اولا تو اينجا هيچ كس استاد نيست و همه مثل همديگن و به قول معروف همه چيز را همه گان دانند.به نقل از erfan005 :کدام یک از اساتید طرز تهیه رادیو انلاین رو بلده ؟ پادکست رو نمی گم ها.چون به نرم افزار برای گوش دادن احتیاج داره.
.مرسی
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="356" height="109">
<param name="URL" ref value="http://xxxxxxxx.asx">
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="1">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="currentMarker" value="0">
<param name="invokeURLs" value="-1">
<param name="baseURL" value>
<param name="volume" value="100">
<param name="mute" value="0">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="-1">
<param name="enableContextMenu" value="-1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value>
<param name="enableErrorDialogs" value="0">
<param name="_cx" value="9419">
<param name="_cy" value="2884">
</object>
بسياري از اين راديها آن-لاين نيستند يعني در واقع يه سري فايل ضبط شده رو پخش ميكنند.اماا بعضي راديهاي آن-لاين اينترنت با سرعت بالا يا همون dsl دارند و به صورت مستقيم فايل در حال پخش رو به هاست منتقل ميدن (مثل پرشن بي بي سي) كه البته تو ايران تا بحال همچين چيزي من نديدم.اگه شما هم ديديد به من هم اطلاع بديدضمنا چطوري ميشه يه پخش زنده صوتي از طريق اينترنت داشت مثل همين راديوها
به نقل از Sezar-2 :اول بهتره ياد آوري كنم كه من فعلا ban شدم و با يوزر ديگه دارم پست ميكنم.يعني من همون sezar هستم.
---------------
اين از مشكل عرفان جان.
---------------------------
sezar عزیزم دستت درد نکنه .آموزش خیلی جالبی بود فکر می کنم خیلی ها بارها این سوال رو تو فروم پرسیده بودند و جوابی نگرفته بودند.
بن شدی !؟ ای روزگار می بینی همیشه اونایی که زیادی می دونن با مشگلات بیشتر ی مواجهن فکر کنم سر اون ماجرای هک و اینا باشه که بن شدی ! در هر صورت ممنونم
به نقل از erfan005 :خواهش ميكنم.به نقل از Sezar-2 :اول بهتره ياد آوري كنم كه من فعلا ban شدم و با يوزر ديگه دارم پست ميكنم.يعني من همون sezar هستم.
---------------
اين از مشكل عرفان جان.
---------------------------
sezar عزیزم دستت درد نکنه .آموزش خیلی جالبی بود فکر می کنم خیلی ها بارها این سوال رو تو فروم پرسیده بودند و جوابی نگرفته بودند.
بن شدی !؟ ای روزگار می بینی همیشه اونایی که زیادی می دونن با مشگلات بیشتر ی مواجهن فکر کنم سر اون ماجرای هک و اینا باشه که بن شدی ! در هر صورت ممنونم
خوشحال شدم كه مفيد واقع شدم.راستي علت اينكه خيلي ها جواب همچين پستهايي رو نميدن اينه كه اكثرا طراحهاي ايراني علاقه زيادي به داشتن بخش ديناميك در سايت ندارند و در نتيجه اكثرا" نميتونن تجربه خودشون رو بيان كنن.
اگه سوالي بود بازهم در خدمت شما هستم
نه پخش زنده نيستن.به نقل از amironline :خوب من پيشنهاد ميكنم يه سري به http://live.irib.ir بزنين
يعني اينا هيچكدوم پخش زنده نيستن!؟
من ميخوام بدونم چطوري ميشه با real player يه پخش زنده رو نت داشت؟