• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کجا میشه نفت خام که 20 دلار شده خرید؟

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
سلام
دوستان جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم
الان که به خاطر کرونا قیمت نفت حتی بعضی بازارها به 20 دلار و زیر 20 دلار رسیده کسی که قصد داشته باشه مثلا صد بشکه نفت خام درون ایران بخره چه کار باید بکنه؟ بعد به ادم چی تحویل میدن؟ بشکه نفت؟ یا یه تیکه کاغذ میدن که باهاش میشه معامله کرد؟ کسی تا به حال نفت خام داخل ایران خریده؟ باید بورس رفت؟ یا اداره نفت؟ شهرستانیا باید چیکار کنند. ممنون میشم به حالت ساده توضیح بدید.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
سلام
جواب سوالتو تو بور کالا فکر کنم بتونی پیدا بکنی
خودم اطلاعی در این مورد ندارم

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
مرد مومن شما الان یه 20 لیتر نفت سفید نمیتونی توی شهر پیدا کنی بخری یعنی نمیدن
اونا برای بازار خارج از کشور است بشکه هم اسمی است مگر نه قیمت بشکه بالاتر از قیمت نفتش است
حتما فکر کردی نفت را جدا بشکه را جدا میفروشی و یه سود خوب میکنی
به نظر من ذهنت را درگیر اینا نکن
یه سیر تخمه بگیر در کنار خانواده بابا پنجعلی را ببین

jj191

Registered User
لایک‌ها
408
اگر اطلاعاتی ندارید چرا اسپم میکنید؟
من تحقیق کردم دیدم توی بورس انرژی میفروشن و ایرانیا هم میتونن بخرن! شما دیگه کی هستی که فکر میکنی میخوام برم دم چاه نفت بشکه بار بزنم بیارم خودمو مسخره کنم!

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اگر اطلاعاتی ندارید چرا اسپم میکنید؟
من تحقیق کردم دیدم توی بورس انرژی میفروشن! شما دیگه کی هستی که فکر میکنی میخوام برم دم چاه نفت بشکه بار بزنم بیارم خودمو مسخره کنم!

عزیز دل یه توصیه میکنم به شماچه توی پی تی ، چه توی دنیای واقعی ، هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت اجازه نده حرف کسی روت تاثیر بذاره !
داخل کشور رو همونطوری که خودت هم میگی توی بورس انرژی میتونی معامله بکنی ولی خارج از کشور به عنوان یه کالا مثل خیلی از موارد دیگه معامله میشه

خودم اگه قرار بود به حرف دوست یا آشنا یا حتی خانواده گوش بکنم هیچی نداشتم و الان توی بهترین حالت کارمند و حقوق بگیر بودم . نمیگم کارمندی بده ولی توی شرایطی زندگیم رو دنبال کردم که با تمسخر اصرار داشتن مسیری که میرم تهش فقط سر به سنگ خوردنه !
حالا همونا از من مشاوره میگیرن ویا الان صداشون در نمیاد !

اسپم اسمش با خودشه . یکی تو مجازی اسپم میکنه یکی تو دنیای فیزیکی اسپم میکنه ! در هر دو صورت هر دوتاش از همه نظر زننده هستش . پس به زندگی و هدفت بچسب و همه کسایی که آیه یاس میخونن رو دایورت بکن .

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,289
توی بورس انرژی یکی دو بار عرضه شد، ولی فکر کنم دیگه لغو شد و ادامه پیدا نکرد.
البته تا جایی که یادمه هرکسی نمیونست خرید کنه، یعنی مثل خرید آتی طلا و زعفرون نیست. حالا شما بیشتر سرچ کن چون از گفته هام مطمئن نیستم.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
دوست عزیز به نتیجه رسیدید اینجا بنویسید. ممنونم

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
عزیز دل یه توصیه میکنم به شماچه توی پی تی ، چه توی دنیای واقعی ، هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت اجازه نده حرف کسی روت تاثیر بذاره !
داخل کشور رو همونطوری که خودت هم میگی توی بورس انرژی میتونی معامله بکنی ولی خارج از کشور به عنوان یه کالا مثل خیلی از موارد دیگه معامله میشه

خودم اگه قرار بود به حرف دوست یا آشنا یا حتی خانواده گوش بکنم هیچی نداشتم و الان توی بهترین حالت کارمند و حقوق بگیر بودم . نمیگم کارمندی بده ولی توی شرایطی زندگیم رو دنبال کردم که با تمسخر اصرار داشتن مسیری که میرم تهش فقط سر به سنگ خوردنه !
حالا همونا از من مشاوره میگیرن ویا الان صداشون در نمیاد !

