• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از چه سیستم عاملی استفاده میکنین ؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
گوشیم وین فون ۸،خیلی سیستم عامل دوست داشتنیه:)
تبلتم اندروید ۴

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
من که فقط نوکیا رو قبول دارم

از گوشی لومیای نوکیا با سیستم عامل windows phone 8 استفاده می کنم

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
1

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
Ios

Sent from my iPad using Tapatalk HD

The Blind Owl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
72
Android 4.0.4
مدتی اپگرید کردم به Android 4.1.2 ولی راستش راضی نبودم. با همین بستنی حصیری راحت ترم تا بقیه ورژن های اندروید.
به عنوان مزیت چیزی که به ذهنم میرسه مجموعه بزرگی از نرم افزارها هست.که تو سیستم عامل بلک بری و حتی سیمبین که قبل از این استفاده کرده بودم به هیچ عنوان این حجم عظیم از اپ و گیم وجود نداشت.
همینطور اینکه روز به روز فراگیر تر میشه(حداقل در ایران) و تقریبا بیشتر دوستام صرفنظر از برند دارای اسمارت فون هایی با سیستم عامل اندروید هستن و نرم افزارهایی مثل واتزاپ یا اینستاگرام و...استفاده می کنن که خوب ارتباط ها رو راحت تر کرده.

از ایراداتش هم به نظر من یکی بحث لگ و کندی سرعت هست که درسته خیلی پیش نمیاد ولی همینم آزار دهندست.چون قبل از این از بلک بری و سیمبین استفاده کردم و اصلا تجربه لگ نداشتم.
همینطور به نظرم مصرف باطری در سیستم عامل اندروید کمی بالاتر نسبت به سیستم عامل های دیگه هست.حداقل در مقایسه با بلک بری او اس(درباره ورژن جدید یا همون بلک بری ۱۰ تجربه ای ندارم) و سیمبین مصرف باطری در اندروید خیلی بالاتر هست.

زیاد با آی او اس کار نکردم چرا که هیچوقت صاحب گوشی های آیفن نبودم ولی مایلم در صورت کاهش قیمت این اسمارت فون ها من هم یکی داشته باشم.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
only android

45650347444962329908.jpg

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
i-os.android.symbian.java

بالا