• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید سئو لطفا راهنمایی کنید

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من یک سایت آموزشی دارم که رتبه خوبی هم دارم تو کلمات مد نظرم روزی که قالب طراحی شد یه قالب ساده وردپرسی بود فقط با یه پلاگین پرداخت به ازای دانلود کاربرا می تونستن خرید کنن بعد اومدیم از پلاگین ایزی دانلود استفاده کردیم چون قالب سازگاز نبود با این پلاگی مجبور بودیم محصول رو تعریف کنیم توش و بعد شرت کدش رو در زمینه دلخواه مطالب بزاریم تا خرید تو همون صفحه اصلی که رتبه خوبی داشتن انجام شه و صفحات مربوط به ایزی دانلود رو در سایت نمایش نمیدادیم الان میخوایم از ووکامرس استفاده کنیم به دلیل مارکتینگ بهترش و کارایی که ما میخوام ولی باید صفحات ایزی دانلود و صفحات قدیم رو پاک کنیم تا مطلب 3 تا کپی نداشته باشه و همه در بخش محصولات ووکامرس باشن الان با این وضع اشفته تکلیف چیه ممنون میشم راهنمایی کنید با توجه به اینکه دامنه سایت رو هم میخوایم عوض کنیم یه دامنه 4 حرفی مرتبط با کارمون خریداری کردیم دامنه فعلی نزدیک به 4 سال فعاله و صفخات اصلی که از روز اول روی سایت سایت بوده همه رتبه دارن هم کلی کامنت ایا با ریدایرکت 301 این مطالب به مطالب جدید میشه کاری کرد و اثر داره؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) سلامو خسته نباشید

:general408: تو یک کلمه با این توضیحاتی که دادید سئو شما کامل نابود خواهد شد این مورد نمیشه امتیاز با 301 انتقال داد باید روش دیگری استفاده کنید :general507: که باید کاملا بهینه شده باشد .

:general505: توضیحاتش خیلی پیچیده هست که بخوام اینجا بیان کنم .

بالا