اسپم اسمش با خودشه . یکی تو مجازی اسپم میکنه یکی تو دنیای فیزیکی اسپم میکنه ! در هر دو صورت هر دوتاش از همه نظر زننده هستش . پس به زندگی و هدفت بچسب و همه کسایی که آیه یاس میخونن رو دایورت بکن .
میتونم بپرسم شما الان شغلتون چیه که کارمندی رو به عنوان یه چیز بد مثال زدین

ََA-brand

Registered User
لایک‌ها
258
دریغ از یک جست و جوی ساده,مواظب باشید حجم نتتون دو سه مگ مصرف میشه اگه سرچ کنید.

کسانی که دنبال خرید هستن از جمله استارتر تاپیک,ابتدا فایل زیر رو دانلود کنن و شرایط رو بخونن,در صفحه 14 هم نوشته چجوری میشه درخواست خرید رو انجام داد

لینک

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
میتونم بپرسم شما الان شغلتون چیه که کارمندی رو به عنوان یه چیز بد مثال زدین
خط سوم همون پستی که ریپلای کردی رو یبار دیگه با دقت بخون . نوشتم " نمیگم کارمندی بده ":)
پدر خودم 30 سال کارمند بوده . هیچ کاری از نظر من بد نیست . کارمند ، کارگر ، رفتگر ، دکتر ، مهندس ، حتی کارایی که از نظر مردم شاید زشت باشه !
تنها چیزی که از نظر من بده اینه که هیچ کسی حق نداره به بقیه بگه چه کاری درسته و چه کاری غلط یا مسیری رو که کسی میره تمسخر بکنه .
همونطوری که من حق ندارم کارای کسی رو زیر سوال ببرم ، به اونا هم اجازه نمیدم و همه باید این طرز تفکر رو توی زندگیشون داشته باشن . اگه راهنمایی خواستم میتونن نظر بدن ، اگر اونا راهنمایی خواستم من اجازه نظر دادن دارم .
فقط میگم کسایی که دور و برم بودن و اول شروع کارم هارت و پورت داشتن و از انجام دادم کارایی که میکردم منو نهی میکردن الان ساکت شدن .
شما الان تصمیم بگیر یه کار کاملا معقول بکنی ، نه الزاما توی مسائل مالی ، توی مسائل زندگی شخصی منظورمه ، بالاخره یکی پیدا میشه که خودی نشون بده و بگه من عقل کلم و کاری که میخوای بکنی رو مسخره بکنه . هیچ وقت هیچ کسی نباید اجازه بده بقیه توی زندگی خصوصیشون وارد بشن;)
من کارم در حال حاضر سرمایه گذاریه . املاک ، بورس ، ارز مجازی و تامین سرمایه . توی تاپیک " آفت کسب و کارها " یه جاش کامل سابقه کارایی که کردم رو خلاصه گفتم ;)

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
خط سوم همون پستی که ریپلای کردی رو یبار دیگه با دقت بخون . نوشتم " نمیگم کارمندی بده ":)
پدر خودم 30 سال کارمند بوده . هیچ کاری از نظر من بد نیست . کارمند ، کارگر ، رفتگر ، دکتر ، مهندس ، حتی کارایی که از نظر مردم شاید زشت باشه !
تنها چیزی که از نظر من بده اینه که هیچ کسی حق نداره به بقیه بگه چه کاری درسته و چه کاری غلط یا مسیری رو که کسی میره تمسخر بکنه .
همونطوری که من حق ندارم کارای کسی رو زیر سوال ببرم ، به اونا هم اجازه نمیدم و همه باید این طرز تفکر رو توی زندگیشون داشته باشن . اگه راهنمایی خواستم میتونن نظر بدن ، اگر اونا راهنمایی خواستم من اجازه نظر دادن دارم .
فقط میگم کسایی که دور و برم بودن و اول شروع کارم هارت و پورت داشتن و از انجام دادم کارایی که میکردم منو نهی میکردن الان ساکت شدن .
شما الان تصمیم بگیر یه کار کاملا معقول بکنی ، نه الزاما توی مسائل مالی ، توی مسائل زندگی شخصی منظورمه ، بالاخره یکی پیدا میشه که خودی نشون بده و بگه من عقل کلم و کاری که میخوای بکنی رو مسخره بکنه . هیچ وقت هیچ کسی نباید اجازه بده بقیه توی زندگی خصوصیشون وارد بشن;)
من کارم در حال حاضر سرمایه گذاریه . املاک ، بورس ، ارز مجازی و تامین سرمایه . توی تاپیک " آفت کسب و کارها " یه جاش کامل سابقه کارایی که کردم رو خلاصه گفتم ;)

