• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از وردپرس به ام تی

kave01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده حقیر تقریبا یک ماهه به وردپرس کوچ کرده بیدم ولی در نهایت از خودم تصمیم در وکردم که به ام تی باز وگردم. حال چه وکنم تا آرشیو 10 ماهه وبلاگم دود هوا نشود (آخه خاطرات پریدن آرشیو 5 ماه هنوز مثل کابوس باهامه) مدمان میشوم کمک وکنید :)

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از kave01 :
بنده حقیر تقریبا یک ماهه به وردپرس کوچ کرده بیدم ولی در نهایت از خودم تصمیم در وکردم که به ام تی باز وگردم. حال چه وکنم تا آرشیو 10 ماهه وبلاگم دود هوا نشود (آخه خاطرات پریدن آرشیو 5 ماه هنوز مثل کابوس باهامه) مدمان میشوم کمک وکنید :)
WPExport را نصب کن...
برو توی تنظیمات بعد هم اکسپرت...

kave01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میلاد جان من WPexport-0.3 را نصب کردم ولی از قرار معلوم چند فایل درون WPexport-0.3 وجود دارد. به نام mt.php sql.php و... من چطور میتونم این فایل ها را از هم جدا کنم چون هیچ رقمه نه رو سرور و نه تو ویندوز نتونستم Extract ش کنم (البته این فایل را بدون اینکه تغییری بدم تو قسمت wp-content / plugins / قرار دادم ولی همه چیز ریخت بهم :( :( )

حضرت ام تی معذرت..........................................................................................:( :(

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ببين ام تي يه قالب اکسپورت داره، هر جور مطلبي که به شکل و فرم اون قالب دربياد رو ميشه به سادگي به ام تي وارد کرد. اگر از هيچ روشي نتيجه نگيري بايد يه قالبي براي وردپرس بنويسي که بياد محتوا رو به فرم و شکل استاندارد اکسپورت گيري در ام تي دربياره، اگه کار به اينجا کشيد بگو اون فرمت رو پيدا کنم بذارم اينجا.

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باید پوشه پلاگینWPexport-0.3 را به صورت کامل به شاحه پلاگین ها انتقال بدی...

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از aaber_piade :
ببين ام تي يه قالب اکسپورت داره، هر جور مطلبي که به شکل و فرم اون قالب دربياد رو ميشه به سادگي به ام تي وارد کرد. اگر از هيچ روشي نتيجه نگيري بايد يه قالبي براي وردپرس بنويسي که بياد محتوا رو به فرم و شکل استاندارد اکسپورت گيري در ام تي دربياره، اگه کار به اينجا کشيد بگو اون فرمت رو پيدا کنم بذارم اينجا.
پلاگین WPexport-0.3 دقیقا همین کار را میکنه...

info_persiasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا من هم اثاث کشی دارم. این wp-export از کجا دانلود کنم؟

v_r_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه وردپرس چشه؟؟ من خودم مدتها با MT کار کردم اما وردپرس به مراتب بهتره

بالا