سلام دوست عزيز، خوش اومدي.
در مورد Z600 اگه يه جستجوي كوچيك توي اين بخش مي كردي مطالب زيادي مي تونستي پيدا كني. ولي خب چون پست اولته ايراد نداره.
اينجا 3-4 نفر Z600 دارن كه يكيش هم منم. توي اين مدتي كه من با اين گوشي آشنا شدم نديدم كه كسي ازش بد بگه (البته غير از يه مورد كه طرف تو كف 6820 بود!). اگه بخواي اين گوشي رو با همين امكاناتش قبول كني و چيزايي كه الان بقيه گوشيا دارن رو جزو نقايصش حساب نكني، گوشي خوبيه.
اول معايبش:
يه ايراد بزرگ داره و اونم دوربينشه. كيفيت دوربين اين گوشي اصلا خوب نيست و توي رده گوشي هاي با دوربين qVGA از معمولي ترين شون هم معمولي تره. يه مشكل ديگه هم داره كه ممكنه كه بعضيا رو اذيت كنه و اون هم ضخامت اونه. 29mm شايد براي جيب بعضيا يه كم كلفت باشه كه البته سليقه ايه. به مقدار حافظه اش هم به نظر من بايد توجه كرد. 2.4MB براي يه گوشي بدون قابليت فيلم برداري و پخش MP3 شايد خيلي كم نباشه ولي اگه بخواي عكساي زياد توش داشته باشي و چند تا تم هم بهش اضافه كني اون وقت ديگه جا براي آهنگ و بازي نمي مونه. فقط يه مسئله ديگه باقي مي مونه و اون هم اينه كه اين گوشي با گارانتي معتبرش (الرمس) الان شايد توي بازار پيدا نشه. ديگه به نظر من مشكلي مداره.
حالا مزاياش:
اولين و دومين چيزي كه يه گوشي خوب لازم داره آنتن دهي مطمئن و دوام باطري مناسبه كه Z600 توي اين دو زمينه كاملا عاليه. مورد بعدي كه خيلي جلب توجه مي كنه (و خيلي هام دچار همينش شدن!) كيفيت تصوير خيلي خوبشه كه توي زمان خودش كاملا بي نظير بود و هنوز هم توي گوشياي با صفحه 65K رنگ جزو بهترين هاست.
مورد بعدي كه من خودم از همه بارزتر ميدونمش طراحي ظاهري اين گوشيه كه كاملا منحصر به فرده. حسي كه حين باز و بسته كردنش به آدم دست ميده خيلي جالبه. خيلي محكم و قوي با صداي "چليكككك" باز و بسته ميشه. نكته جالب ديگه اش زاويه باز شدنشه كه حدود 170 درجه است كه باعث ميشه هم صفحه نمايش گوشي و هم صفحه كليد اون به صورت نچسبه و برخلاف خيلي گوشيا صفحه نمايشش كدر نشه.
نكته ديگه صفحه كليد خوش دست با دكمه هاي بزرگ اونه كه كار كردن باهاش كاملا راحته. البته اين رو هم بگم كه BackLight آبي دكمه هاش اونقدر زياد نيست كه توي شب به طور كامل همه دكمه ها رو روشن كنه.
از لحاظ كيفيت و بلندي صدا هم كاملا قابل قبوله. بلندي صداي گوشي هنگام مكالمه اونقدر زياده كه اگه صداش رو بعضي وقتا كم نكني تمام اطرافيانت رو ساپورت مي كنه! صداي زنگش هم وقتي با زنگ هاي مشابه مقايسه كردم از T630 بيشتره. از نظر GUI و راحتي كاربر حين استفاده از گوشي هم كه ديگه اينترفيس SE كاملا شناخته شده و معتبره.
در ضمن لطفا از اين به بعد سئوالاي كلي نپرس كه آدم مجبور نشه خلاصه جواب بده