• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از Sony Ericsson z600 چی می دونین؟

h_saadai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،من تازه اینجا ثبت نام کردم و از آشنایی با هاتون خوشهالم. :)
من می خوام یه Sony Ericsson z600 بخرم، خوبی که خیلی داره ؛کسی از عیبش چیزی میدونه؟
بهم پیشنهاد می کنین بخرم؟
ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
سلام دوست عزيز، خوش اومدي.
در مورد Z600 اگه يه جستجوي كوچيك توي اين بخش مي كردي مطالب زيادي مي تونستي پيدا كني. ولي خب چون پست اولته ايراد نداره.

اينجا 3-4 نفر Z600 دارن كه يكيش هم منم. توي اين مدتي كه من با اين گوشي آشنا شدم نديدم كه كسي ازش بد بگه (البته غير از يه مورد كه طرف تو كف 6820 بود!). اگه بخواي اين گوشي رو با همين امكاناتش قبول كني و چيزايي كه الان بقيه گوشيا دارن رو جزو نقايصش حساب نكني، گوشي خوبيه.

اول معايبش:
يه ايراد بزرگ داره و اونم دوربينشه. كيفيت دوربين اين گوشي اصلا خوب نيست و توي رده گوشي هاي با دوربين qVGA از معمولي ترين شون هم معمولي تره. يه مشكل ديگه هم داره كه ممكنه كه بعضيا رو اذيت كنه و اون هم ضخامت اونه. 29mm شايد براي جيب بعضيا يه كم كلفت باشه كه البته سليقه ايه. به مقدار حافظه اش هم به نظر من بايد توجه كرد. 2.4MB براي يه گوشي بدون قابليت فيلم برداري و پخش MP3 شايد خيلي كم نباشه ولي اگه بخواي عكساي زياد توش داشته باشي و چند تا تم هم بهش اضافه كني اون وقت ديگه جا براي آهنگ و بازي نمي مونه. فقط يه مسئله ديگه باقي مي مونه و اون هم اينه كه اين گوشي با گارانتي معتبرش (الرمس) الان شايد توي بازار پيدا نشه. ديگه به نظر من مشكلي مداره.

حالا مزاياش:
اولين و دومين چيزي كه يه گوشي خوب لازم داره آنتن دهي مطمئن و دوام باطري مناسبه كه Z600 توي اين دو زمينه كاملا عاليه. مورد بعدي كه خيلي جلب توجه مي كنه (و خيلي هام دچار همينش شدن!) كيفيت تصوير خيلي خوبشه كه توي زمان خودش كاملا بي نظير بود و هنوز هم توي گوشياي با صفحه 65K رنگ جزو بهترين هاست.
pic2.jpg

مورد بعدي كه من خودم از همه بارزتر ميدونمش طراحي ظاهري اين گوشيه كه كاملا منحصر به فرده. حسي كه حين باز و بسته كردنش به آدم دست ميده خيلي جالبه. خيلي محكم و قوي با صداي "چليكككك" باز و بسته ميشه. نكته جالب ديگه اش زاويه باز شدنشه كه حدود 170 درجه است كه باعث ميشه هم صفحه نمايش گوشي و هم صفحه كليد اون به صورت نچسبه و برخلاف خيلي گوشيا صفحه نمايشش كدر نشه.
نكته ديگه صفحه كليد خوش دست با دكمه هاي بزرگ اونه كه كار كردن باهاش كاملا راحته. البته اين رو هم بگم كه BackLight آبي دكمه هاش اونقدر زياد نيست كه توي شب به طور كامل همه دكمه ها رو روشن كنه.
از لحاظ كيفيت و بلندي صدا هم كاملا قابل قبوله. بلندي صداي گوشي هنگام مكالمه اونقدر زياده كه اگه صداش رو بعضي وقتا كم نكني تمام اطرافيانت رو ساپورت مي كنه! صداي زنگش هم وقتي با زنگ هاي مشابه مقايسه كردم از T630 بيشتره. از نظر GUI و راحتي كاربر حين استفاده از گوشي هم كه ديگه اينترفيس SE كاملا شناخته شده و معتبره.

