• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید طرز تهیه رادیوآنلاین رو بلدین؟

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
کدام یک از اساتید طرز تهیه رادیو انلاین رو بلده ؟ پادکست رو نمی گم ها.چون به نرم افزار احتیاج داره.
مقاله ای چیزی . مرسی

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
هیچکی نسیت به ما کمک کنه.

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیزم این سوال مربوط به این بخش نیست .

باید در قسمت صفحات دینامیک مطرح کنی .

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم یک رادیو اینترنتی آنلاین دارم که بنا به دلایلی فعلا داون هست ولی شما برای این کار به یک Winamp و Shoutcast نیاز داری ولی خوب تا جایی که من میدونم اگه بخای رادیو آنلاین راه بندازی باید این دو نرم افزار رو روی سرور بتونی نسب کنی البته فکر کنم این ساده ترین روش هست...
سئوالی بود من در خدمتم

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از isp_85 :
من خودم یک رادیو اینترنتی آنلاین دارم که بنا به دلایلی فعلا داون هست ولی شما برای این کار به یک Winamp و Shoutcast نیاز داری ولی خوب تا جایی که من میدونم اگه بخای رادیو آنلاین راه بندازی باید این دو نرم افزار رو روی سرور بتونی نسب کنی البته فکر کنم این ساده ترین روش هست...
سئوالی بود من در خدمتم
Winamp ? خب بعضی ها وینمپ ندارن یعنی اونا نمی تونن گوش کنند.؟ من که به سرور دسترسی ندارم. شما ماشاله خودت سرور داری فکر می کنی همه ....

isp_85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ببین عزیزم من گفتم برای راه انداختن رادیو آنلاین به Winamp نیاز خواهی داشت، برای گوش کردن هم میتونی از Winamp استفاده کنی هم از RealOne Player که هر دو اینها از معروفترین پلیرها هستند....
تازه اگر فیزیکی به سرور دست رسی نداری یک هاستینگ لینوکس که دارای Shell Access باشه هم کافی هست فقط اونوقت باید تمام آهنگهاتو آپلود کنی روی سرور.

بالا