سلام اگه کسی نسخه کرک شده WarezP2P Pro رو سراغ داره لطف کنه اطلاع بده. ممنون!:)
BraveKnight Registered User تاریخ عضویت 21 ژانویه 2006 نوشتهها 211 لایکها 1 سن 39 محل سکونت !فعلاً عالم مادی 29 ژانویه 2006 #1 سلام اگه کسی نسخه کرک شده WarezP2P Pro رو سراغ داره لطف کنه اطلاع بده. ممنون!
mynobar Registered User تاریخ عضویت 27 سپتامبر 2005 نوشتهها 2,556 لایکها 2 سن 43 29 ژانویه 2006 #2 حالا نسخه Pro با نسخه بدون Pro چه فرقی با هم دارند ؟
M mordab کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 27 جولای 2005 نوشتهها 196 لایکها 0 29 ژانویه 2006 #3 lمن با این برنامه کار کردم اصلا جالب نبود
BraveKnight Registered User تاریخ عضویت 21 ژانویه 2006 نوشتهها 211 لایکها 1 سن 39 محل سکونت !فعلاً عالم مادی 30 ژانویه 2006 #4 سلام خوب با ورژن Pro نتایج بیشتری از جستجو حاصل میشه، مسلماً امکانات بهتری هم داره! در ضمن ورژن غیر Pro رو باید به صورت Online نصب کرد:wacko: من با این برنامه البته( نه ورژن پرو) کردم. برنامه خوبیه که! من که تقریباً هر چی خواستم باهاش پیدا کردم.
سلام خوب با ورژن Pro نتایج بیشتری از جستجو حاصل میشه، مسلماً امکانات بهتری هم داره! در ضمن ورژن غیر Pro رو باید به صورت Online نصب کرد:wacko: من با این برنامه البته( نه ورژن پرو) کردم. برنامه خوبیه که! من که تقریباً هر چی خواستم باهاش پیدا کردم.
mynobar Registered User تاریخ عضویت 27 سپتامبر 2005 نوشتهها 2,556 لایکها 2 سن 43 30 ژانویه 2006 #5 شما سری هم به تاپیکی که به تازگی در بخش موضوعات متفرقه ایجاد شده ، تحت عنوان برنامه های peer2peer مراجعه کنید ، احتمالا موارد مفیدی را بیابید.
شما سری هم به تاپیکی که به تازگی در بخش موضوعات متفرقه ایجاد شده ، تحت عنوان برنامه های peer2peer مراجعه کنید ، احتمالا موارد مفیدی را بیابید.
BraveKnight Registered User تاریخ عضویت 21 ژانویه 2006 نوشتهها 211 لایکها 1 سن 39 محل سکونت !فعلاً عالم مادی 1 فوریه 2006 #6 به نقل از mynobar : شما سری هم به تاپیکی که به تازگی در بخش موضوعات متفرقه ایجاد شده ، تحت عنوان برنامه های peer2peer مراجعه کنید ، احتمالا موارد مفیدی را بیابید. کلیک کنید تا بازشود... ممنون!:happy:
به نقل از mynobar : شما سری هم به تاپیکی که به تازگی در بخش موضوعات متفرقه ایجاد شده ، تحت عنوان برنامه های peer2peer مراجعه کنید ، احتمالا موارد مفیدی را بیابید. کلیک کنید تا بازشود... ممنون!:happy: