Android 4.0.4
مدتی اپگرید کردم به Android 4.1.2 ولی راستش راضی نبودم. با همین بستنی حصیری راحت ترم تا بقیه ورژن های اندروید.
به عنوان مزیت چیزی که به ذهنم میرسه مجموعه بزرگی از نرم افزارها هست.که تو سیستم عامل بلک بری و حتی سیمبین که قبل از این استفاده کرده بودم به هیچ عنوان این حجم عظیم از اپ و گیم وجود نداشت.
همینطور اینکه روز به روز فراگیر تر میشه(حداقل در ایران) و تقریبا بیشتر دوستام صرفنظر از برند دارای اسمارت فون هایی با سیستم عامل اندروید هستن و نرم افزارهایی مثل واتزاپ یا اینستاگرام و...استفاده می کنن که خوب ارتباط ها رو راحت تر کرده.
از ایراداتش هم به نظر من یکی بحث لگ و کندی سرعت هست که درسته خیلی پیش نمیاد ولی همینم آزار دهندست.چون قبل از این از بلک بری و سیمبین استفاده کردم و اصلا تجربه لگ نداشتم.
همینطور به نظرم مصرف باطری در سیستم عامل اندروید کمی بالاتر نسبت به سیستم عامل های دیگه هست.حداقل در مقایسه با بلک بری او اس(درباره ورژن جدید یا همون بلک بری ۱۰ تجربه ای ندارم) و سیمبین مصرف باطری در اندروید خیلی بالاتر هست.
زیاد با آی او اس کار نکردم چرا که هیچوقت صاحب گوشی های آیفن نبودم ولی مایلم در صورت کاهش قیمت این اسمارت فون ها من هم یکی داشته باشم.