• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از کلیک یاب چه خبر؟

tofanman

Registered User
لایک‌ها
155
امروز خیلی اتفاقی زد به کلم از کلیک یاب یه خبری بگیرم ببینم هنوز زندس یا مثل ای نتورک خاموش شده با کمال تعجب هنوز زندس! از کانگورو چه خبر؟ هنوز سیاست های غلطشون از ذهنم نرفته واقعا ادعا داشتن برای تبلیغات دیجیتال (ما شمارو به فلان میلیارد بازدید کننده معرفی میکنیم)
با کمال تعجب هنوز زندس! مواد مخدر میفروشن؟ کلیکاشون که فروش نمیره!

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
عملا نیستن تو بازار فقط اسمشون هست /کلیک یاب اقدامی شده یعنی اگه کسی رو اگهی بزنه خرید کنه یا عضو شد پورسانت میده مثل همکاری در فروش بهترین تبلیغ ایرانی بود که اونم هست ولی عملا خاموشه

salamatfa

Registered User
لایک‌ها
163
من با کلیک یاب شروع کردم کلیک یاب خوب نبود ... چی بود بابا
ولی کانگورو خیلی عالی بود .مدیریتش موسوی بود خیلی پسر اقایی بود
الان به نظر من سایت محتوایی داشته باشی با این قیمتایی که این سایتهای واسطه پرداخت میکنند فایده نداره
مثلا کانگورو با دلار 4 تومن کلیکی 100 تومن می داد الان دلار 28 تومنه باید کلیکی 700 تومن بدن
یه سایتهای خارجی هم بودن که دو سنت یا سه سنت پول میدادن که میشه نزدیک 600 تا 900 تومن
الان درامد سایتهای محتوایی من صرف سایتهای دیگه ام میشه .یکی رو چن ساله داخلش مطلب نمیذارم ولی خب درامد داره یکی دیگه هم هفته یکی دوتا میزارم.. اخه کدوم ادم عاقلی میاد وقتشو صرف این چیزا کنه برای چندر غاز

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این ای نتورک چه بلایی سر ما اورد ، جستجو کردم دیدم فیلترش کرده بودن !

علت اینکار چی بوده ؟

خودشونو خیلی بالا میگرفتن عجیبه که اینطور وا رفتن و کاری نکردن ، هر چند میلیاردی کشیدن بالا

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
آخ آخ یه زمانی چقدر زحمت میکشیدیم دو هزار کاسب بشیم ...

داغ دلم تازه شد اومدن تو بخش وبمسترها ....

pedro88

Registered User
لایک‌ها
1,017
این ای نتورک چه بلایی سر ما اورد ، جستجو کردم دیدم فیلترش کرده بودن !

علت اینکار چی بوده ؟

خودشونو خیلی بالا میگرفتن عجیبه که اینطور وا رفتن و کاری نکردن ، هر چند میلیاردی کشیدن بالا
جم شد کلا تو رقابت با یکتانت کم آورد

بالا