در ضمن لطفا از اين به بعد سئوالاي كلي نپرس كه آدم مجبور نشه خلاصه جواب بده ;)

h_saadai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
X-pod,ممنون كه جواب دادي, چندتا سوال ديگه برام مونده هنوز كه اگه حوصله كني و جواب بدي بيشتر ممنون مي شم.ممكنه درباره كيفيت bluetooth گوشيه بيشتر بگي و اينكه آيا ميشه همه اطلاعاتشو منتقل كرد يا مثل بعضي گوشيا محدود به addressbook و اينجور چيزاست؟برنامه هايي كه ميتونم روش نصب كنم هموناييه كه روي Nokia هم نصب ميشه؟يا گوشي به گوشي فرق مي كنه؟
يه چيز خيلي مهم ديگه,اگه كسي تماس بگيره يا SMSبرسه شماره طرف روی صفحه بیرونی گوشی هم نوشته میشه یا باید حتما باز بشه؟
البته واسه من داشتن و با كيفيت بودن دوربين زياد مهم نيست, ولي اگه بخوام عيبهايي كه گفتي مث ضخامت يا دوربينشو در نظر بگيرم با رنج قيمت z600 چه گوشي پيشنهاد مي كني؟
ممنون

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
T630 همون امكانات z600 و خيلي جمع و جور و شيك :rolleyes:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
كيفيت Bluetooth اين گوشي هيچ مشكلي نداره و هرگونه اطلاعات اعم از تصوير، آهنگ، تم، بازي، نرم افزار و ... رو ميشه از طريقش فرستاد و گرفت. امكان سنكرون شدن با PC هم از همون طريق وجود داره.
در مورد برنامه ها من نمي دونم منظورت از برنامه هاي نوكيا چيه ولي به طور كلي اكثر برنامه هايي كه با جاوا نوشته شدن روش اجرا ميشه. اما در مجموع برنامه هاي زيادي براي اين گوشي وجود نداره و حداكثر محدود ميشه به تبديل واحد يا ساعت جهاني و از اين جور برنامه ها.
صفحه نمايش بيروني اش در عين كوچيك بودن كاملا كارآمده. اطلاعاتي از قبيل ساعت، تاريخ، وضعيت پروفايل، شماره و اسم تماس گيرنده، فرستنده SMS، وضعيت آنتن و باطري، زنگ هاي هشدار و قرارهاي ملاقات رو ميشه به طور كامل و بدون باز كردن گوشي توي همين صفحه ديد.
پيشنهاد براي گوشي مشابه رو هم كه توي پست بالايي ميبيني. البته دوربين اون گوشي تفاوت چنداني با اين نداره.

موفق.

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
سلام

من خودم هردو الان تو دستم هست , هم 630 هم z600 كه البته هردوشونو بعد از تحقيقات فراوان از سايتهاي مرجع موبايل انتخاب كردم و در رنج قيمت خودشون عالي هستن.. تمام حرفاي xplod رو تصديق ميكنم جز دوربين z600 كه من به شخصه ازش راضيم ! و در مقايسه با خيلي از مدلهاي هم رده خودش خصوصآ نوكيا عكسها ش خيلي هم خوبه!
امروز متوجه شدم كه ميزان SAR اين گوشي (z600) از تمام مدلهاي موجود در بازار كمتره و مال 630 هم در رنج معمولي قرار داره و 0.8 هستش .. اينم به مزاياي اين گوشي اضافه كن !

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
195 با گارانتي سيما.
با گارانتي الرمس اش خيلي كمه.

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنيدم كه Z600 ‌خيلي هنگ ميکنه شما که باهاش کار کرديد آيا اين درسته يا نه ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از sahar_sd :
صحت نداره ...

giti007

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از sahar_sd :

اين گوشي هنگ نميكنه بلكه وقتي كه شما مقدار زيادي ازحافظه رو اشغال كرديد دچار كمبود حافظه ميشه و مدتي طول ميكشه تا پردازشهاي لازم رو انجام بده .. به همين دليل بهتره با كمك بلوتوث و اينفرارد چيزهاي غيرضروري رو هميشه روي كامپيوترتون نگه داريد و حافظه موبايل رو سبك كنيد :happy:

sahar_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم بالاخره z600 ‌خريدم اميدوارم که انتخاب خوبي کرده باشم

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مباركه، حتما همين طوره.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
مباركه

چند روز پيش به پيشنهاد من براي پسرخالم Z600 خريديم ... دو نوع داشتن , يكي ساخت فرانسه بود 220 تومن ,اون يكي ساخت مالزي 185 تومن , كه ما ساخت فرانسه خريديم ... بگذريم ...

كيفيت تصوير اين گوشي خيلي خيلي عاليه , كيفيت رنگ و روشنائي LCD رو با T630 خودم مقايسه كردم , Z600 از هر لحاظ بهتر بود ... كيفيت دوربينش با اينكه تعريفي نداره ولي از T630 بهتره ...

بالا