• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از همکاری و یا نظراتتون استقبال می کنم

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام

ابتدا با تبریک سال جدید میلادی و تولد حضرت عیسی

خب من بعد از چند ماه که از راه اندازی vatgar.com می گذره می خواستم قسمت دنیای مجازی سایت رو با نام

واتگر ما ( http://we.vatgar.com ) راه اندازی کنم

ابتدا و سادترین قسمت اینکار همون فرومشه که فعلا در صفحه اول گزاشتمش

گروه بندی و وبلاگ و سایر قسمت ها هم بتدریج اضافه می شه

حالا از بچه ها فروم می خوام نظرشون رو درباره ساختار کار و همچنین ادامه فعالیت این قسمت بیان کنند . ( ممنون می شم )

و همچنین افرادی که حاضر به همکاری ( مدریت ، فعالیت و یا هر چیزی ) هستند هم دعوت می کنم درخواستونو ارسال کنند

با تشکر ( راستی عید غدیر هم که گذشت بر همه مبارک باشه )

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
درباره چیش نظر می خوای ؟

چی بگم

اول ) اینکه چطوری باشه بهتره. این که یک محیط ساده ( مثلا فروم ) باشه یا یک چیز گشترده مانند اوکات ( دوستیابی و .. )

از لحاض فنی برام مشکلی نداره درست کردنش ولی خب من نمی تونم پیشبینی کنم تو این شلوغی سایت های فارسی اصلا همچین چیزی نیاز هست یا نه

دوم ) من مطمئنا بزودی شاید کمتر از یک هفته این قسمت رو هم مانند خود خبرگزاری چند زبانه می کنم

اینکه بنظر شما کدوم زبان رو اولویت اصلی قرار بدم . فارسی یا اینگلیسی . ( نظر شخصیتونو بگید )

سوم ) چه موضوعاتی و چه جور فعالیتی بهتره اجام بدم

من از شلوغی زیاد خوشم نمیاد . می خوام در حد امکان سایت خلوت و ساده باشه ولی خب مثلا برای تبادل ظر درباره مسائل سیاسی و اقتصادی و کلا مسائل روز جای خوبی تو اینترنت پیدا نکردم
نظر شما درباره جهت گیری سایت در زمینه موضوعی ؟

چهارم ) کلا هر جور پیشنهاد جهت گیزی کلی سایت که بنظرتون می رسه رو ممنون می شم بگید و کمکم کنید .

بالا