armingh2
Registered User
- نوشتهها
- 233
- لایکها
- 50

سلام دوستان و کاربران گوشی lg optimus vu
من خودم یه مدته کمیه که این گوشی رو خریدم و واقعا نسبت به قیمتش عالیه و تقریبا در حد نوت 2 هست من که چیزی به نظرم از نوت 2 کمتر نداره فقط نوت 2 رمش 2 هست و vu رمش 1 هست که تا حالا واسه من که همش باهاش بازی های hd میکنم و برنامه های سنگین میریزم کم نیورده و تا حالا هنگ نکرده
راجبه نسخه اندروید این گوشی باید بگم که من تا حالا برنامه ای ندیدم که حتما برای اندروید 4.4 یا 4.3 باشه اونایی هم که اندروید 4.2 میخوان خیلی کم هستن و بیشتر برای 4 یا 2.3 هست که باز هم برای من مشکلی ایجاد نکرده ولی هممون میدونم که اگه اندروید jelly bean یا kit kat برای این گوشی بیاد 100% عملکرد بسیار بهتری خواهد داشت و از اونجایی هم که lg به قولش وفا نکرده من تصمیم گرفتم یک کمپین برای حمایت از این گوشی و آپدیت جدید در یکی از شبکه های اجتماعی به زبان انگلیسی بسازم لطفا حمایت کنید
لطفا نظرتون رو برام پ.خ کنید
آدرس کمپین: lgplzupdateoptimusvu/ف ی س بوق
از دوستانی هم که میتونن برای این گوشی کاستوم رام درست کنند خواهش میکنم دست به کار بشند چون این گوشی واقعا حیفه که آپدیت نشه این گوشی واقعا مظلوم واقع شده به دلیله اینکه بوت لودر این گوشی lock میباشد ممکنه سخت باشه ولی ممکنه چون گوشی 4x HD هم بوت لودر lock بود ولی براش خیلی کاستوم رام های متفاوت داریم پس لطفا حمایت کنید