• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کدوم یکی از آپلودرها میشه به صورت اشتراکی استفاده کرد؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با سلام به همه دوستان. :)

من و یکی از دوستام می خوایم به صورت مشترک یه اکانت یک ساله از یکی از سایت های آپلودر بگیریم، که موندیم کدوم شون رو بگیریم.

می خواستم بدونم این کار در کدوم یکی از آپلودرها آزاده؟ (ترجیحا یکیش رو معرفی کنید که قیمتش مناسب تره یا توی فوروم های وا*رز بیشتر ازش استفاده میشه).

محدودیت های این کار چیه؟ یعنی اگر مثلا 2 نفر همزمان با یه یوزر و پس ورد وارد بشن چه اتفاقی می افته؟ آیا محدودیت سرعت و ... داره؟

پیشاپیش تشکر می کنم.
1-20070210065344.gif

afshin b

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام به همه دوستان. :)

من و یکی از دوستام می خوایم به صورت مشترک یه اکانت یک ساله از یکی از سایت های آپلودر بگیریم، که موندیم کدوم شون رو بگیریم.

می خواستم بدونم این کار در کدوم یکی از آپلودرها آزاده؟ (ترجیحا یکیش رو معرفی کنید که قیمتش مناسب تره یا توی فوروم های وا*رز بیشتر ازش استفاده میشه).

محدودیت های این کار چیه؟ یعنی اگر مثلا 2 نفر همزمان با یه یوزر و پس ورد وارد بشن چه اتفاقی می افته؟ آیا محدودیت سرعت و ... داره؟

پیشاپیش تشکر می کنم.
1-20070210065344.gif
چرا یه اکانت از سایت فایل فلایر نمیخرین؟
تقریبا لینک همه سایت ها رو مستقیم میکنه. قیمتشم خیلی خوبه.
http://wwwb.fileflyer.com/filefetch

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز میتونین از سایت http://mydownloader.net استفاده کنید تمامی لینکها رو مستقیم میکنه قیمتشم ماهی 7-8 تومنه اگه تو قسمت بازارچه برا فروش اکانتش تاپیک بزنین بعضی دوستان فکر کنم تو کار فروش اکانتش باشن
موفق باشین

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اگه اعصاب فولادین داری Rapidpich.ir انتخاب خوبیه. سیستمش اختصاصی خودش هست واسه همین تقریبا محدودیت خاصی برای دانلود از تمامی آپلود سنترها نداری. ولی بینهایت بار دچار مشکل می شه که باید بسازی. البته پشتیبانی خوبی داره. اگه خواستی بخری بدو تا آخر فروردین کد تخفیفاش تموم می شه:دی من خودم از این استفاده می کنم. البته روزی 2 بار به خودم فحش میدم:دی (فکر میکنم که فقط از 1 IP بشه دانلود کرد. باز از خودش بپرس. تاپیکش تو بازارچه هست)

دیگه UploadFa.com هم که همه می شناسند. اسکریپت جدیدی هست که داره می زنه رو رپیدلیچ و این سایت ازش استفاده می کنه. دانلود تا حدی مجانی هست پولیش هم هست. مشکلاتش زیاده ولی از قبلی کمتره ولی خوب محدودیت داره و چون لیچ می کنه رو سرورش باید صبر داشته باشی:دی (پیچ برای خیلی از آپلود سنترها درجا لینک میده)

دیگه یک سری هستن که بر اساس اسکریپت rapidleech نوشته شدن که کار نکردم با پولیاش. مجانیاش که افتضاحن.

بقیه نسبت به حجمی که می دن دزد بازارن مثل رپید باز (گیگابایتی 330 تومن هزینه ی متسقیم کردن میافته!!! بدی بازارچه با 400 دانلود می کنن میدن دستت:دی)

پ.ن: آواتارت را بدجوریییییی عشق است! Trailor ش رو 100 بار دیدم هنوزم حال می کنم باهاش. خودش رو بازی نکردم :(

