• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتیدی که در ضمینه سخت افزار تخصص دارن راهنماییم کنن

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
سلام. یه نفر نیاز دارم که اساسی جواب منو بده. من این سیستمم هست:
CPU: Intel core i7 2600k
RAM: Geil 4*2 Gb 1600 DDR3
Motherboard: Gigabyte GA-PA65-UD3 USB3

میخوام کارت گرافیک MSI GTX770 GAMING بخرم یه سوال اساسی دارم. من چون 4 تا رم 2گیگ با باس 1600 دارم مادربرد من بیشتر از باس 1333 رو ساپورت نمیکنه و محدودش میکنه به باس 1066(موقع خرید مادربرد بی دقتی کردم)، حالا میخوام بدونم آیا این محدودیت کاهشی روی کارکرد VGA و CPU داره؟ روی اجرای بازی چطور؟؟ نیاز هست مادربرد رو عوض کنم؟؟ اگه نیاز هست که مادربرد رو عوض کنم نظرم
MSI Z77A-G43 هست، به کار من میاد؟؟

اساتیدی که میتونن منو راهنمایی کنن بسم الله
:)

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
بله. بهتره که مادربرد رو عوض کنید و 1333 برای گیم پایین هست. حداقل 1600 باید باشه!
ضمناً اسلات کارت گرافیک شما هم از PCIE3 بهره می بره. در حالی که مادربرد شما دارای نسخه ی 2 اش هست. به این معنا که نمی تونید از تمام پهنای باند کارت گرافیکتون استفاده کنید.

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
بله. بهتره که مادربرد رو عوض کنید و 1333 برای گیم پایین هست. حداقل 1600 باید باشه!
ضمناً اسلات کارت گرافیک شما هم از PCIE3 بهره می بره. در حالی که مادربرد شما دارای نسخه ی 2 اش هست. به این معنا که نمی تونید از تمام پهنای باند کارت گرافیکتون استفاده کنید.
ممنون دوست عزیز ولی برای استفاده از PCIe3 باید پردازنده نسل سوم داشته باشم که واسه من نسل دوم هست و نمیشه، البته فعلا درحال حاضر PCIe2 و PCIe3 از نظر بازدهی تفاوت چشمگیری باهم ندارن.
دوستان دیگه هم اگه کمک کنن ممنون میشم

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
ممنون دوست عزیز ولی برای استفاده از PCIe3 باید پردازنده نسل سوم داشته باشم که واسه من نسل دوم هست و نمیشه، البته فعلا درحال حاضر PCIe2 و PCIe3 از نظر بازدهی تفاوت چشمگیری باهم ندارن.
دوستان دیگه هم اگه کمک کنن ممنون میشم

بله ، در مورد بازدهی PCIE 2 و PCIE3 تفاوت خیلی زیادی مشاهده نشده
اما فقط ممکنه بعضی آپگریدهایی که برای ورژن 3 میاد (نرم افزاری و سخت افزاری) با ورژن 2 همخونی نداشته باشه

در مورد رم هم برای این که sandy bridge هست و این که اورکلاک نمی کنید 1600 و 1333 تفاوت خیلی چشم گیری ندارن
مورد مهم تر در رابطه با رم این هست که چون این main دوال چنل هست اگر یه کیت dual برای رم داشتید خیلی بهتر می بود
تفاوت 1333 و 1600 احتمالا روی cpu نسل سوم

خب ولی شما که دارید انقدر هزینه می کنید یکم روش بزاید کلا سیستم رو آپ کنید ...
اگر توانایی هزینه بیشتر و فروش قطعات الانتون رو دارید بهترین کار اینه که برید سراغ پلتفرم 1150 و cpu های جدید رو بگیرید و ...
اما اگر بیشتر نمی خواین هزینه کنید اصلا موردی نداره چون این vga اونطوری که من میدونم تا 3 تا هم میشه sli کرد و در آینده
اگر حتی بخواین سراغ 1150 هم برید این کارتتون همراهتون هست :)

حالا خودمونیم چرا انقدر MSI ؟ :D

ROYAL.YZ

Registered User
لایک‌ها
4
بله ، در مورد بازدهی PCIE 2 و PCIE3 تفاوت خیلی زیادی مشاهده نشده
اما فقط ممکنه بعضی آپگریدهایی که برای ورژن 3 میاد (نرم افزاری و سخت افزاری) با ورژن 2 همخونی نداشته باشه

در مورد رم هم برای این که sandy bridge هست و این که اورکلاک نمی کنید 1600 و 1333 تفاوت خیلی چشم گیری ندارن
مورد مهم تر در رابطه با رم این هست که چون این main دوال چنل هست اگر یه کیت dual برای رم داشتید خیلی بهتر می بود
تفاوت 1333 و 1600 احتمالا روی cpu نسل سوم

خب ولی شما که دارید انقدر هزینه می کنید یکم روش بزاید کلا سیستم رو آپ کنید ...
اگر توانایی هزینه بیشتر و فروش قطعات الانتون رو دارید بهترین کار اینه که برید سراغ پلتفرم 1150 و cpu های جدید رو بگیرید و ...
اما اگر بیشتر نمی خواین هزینه کنید اصلا موردی نداره چون این vga اونطوری که من میدونم تا 3 تا هم میشه sli کرد و در آینده
اگر حتی بخواین سراغ 1150 هم برید این کارتتون همراهتون هست :)

حالا خودمونیم چرا انقدر MSI ؟ :D

دوست عزیز من دیدم اینجا کسی جواب خوبی نداد، جای دیگه تاپیک زدم که جوابای خوبی هم گرفتم
http://forum.persiantools.com/t472757.html

اونجا هم گفتم من چون از چهار اسلات استفاده میکنم فرکانس به 1066 محدود شده!!. اونور دوستان گفتن تاثیری روی گیم نداره و نیازی نیست مین رو عوض کنم. مطالب دیگه هم پرسیدم اونور که اگه مطالعه کنید شاید شما جواب متفاوتی داشته باشید واسم. درباره هزینه هم نمیتونم بیشتر هزینه کنم الان ولی شاید سال دیگه بشه.
و اما msi:D. اصلا من خودمم نمیدونم چرا از msi اینقدر خوشم میاد!!! حتی لپ تاپم هم msi هست:D. ولی وجدا تا حالا هیچکدوم از محصولات msi منو اذیت نکردن شاید بخاطر اینه که عاشقشم. شما برند بهتری پیشنهاد داری؟؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
عزيز اگه بگم تاثيري نداره خوب دروغ گفتم ولي خوب بگم تاثير آنچنان محسوسي تو گيم نداره ميدونم شما بعدها چون ذهنت پيش مادربرد msi بوده هيچ وقت از قطعات فعلي تون رضايت نسبي نخواهي داشت.
پس همين الان با صرف هزينه اي همون مادربرد مد نظر رو تهيه و مادربرد فعلي خودتون رو بفروشيد/

بالا