• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کجا می تونم نیکون کولپیکس 4500 بخرم ؟

sr.shrek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا می تونم نیکون کولپیکس 4500 بخرم ؟ البته با قیمت مناسب توی شهر تهرون و با گارانتی خوب
لطفا ادرس دقیق بدین
ممنون

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام . تو اهواز چهارتا بود باور کنيد در عرض سه روز فروش رفتن .تو اهواز ما يه مغازه داريم به نام عکاسي برق اين بابا هم ارزون فروشه هم کارش درسته و جنسش جوره .يه 4 تا از اين مدل اورد باور کنيد به سه روز نکشيدن .منم به زور تو يکي از مغازه هاي کامپيوتري اينو پيدا کردم .قيمتش تو تهران بايد 249 و يا 248 هزار تومان باشه و در ضمن طبق اطلاعاتي که مغازه داره از تهران گرفت انگار خود تصوير ياد هم تموم کرده بود اين مدل رو . يه تماس با تصوير ياد بگير. و همينطور با نورنگار .موفق باشي

sr.shrek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نورنگار و تصویر یاد هیچ کدوم این دوربین را نداشتند ولی عکسباران سوال کردم داره ولی خیلی گرون می گه به من گفت سیصدو چهل هزار تومان شک کردم که اشتباه شنیده دوباره پرسیدم و گفتم همون مدلی که گردونه ! ولی درست شنیده بود و همون قیمت را گفت به نظر من این قیمت اصلا نمی ارزه . :(

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
البته تا رنج 350 همه دوربينها رو ميذاره تو جيب کوچيکش .اما زماني که قيمت خودش شده 250 هزار تومان ديگه خيلي نامرديه ادم اينو بخره 300 هزار تومان .بگرد تو شهر شايد مغازه ها داشته باشن .منم برات اينجا پرسو جو ميکنم.

sr.shrek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از phoyo_live :
البته تا رنج 350 همه دوربينها رو ميذاره تو جيب کوچيکش .اما زماني که قيمت خودش شده 250 هزار تومان ديگه خيلي نامرديه ادم اينو بخره 300 هزار تومان .بگرد تو شهر شايد مغازه ها داشته باشن .منم برات اينجا پرسو جو ميکنم.
آقا ارسلان ممنون از اینکه اینقدر اهمیت می دی ، دیروز یکشنبه پاشدم و رفتم عکسباران کمی ارزونتر می گفت ولی همچنان گرون ،سیصد هزار تومن و حاضر شد دویست نود و پنج هزار تومن هم بده ولی همونطور که شما گفتی این قیمت نامردیه ، جدیدا به این دوربین خیلی علاقه مند شدم وقتی نمونه عکسهاشو توی اینترنت دیدم و مخصوصا وقتی توی دستم گرفتمش ، واقعا فوق العاده است .

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
البته بايد بگم که زماني که منم ميخواستم بخرم وقتي فروشنده با تصوير ياد تماس گرفت بش گفتن چون ديگه توليد نميشه و ديگه نيست هر چقدر دوست داشتي بفروش ولي از اونجايي که ادم با انصافي بود و ميدونست که من قيمت دقيقش رو دارم باهام راه اومد و همون 250 هزار تومان داد والا ميخواست 270 بده .يکم باش چونه بزن واقعا" اين دوربين ميارزه . البته عکسباران گارانتي خوبي داره و انگار به خريدارهاش يه سري خدمات ويژه ميده .خودت ميدوني چيز خوبيه از دستش نده.

بالا