• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید بیاییند نظر بدهند

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز نگاه کنید من می خواهم چند سوال بپرسم و لطفا دونه . دونه به سوالات من جواب بدهید لطفا دوستان نظرات خود را بیان کنند .
اولین سوال نگاه کنید الان چه سیستمی بزنم در ایران که بعد از یک سال درامد بشود از ان کسب کرد البته نظر خود را هم ذکر کنید
سوال دوم مثلا یک نفر یک سیستم حالا هر چی حتی مثلا یک سایت دارد رتبه سایت زیر 100 ایران باشد قیمت ان سایت با دامنه چند است
سوال سوم : با 100 هزار تومان الی 200 هزار تومان سرمایه اولیه چه کاری در اینترنت راه اندازی کنم و بعد چگونه ان چیزی را که خرج کردیم به بازده تبدیل کنیم
سوال چهارم : مثلا من یک سایت زدم اول چگونه می توانم رتبه سایت را بالا ببرم بعد نگاه کنید رتبه سایت خوب شد چگونه باید تبلیغ بگیریم یعنی ما خودمان باید تبلیغ بگیریم یا نه ان ها می ایند و خودشان تبلیغ می دهند
سوال پنجم نگاه کنید دوستان عزیز الان در حال حاضر کدام سیستم بهتر جواب می دهد راستی برای راه اندازی یک وبلاگ منظور سیستم وبلاگ دهی است نگاه کنید باید هاست و سرور چه باشد چقدر لازمه و باید ماهی چند هزار تومان پول بدهیم و اگر رتبه سایت بالا برود می شود درامد کسب کرد از ان
سوال ششم هر چی که دیگر به ذهنتان می رسد بگویید لطفا دوستان می خواهیم با همکاری هم یک تایپک راه بیندازیم که هر کی خواست سایت بزنه به این تایپک بیایید با تشکر

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
دوست عزیز اگه پول داری توی نت سرمایه گذاری نکن من 8ساله این کار رو میکنم هزینه های خودمم به زور در میاد
سیستم وبلاگدهی زیاده اما به صورت وردپرس بزنه فکر میکنم ثبت وبلاگهات و در نتیجه پیشرفت در گوگل زیادتره اما هزینه این مدل سیستمها به میزانی که شما گفتی نیست چون نیاز به یه سرور قوی بدون محدودیت هستی تا سایتت هیچ وقت down نشه.
کسی که دامنه زیر 100 ایران رو داره بکشیشم بهت نمیفروشه!!قیمتشم اندازه خونه بابشه!!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
نه منظورم اینه که خودمون سایتی بزنیم و بعد رتبه ان بیایید زیر 100 و ان را اگر خواستیم بفروشیم قیمت ان چند است
راستی این ورد پرس را بیشتر توضیح دهید یعنی باید چه کار کرد لطفا اساتید بیشتر توضیح بدهند برایم خیلی مهم است

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
لطفا دوستان بیاییند و بگویند من چه کاری را الان شروع کنم مثلا بیاییند بگویند برو یک سیستم وبلاگ دهی بزن و چه قدر تبلیغ کن و نویسنده وبلاگ جذب کن بعد در کدام سایت ها تبلیغ بدهم بعد اگر بازدید به چند رسید بنر تبلیغاتی بگذارم خلاصه هر چی است را بیاییند بگویند زکات علم نشر ان است دوستان با هم فکری هم بیاید تا واقعا از اینترنت درامد های خوب را کسب کنیم منتظر پاسخ های خوب شما هستم در ضمن اساتید هم یک مشاوره علاوه بر این به ما بدهند ببخشید برایم این سوال ها خیلی مهم هستند

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
دوست عزیز بهتره خودتون یه کم تجربه کسب کنید چون هیچ کس اسرار کاریش رو لو نمیده!
چند تا از سایتهای معروف رو بررسی کنید ببینید چه چیزیشون مورد توجه قرار گرفته و بعد می تونید ازشون الگو برداری کنید.
من خودم دارم بدون هیچ سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد می کنم حتی 1 ریال هم نداشتم.البته منظورم این نیست که الان درآمد هنگفتی دارم ولی خب هیچ جایی به جز نت کار نمیکنم.
موفق باشید.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوست خوبمون اقای علی بزرگ دیدم شما هم تبلیغ متنی در ادگاه گذاشته اید در سایتتان رفتم و کلیکم روی ان کردم بعد نگاه کنید همین سایتی را که راه اندخته اید و رتبه اگر اشتباه نکنم فعلا 396 هزار بود ان را بدون هزینه راه اندازی کرده اید مگر میشه خود دامین فقط سالی 10 هزار تومان هاست شما چند قمت دارد و ماهی چند می دهید لطفا یک کم در پیام های خصوصی به من بدهید و مرا راهنمایی کنید ممننون می شوم اگر مرا کمک کنید منتظر جواب شما هستم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
طرح و ایده از همه چیز مهم تره، وقتی شما طرح و ایده خاصی داشته باشی و اون رو بالا پایین کنی ، ببینی که جواب میده یا نه خیلی بهتره که کار بقیه رو تکرار کنی. سیستم وبلاگ دهی ، شبکه های اجتماعی ، .... همه و همه تقریبا اشتراک گذاری هستند، اما چرا یه سایت گل می کنه و پیشرفت داره ولی یه سایت نمی تونه.
این دلایل زیادی داره ، مثلا یکیش نحوه تبلیغات یا طراحی سایت می تونه باشه. ممکنه شما یه سایتی راه بندازی به رتبه های بالا هم دست پیدا کنی اما نتونی سایتت رو نگه داری بالا. چون حفظ و نگهداریش از بالا بردن می تونه سخت تر باشه.
پس بهتره که فکر یه ایده خوب باشی. و اگر هم مایل به اون کار نیستی یا ایده ای به ذهنت نمی رسه. من شخصا دنبال یه گروه هستم که با هم روی یه سایت ساده کار کنیم و پربازدیدش کنیم. اگر کسی مایل هست به من پ.خ بده.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
دوست عزیز اگر زدن سیستم وبلاگ‌دهی اینقدر آسون بود ، همه یه دونه میزدن. البته الآن مد شده و تعداد سرویسهای وبلاگدهی فارسی روز به روز بیشتر میشه ولی هر کدومشون بعد از چند وقت فعالیت بسته میشن.

در مورد اینکه با صد دویست تومن چی کار میشه کرد ، به نظرم این تاپیک رو مطالعه کن:
http://www.forum.persiantools.com/t163308.html

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز این تایپکی که شما در ان گفتی مال اپلود هست و من روزی 5 ساعت و یا حتی کمتر از ان وقت ندارم لطفا مشاوره های بهتر بدهید دوست عزیز نگاه کنید دوستان عزیز بیشتر منو کمک کنید

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سرمایه اولیه شما فوق العاده پایین هست و با این سرمایه شما کار زیادی نمیتوانید انجام دهید و باید یک سایت معمولی راه اندازی کرده و 1-2 سال روی آن کار کنید تا به سود دهی برسید .

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خوب اقای شمشاد شما یک کار را معرفی کن و بگو قیمت چند می خواهد این برای یکی از دوستانم است که می خواهم براش بنویسیم شما لطفا دربارهی سیستم وبلاگ دهی یک مثال بزنید با تمام موراد با تشکر

بالا