• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کجا بفهمم که بلدم یا نه؟

MG007

Registered User
لایک‌ها
39
راستش من بایه فیلم شروع به یادگیری HTML کردم الان اون فیلم رو تموم کردم میخواستم بدونم الان از کجا بفهمم که HTML رو بلدم یا نه یعنی تمرین برای HTML هستم که ببینم میتونم انجام بدم یا نه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
یکی از سایتایی که از ظاهرش خوشت میاد رو انتخاب کن و شروع کن , قالبشو از روش طراحی کن.

MG007

Registered User
لایک‌ها
39
یکی از سایتایی که از ظاهرش خوشت میاد رو انتخاب کن و شروع کن , قالبشو از روش طراحی کن.
خب اینکار که به غیر از HTML به چیزهایی دیگه مثل CSS مربوط میشه من اونا رو هنوز بلد نیستم

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خب اینکار که به غیر از HTML به چیزهایی دیگه مثل CSS مربوط میشه من اونا رو هنوز بلد نیستم
با html خالی کاری از دستت برنمیاد.
در ضمن اکثر کدای css به صورت style داخل تگای html تعریف میشن.
پ.ن : برای شروع کار همون فیلمی که دیدی کافیه. یه تحقیق کوچیکم درمورد css بکن و بعد شروع کن قالب سایتا رو آنالیز کن و از روشون بزن. بازدهیش خیلی بالاتر از فیلم و چیزای دیگس...
برای شروع هم میتونی از سایتای دانلود یا فیلم یا قالبای روتینی که تو اینترنت کاربرد دارن شروع کنی...

MG007

Registered User
لایک‌ها
39
با html خالی کاری از دستت برنمیاد.
در ضمن اکثر کدای css به صورت style داخل تگای html تعریف میشن.
پ.ن : برای شروع کار همون فیلمی که دیدی کافیه. یه تحقیق کوچیکم درمورد css بکن و بعد شروع کن قالب سایتا رو آنالیز کن و از روشون بزن. بازدهیش خیلی بالاتر از فیلم و چیزای دیگس...
برای شروع هم میتونی از سایتای دانلود یا فیلم یا قالبای روتینی که تو اینترنت کاربرد دارن شروع کنی...

الان میخوام برم CSS یادبگیرم.
بعد اینکه برم اونو یادبگیرم میتونم قالب بزنم؟

Hasam

Registered User
لایک‌ها
159
اگه بخوام یه قالب انگلیسی رو فارسی کنم چی؟

برای فارسی‌سازی در کنار HTML تا حد زیادی CSS هم لازم هست.

اگر فوری هست این موارد از CSS رو می‌تونید مطالعه کنید:
direction
text-align
و هر چیزی که left و right میگیره، مثلا margin-left و padding-left و ...
البته همه‌ی کار نیست، اما بیشتر به این‌ها مربوط می‌شود.

CSS Tutorial

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اگه بخوام یه قالب انگلیسی رو فارسی کنم چی؟
فارسی کردن قالب به مراتب راحت تر از طراحیه. بیشتر با راست چین کردن (direction یا dir) و فونتا کار داری...
تو بخش css همین انجمن میتونی راحت راه بیوفتی.

pouyajabbarisani

Registered User
لایک‌ها
58
راستش من بایه فیلم شروع به یادگیری HTML کردم الان اون فیلم رو تموم کردم میخواستم بدونم الان از کجا بفهمم که HTML رو بلدم یا نه یعنی تمرین برای HTML هستم که ببینم میتونم انجام بدم یا نه؟

دوست عزیز فقط اچ تی ام ال بود یا سی اس اس هم بود ؟ اگه فقط اچ تی ام ال بود بهتره اول سی اس اس رو هم یاد بگیری بعد دست به کار بشی :)
موفق باشی

axarsu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
اولاً همونظور که دوستمون گفت با html خالی کاری نمی شه کرد
ولی اگر واقعاً فکر می کنی Html رو خوب یاد گرفتی که البته نسبت به CSS خیلی ساده تره
حالا باید بری سراغ CSS و با کتاب یا فیلم اون رو یاد بگیری
اگه کتاب میخونی کتاب 101 نکته در css نوشته آقای امیر عباس معلی رو به شما پیشنهاد می کنم
اگه فیلم دوست داری، یه سری فیمل آوموزش CSS3 به زبان فارسی تو لینک زیر وجود داره که توصیه می کنم حتماً دانود کنی و ببینی
آزاد دانلود - فیلم های آموزشی
ولی به نظر من باید هم فیلم ببینی هم کتاب بخونی و هم خودت تمرین کنی
با تشکر، موفق باشید

بالا