی دارید برام قرار بدید

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
اصلاً به دامنه های رایگان فکر نکن.....مثلاً معروفترین دامنه رایگان co.cc هست که حتی اجازه انتخاب دامنه فارسی هم میده اما شیداً با گوگل مشکل داره...یعنی اگه با این دامنه ها صفر تا ورودی هم از گوگل نمی گیری...
اگر می خوای وبلاگ رایگان با تمام امکانات داشته باشی یه فضای مجانی بگیر و وردپرس روش نصب کن...
برای هاست مجانی اینا بد نیستند:
vgig.ir

freezoka.net

djhamido2

Registered User
لایک‌ها
0
اصلاً به دامنه های رایگان فکر نکن.....مثلاً معروفترین دامنه رایگان co.cc هست که حتی اجازه انتخاب دامنه فارسی هم میده اما شیداً با گوگل مشکل داره...یعنی اگه با این دامنه ها صفر تا ورودی هم از گوگل نمی گیری...
اگر می خوای وبلاگ رایگان با تمام امکانات داشته باشی یه فضای مجانی بگیر و وردپرس روش نصب کن...
برای هاست مجانی اینا بد نیستند:
vgig.ir

freezoka.net
ممنون دوست خوبم اما ورد پرس چیه؟ از کجا و چجوری نصب کنم؟؟ من توی این زمینه ی ساخت سایت و اینجور چیزا خیلی مبتدی هستم. از همتون معذرت میخوام که سوالات زیادی میپرسم ، شاید خیلی هم مسخره باشن ولی قول میدم زود راه بیفتم.اگه pdf دارین که بتونه کمکم کنه برام ضمیمه کنین

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا