• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید تبدیل کمک!

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
سلام!
من یه سری فیلم divx dvdrip از اینترنت دانلود کردم حالا می خوام اونها رو روی dvd رایت کنم به طوری که با dvd player های معمولی هم بشه play کرد یعنی می خوام یه dvd video disk بسازم .

می خواستم ببینم با چه برنامه ای می تونم این کار رو انجام بدم؟؟ خواهشمند است هر کی خودش انجام داده ما رو هم راهنمایی کنه .:lol:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام!
من یه سری فیلم divx dvdrip از اینترنت دانلود کردم حالا می خوام اونها رو روی dvd رایت کنم به طوری که با dvd player های معمولی هم بشه play کرد یعنی می خوام یه dvd video disk بسازم .

می خواستم ببینم با چه برنامه ای می تونم این کار رو انجام بدم؟؟ خواهشمند است هر کی خودش انجام داده ما رو هم راهنمایی کنه .:lol:
برنامه Avi2DVD رو از اینجا دانلود کن ... برنامه ساده ایه و مرحله به مرحله اس ...

چند نکته :

تو step 2 باید aspect ratio باید همونی باشه که فایل divx هست ... یعنی باید همونمو انتخاب کنی ..

تو Step 3 ، بهتره HCEnc رو انتخاب کنی

تو step 4 هم اگه خواستی زیرنویس بذار ( srt )

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
برنامه Avi2DVD رو از اینجا دانلود کن ... برنامه ساده ایه و مرحله به مرحله اس ...

چند نکته :

تو step 2 باید aspect ratio باید همونی باشه که فایل divx هست ... یعنی باید همونمو انتخاب کنی ..

تو Step 3 ، بهتره HCEnc رو انتخاب کنی

تو step 4 هم اگه خواستی زیرنویس بذار ( srt )

ممنون می گیرمش تستش می کنم اگه سوالی داشتم می پرسم ازت!;)

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
گرفتمش میگه برای تبدیل 9.5 گیگ جا میخواد!؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
گرفتمش میگه برای تبدیل 9.5 گیگ جا میخواد!؟
طبیعیه .... تازه بهت تخفیف داده ... گاهی تا 15 گیگ می خواد ... بهرحال داره تبدیلش می کنه به فرمت DVD در نتیجه جای بیشتری می خواد ...
bot.gif

مساله هم همینه ؛ یعنی تبدیل divx به dvd ، هیچ سودی نداره : هم فضای بیشتری رو می خواد و هم کیفیت ، اندکی پایین میاد ... البته دلیل تو موجهه و چاره ی دیگه ای نداری ظاهرا ..
2zqhjxh.gif

بالا