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
چرا یه اکانت از سایت فایل فلایر نمیخرین؟
تقریبا لینک همه سایت ها رو مستقیم میکنه. قیمتشم خیلی خوبه.
http://wwwb.fileflyer.com/filefetch
ممنون، ولی تجربه اش رو داشتم و مطلقا با اکانت سایت اصلی قابل مقایسه نیست! :(
فندق پایین کامل توضیح داده...
دوست عزیز میتونین از سایت http://mydownloader.net استفاده کنید تمامی لینکها رو مستقیم میکنه قیمتشم ماهی 7-8 تومنه اگه تو قسمت بازارچه برا فروش اکانتش تاپیک بزنین بعضی دوستان فکر کنم تو کار فروش اکانتش باشن
موفق باشین
ممنون.
به نظر میاد سرعتش از سایت های مشابه بهتر باشه، هر چند هنوز فکر می کنم بهترین گزینه اکانت اصلی باشه، چون این هم محدودیت های ناجوری داره.
اگه اعصاب فولادین داری Rapidpich.ir انتخاب خوبیه. سیستمش اختصاصی خودش هست واسه همین تقریبا محدودیت خاصی برای دانلود از تمامی آپلود سنترها نداری. ولی بینهایت بار دچار مشکل می شه که باید بسازی. البته پشتیبانی خوبی داره. اگه خواستی بخری بدو تا آخر فروردین کد تخفیفاش تموم می شه:دی من خودم از این استفاده می کنم. البته روزی 2 بار به خودم فحش میدم:دی (فکر میکنم که فقط از 1 IP بشه دانلود کرد. باز از خودش بپرس. تاپیکش تو بازارچه هست)

دیگه UploadFa.com هم که همه می شناسند. اسکریپت جدیدی هست که داره می زنه رو رپیدلیچ و این سایت ازش استفاده می کنه. دانلود تا حدی مجانی هست پولیش هم هست. مشکلاتش زیاده ولی از قبلی کمتره ولی خوب محدودیت داره و چون لیچ می کنه رو سرورش باید صبر داشته باشی:دی (پیچ برای خیلی از آپلود سنترها درجا لینک میده)

دیگه یک سری هستن که بر اساس اسکریپت rapidleech نوشته شدن که کار نکردم با پولیاش. مجانیاش که افتضاحن.

بقیه نسبت به حجمی که می دن دزد بازارن مثل رپید باز (گیگابایتی 330 تومن هزینه ی متسقیم کردن میافته!!! بدی بازارچه با 400 دانلود می کنن میدن دستت:دی)

پ.ن: آواتارت را بدجوریییییی عشق است! Trailor ش رو 100 بار دیدم هنوزم حال می کنم باهاش. خودش رو بازی نکردم :(
سلام فندق جان. چطوری؟

تمام حرفات درسته.

من خودم از این سایت ها زیاد استفاده کردم (هر چند اکثرا رایگان بوده). متاسفانه به هیچ وجه اون طوری که ادعا می کنند کار نمی کنه و همیشه یه جوری حال آدم رو می گیره...

ضمن این که توی فروم های وا*رز لینک یه فایل خاص رو توی چندین آپلود سنتر معمولا می ذارن و مزیت اصلی این سایت ها که امکان دانلود از چند سایت هست هم دیگه خیلی مهم نیست.

-------------------------
پ.ن: کریگان...
128fs4765852.gif

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=q_QYyct-clA&feature=related"]YouTube - [HD] StarCraft 2 - Sarah Kerrigan Cinematic FULL VERSION[/nomedia]

afshin b

Registered User
لایک‌ها
46
ممنون، ولی تجربه اش رو داشتم و مطلقا با اکانت سایت اصلی قابل مقایسه نیست! :(
فندق پایین کامل توضیح داده...

-------------------------
پ.ن: کریگان...
128fs4765852.gif

YouTube - [HD] StarCraft 2 - Sarah Kerrigan Cinematic FULL VERSION

با فایل فلایر کار کردین و ناراضی بودین؟ تعجب میکنم!
من الان حدود یه ساله دارم ازش استفاده میکنم و فوق العادست، کسی رو هم ندیدم ازش بد بگه.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با فایل فلایر کار کردین و ناراضی بودین؟ تعجب میکنم!
من الان حدود یه ساله دارم ازش استفاده میکنم و فوق العادست، کسی رو هم ندیدم ازش بد بگه.