اره اون خط سوم رو خوندم ولی خب جوری که شما نوشتین منظورتون این بود که کار بالایی نیست دیگه ;)
بله هیچ کاری بد نیست ولی خب ، خیلیا ارزوشونه کارمند بشن و چقدر ارزوشونه رفتگر بشن !؟

web-developer

Registered User
لایک‌ها
725
اولا الان همه کشورها دارن ذخیره می کنن و در مدت کمی جا برای ذخیره نخواهد بود
دوما امریکا دو هفته پیش گفته هر کس به ذخیره سازی نفت ایران کمک کند تحریم سنگین دارد
سوما چیزهایی که مصرف روزانه صنایع کشوره(مثل مواد پتروشیمی مثلا پی اتیلن یا ورق آهن) در کارخانه یه قیمته تا بیاد برسه دست تولید کننده کلی افزایش قیمت داره
فولاد مبارکه ورق رو میده 8 تومن در بازار 12 تومنه - یا پتروشیمی ها...
چهارما اینگونه معامله ها با تناژ بسیار بالا انجام میشه مثلا حداقل 50 میلیارد باید بخری
مورد اخر هم خریدین چطور میخاین بفروشین؟
چون اون نفت خامه یا باید به پالایشگاه بفروشی یا روش کار انجام بشه تا بتونی به مصرف کننده بفروشی...

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,724
از کجا میشه نفت خام که 20 دلار شده خرید؟
از پالایشگاهها

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
مسجد سلیمان بری داخل خیابان نفت خام می‌جوشد

Sent from my iPhone using Tapatalk

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
تاپیک رو ویرایش کنید قیمتش الان 14 دلار شده:)
Screenshot_2020-03-28-16-56-07_1.jpg

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
اگر بحث سرمایه گذاریه خوب سهام پالایشگاه بخرید :-/

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سلام
دوستان جستجو کردم به نتیجه ای نرسیدم
الان که به خاطر کرونا قیمت نفت حتی بعضی بازارها به 20 دلار و زیر 20 دلار رسیده کسی که قصد داشته باشه مثلا صد بشکه نفت خام درون ایران بخره چه کار باید بکنه؟ بعد به ادم چی تحویل میدن؟ بشکه نفت؟ یا یه تیکه کاغذ میدن که باهاش میشه معامله کرد؟ کسی تا به حال نفت خام داخل ایران خریده؟ باید بورس رفت؟ یا اداره نفت؟ شهرستانیا باید چیکار کنند. ممنون میشم به حالت ساده توضیح بدید.
سلام
پست های دوستان نخوندم

دو راه برای خرید نفت سبک یا سنگین دارید

ابتدا مراجعه به سازمان ملی نفت و ثبت درخواست تا جایی که یادم هست باید قراداد ببندید و پیش پرداخت بپردازید

دومین مورد بورس

این مورد همیشه عرضه نمیشه شما باید منتظر بمونید تا شرکت ملی اعلام فروش بکنه و تا شما بتوانید خرید کنید

در هر صورت مقدار ثبت سفارش شما نیاز به منابع مالی فراوانی دارد

کسانی که ثبت سفارش انجام میدهند غالبا شرکت های بزرگ تجاری هستند

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
تاپیک رو ویرایش کنید قیمتش الان 14 دلار شده:)
مشاهده پیوست 1171671

قیمت منفی و زیر صفر دلار.... :D
يعنی باید ی پولی هم بدید که بیان نفت ببرن مجانی و رایگان.... ;).... :D

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
چه کسی زودتر فتیله تولید نفت را پایین می‌کشد؛ مساله این است

تبعات ناشی از شیوع کرونا خود را به اقتصادهای بزرگ جهان تحمیل کرده و بازار نفت که تا گلو از تولیدات مازاد و غیرقابل مدیریت پر شده، از هم پاشیده است اما هیچ‌کس نمی‌خواهد اولین متوقف کننده تولید باشد.

http://www.ibena.ir/news/112881/

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
بنده شاعل شرکت نفت هستم و اگه ناراحت نمیشی سوالات خیلی مسخره هست . بازم ازتون معذرت میخام

بالا