• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید عزیز جواب منه اماتور رو بدید

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
سلام دوستان من یه سوال دارم چه طور میشه به طور یقین گفت که عکسی با فتوشاپ یا دیگر نرم افزارهای گرافیکی دست کاری شده یعنی نرم افزاری یا چیزی هست من خودم الان یکسال و خورده ای هست دارم فتوشاپ کار می کنم ولی این برام همیشه سوال بوده :weird: در ضمن اگر یه مقدار توضیحم بدید که من رو شرمنده کردید :heart:

PIC Maker

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
33
سلام
به شخصه نرم افزار خاصی در این زمینه نمیشناسم و شما اگه ویژگی های هر یک از نرم افزار های طراحی و تفاوتشون با یکدیگر رو بدونید. میتونید از نکات ریزی که در طرح ها استفاده شده تشخیص بدید که با چه نرم افزاری طراحی شده

201Club

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تصاویر و عکس های که با فتوشاپ دستکاری شدن رو میشه به چند روش تشخیص داد.اول اینکه به نورپردازی در تصویر توجه کرد یعنی طریقه پخش نور و ایجاد سایه در تمامی قسمت های عکس (اگه واقعی باشه)یک دسته و بلعکس. دوم این که معمولا عکس هایی که روتوش شدن (تصویر انسان)در قسمت های که تیزی و خم وجود داره یه حالت بلور(مات بودن) وجود داره مثل زیر چشم،خم های لباس و غیره... اطلاعات بیشتر رو می تونید تو وبلاگم پیداکنید.
201Club.mihanblog.com

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
کسی که خودش طراح باشه راحت میتونه با شناخت ترفند هایی که توی عکس به کار رفته بفهمه که واقعی هست یا دستکاری شده

pasargad93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای اینکار باید با پلاگین های فتوشاپ شخصا کار کرده باشی تا بتونی فرق واقعیت با کاری که درش تغییر صورت گرفته رو متوجه بشی .

iMoP

Registered User
لایک‌ها
772
1f3ba857-229f-a7ea.jpg

مثلا توي اين متوجه فتوشاپي بودنش ميشيد؟؟

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
فکر کنم یه چیزایی تو مایه های متا دیتا و اینا رو بشه چک کرد. ولی راه حل دیجیتال نداره منظورم اینه که اگه خیلی حرفه ای اینکار صورت گرفته باشه نرم افزاری نیس که بفهمه و تنها این خود شخصه و قضاوتش که میتونه متوجه بشه.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
دوستان عزیز کلا یه عده منظور من رو نفهمیدن چی گفتم من حرفم چیز دیگش ببینید مثلا تو مسابقات عکاسی بعضی موقع ها قانون میزارن که عکس باید کاملا خام باشه حتی کوچک ترین تغییری نباید توش باشه اینا چه طوری می فهمم که طرف مثلا باسازی پیکسل یا تو نور دست نبرده ؟؟؟ من یادمه تو یه فیلم یه نرم افزار بود که نشون میداد این رو .

dear friend

Registered User
لایک‌ها
77
دوستان عزیز کلا یه عده منظور من رو نفهمیدن چی گفتم من حرفم چیز دیگش ببینید مثلا تو مسابقات عکاسی بعضی موقع ها قانون میزارن که عکس باید کاملا خام باشه حتی کوچک ترین تغییری نباید توش باشه اینا چه طوری می فهمم که طرف مثلا باسازی پیکسل یا تو نور دست نبرده ؟؟؟ من یادمه تو یه فیلم یه نرم افزار بود که نشون میداد این رو .

تا اونجایی که میدونم از این نرم افزار ها فقط تو فیلم ها پیدا میشه یا شاید هم مربوط به بحث پردازش تصویره .

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
تشخیص دستکاریه یک عکس بسته به تجربه و حرفه ای بودن خود شخص داره ، معمولا خود افراد وارد و حرفه ای توی زمینه ویرایش و میکس عکس میتونن تشخیص بدند که آیا دستکاری شده عکس مورد نظر یا نه .

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
تا اونجایی که میدونم از این نرم افزار ها فقط تو فیلم ها پیدا میشه یا شاید هم مربوط به بحث پردازش تصویره .

100 در صد در مورد پردازش تصویر و پیکسل هاست .

فکر نکنم چنین نرم افزاری وجود داشته باشه
باید اینکاره باشی

والا احتمالا همین طوره ولی شما هرچقدر حرفه ای باشی وقتی طرف یه مقدار خیلی کم تو نور و پیکسل دست میبره شما هرچقدرم حرفه ای باشی ایا متوجه میشی ؟؟؟؟

تشخیص دستکاریه یک عکس بسته به تجربه و حرفه ای بودن خود شخص داره ، معمولا خود افراد وارد و حرفه ای توی زمینه ویرایش و میکس عکس میتونن تشخیص بدند که آیا دستکاری شده عکس مورد نظر یا نه .

درسته ولی تغییرات کوچک امکانش برای حرفه ای ترین ها هم یه جورایی غیر ممکنه ولی از همه دوستان بابت جواب هاشون ممنونم .

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739

اگر خیلی حرفه ای و تمیز کار کنید هیچکس متوجه نمیشه
این مسابقات مثل مسابقه فوتباله و ویرایش هم مثل دوپینگ:D شما توی جام جهانی هم میتونید از مواد نیروزا استفاده کنید ;)

S.M.Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا همچنین راهی وجود داره!
البته نیازی به برنامه خاصی نیست.فقط یک برنامه فتوشاپ کافیه!
وقتی در برنامه فتوشاپ عکس مورد نظر رو برای اطلاع باز کردید.در قسمت سربرگ عکس راست کلیک و file info... را زده در قسمت advanced ، سمت راست در زیر مجموعه ها اطلاعات کاملی هم از نسخه برنامه فتوشاپ استفاده شده و هم تاریخ دستکاری رو نشون میده.اطلاعات کاملیه که فکر نکنم هیچ نرم افزاری هم نشون بده!

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
چرا همچنین راهی وجود داره!
البته نیازی به برنامه خاصی نیست.فقط یک برنامه فتوشاپ کافیه!
وقتی در برنامه فتوشاپ عکس مورد نظر رو برای اطلاع باز کردید.در قسمت سربرگ عکس راست کلیک و file info... را زده در قسمت advanced ، سمت راست در زیر مجموعه ها اطلاعات کاملی هم از نسخه برنامه فتوشاپ استفاده شده و هم تاریخ دستکاری رو نشون میده.اطلاعات کاملیه که فکر نکنم هیچ نرم افزاری هم نشون بده!

سلام دم شما گرم خیلی عالی بود ;)

بالا