البته منظورم این نوع سایت ها به طور کلی بود.
سایتی رو که مثال زدید هم من خواستم به صورت رایگان تست کنم، متاسفانه قسمت لاگ این اون کار نکرد! :(
ضمن این که نمی دونم با پرمیومش میشه با IDM یوزر و پس رو داد و چندین فایل رو دان کرد یا خیر؟
اگر تونستم بعدا تستش می کنم.

afshin b

Registered User
لایک‌ها
46
البته منظورم این نوع سایت ها به طور کلی بود.
سایتی رو که مثال زدید هم من خواستم به صورت رایگان تست کنم، متاسفانه قسمت لاگ این اون کار نکرد! :(
ضمن این که نمی دونم با پرمیومش میشه با IDM یوزر و پس رو داد و چندین فایل رو دان کرد یا خیر؟
اگر تونستم بعدا تستش می کنم.
این سایت رو اصلا نباید با سایت هایی مثل رپیدپیچ و رپیدلیچ و ... مقایسه کرد. این سایت خودش یه آپلودسنتره، مثل هات فایل و ... (البته شاید از اونا یکم پایینتر باشه) که سرویس filefetch رو به صورت beta راه اندازی کرده.

برای حالت رایگان باید با اکانت فیس بوک لاگین بشین و روزی یه فایل مستقیم کنین.

برای دانلودش نیاز نیست به IDM یوزر پس بدین. مثلا این لینک که خودم بهش دادم رو ببینین:
http://wwwb.fileflyer.com/view/zXt8rB0

اگه گزینه دانلود به صورت زیر نشون داده شد میتونین بدون نیاز به اکانت دانلود کنین ازش.
dwnlbtniphone.png

بعضی وقت ها هم لینک رو لاک میکنن و فقط با اکانت میشه دانلود کرد. معمولا صبح ها تا ظهر میشه رایگان دانلود کرد.

یه خوبی بزرگی که نسبت به آپلودسنترهای خیلی معروف داره اینه که فایل هیچ وقت از روش پاک نمیشه!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
من تعریف filesonic رو زیاد شنیدم بیشتر فایل های دریافتی خودم هم از این سایت هست مثل هات فایل نیست که فایل ها رو پاک کنه سرعت خوبی هم داره در مورد استفاده همزمان توسط دو نفر هم اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم که بیشتر این جور سایتها چنین اجازه ای رو نمیدن

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این سایت رو اصلا نباید با سایت هایی مثل رپیدپیچ و رپیدلیچ و ... مقایسه کرد. این سایت خودش یه آپلودسنتره، مثل هات فایل و ... (البته شاید از اونا یکم پایینتر باشه) که سرویس filefetch رو به صورت beta راه اندازی کرده.

برای دانلودش نیاز نیست به IDM یوزر پس بدین. مثلا این لینک که خودم بهش دادم رو ببینین:

اگه گزینه دانلود به صورت زیر نشون داده شد میتونین بدون نیاز به اکانت دانلود کنین ازش.
dwnlbtniphone.png

بعضی وقت ها هم لینک رو لاک میکنن و فقط با اکانت میشه دانلود کرد. معمولا صبح ها تا ظهر میشه رایگان دانلود کرد.

یه خوبی بزرگی که نسبت به آپلودسنترهای خیلی معروف داره اینه که فایل هیچ وقت از روش پاک نمیشه!

من تعریف filesonic رو زیاد شنیدم بیشتر فایل های دریافتی خودم هم از این سایت هست مثل هات فایل نیست که فایل ها رو پاک کنه سرعت خوبی هم داره در مورد استفاده همزمان توسط دو نفر هم اطلاعی ندارم ولی اینو میدونم که بیشتر این جور سایتها چنین اجازه ای رو نمیدن
تشکر از دوستان بابت اطلاعات تون.

اگر بخوام اکانت بگیرم به احتمال زیاد از همون فایل سونیک می گیرم. :)

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98
اکانت فایل فلایر رو از کجا میشه تهیه کرد؟
کسی داره؟

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

am2wi3

Registered User
لایک‌ها
98

dwnlbtniphone.png

من با اکانت فیس بوکم لاگین کردم و یک لینک رو هم مستقیم کردم ولی لینکی که داد lock هست و نمیشه دانلود کرد!!

Mehran NZ

Registered User
لایک‌ها
1
mohammad8711 جان اگه می شه این اطلاعات و به من هم بده ببینم قیمتش چقدره چون اون زمان که فری بود خیلی عالی کار می کرد با چند آی پی هم هیچ مشکلی نباید داشته باشه چون اصلا برای این بوجود اومده که لینکها رو مستقیم کنین بعد بفرستین برای اشناهاتون ......فوقش یک نفر میاد لینکها رو مسقیم می کنه هر دو نفر دانلود می کنین

Last edited:
بالا