• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید پی تی تورو خدا کمممممممک کنید ((فوری))

i am here

Guest
لایک‌ها
0
يه كليپ توي سايتي كه دادم هست هر كاري كردم نشد دانلود كنم
بچه من 7 ساعت ديگه بايد پروژمو تحويل بدم و هنوز اين كليپ رو دانلود نكردم http://archives.cbc.ca/400d.asp?id=1-75-710-4200 و ديگه دارم ديوونه ميشم. كسي ميتونه دانلود كنه و برام آپلود كنه. ممنون ميشم يا حداقل ياد بديد چطوري ميشه اينو دانلود كرد :( :(

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این کلیپها معمولا قابل دانلود نیستن. باید آنلاین نگاه کنی
ولی یه سری نرم افزار برای ذخیره کردن کلیپهای اینچنینی هست که من متاسفانه اطلاع زیادی درباره اونا ندارم.

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از rezadignity :
این کلیپها معمولا قابل دانلود نیستن. باید آنلاین نگاه کنی
ولی یه سری نرم افزار برای ذخیره کردن کلیپهای اینچنینی هست که من متاسفانه اطلاع زیادی درباره اونا ندارم.
===========
منم مي خوام
ma.gif

آدرس اينترنتي كه در سورسش هست اينه ولي غير قابل دانلود و سيو كردن!
http://ms.radio-canada.ca/archives/2003/en/wmv/computers19640909et1.wmv
من در چند مورد تونستم اول آدرسو پيدا كنم (البته اين آدرس خود فيلم نيست آدرس مسير فيلم است، شورتكات) بعد اونو با ويندوز مديا پلير باز مي كردم و با راست كليك لوكيشن رو پيدا و بعد از لوكيشن سيو مي كردم ولي اين سايت اينطوري نيست.
bawling.gif

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پسوند فایل رو تو تنظیمات Download Accelerator وارد کنید . صفحه رو Refresh کنید . دانلود اکلریتور خودش تشخیصش میده و شروع به دانلود میکنه . . .

Dr Mahdi Khan

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از M-r-r :
پسوند فایل رو تو تنظیمات Download Accelerator وارد کنید . صفحه رو Refresh کنید . دانلود اکلریتور خودش تشخیصش میده و شروع به دانلود میکنه . . .

اگه منظورت همين آدرسي هست كه بالا نوشتم، جونم گفتم كه شورتكات هست و نه آدرس خود فيلم . ضمناً مطمئني دانلود اكسلرتور مي تونه اينكارو بكنه! من كه با Getright‌ نتونستم;)

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
آقا تو اون یکی فروم هم پست زدی;) مثل اینکه از اساتید اونجا هم کاری بر نیومد:blink:
من پیشنهاد میکنم از ScreenCapture استفاده کنی و کلیپ رو با صداش Capture کنی. این آخرین راه حله
موفق باشی

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من برات دانلودش کردم ولی نمی تونم آپلود کنم چون 22 مگابایت است برای همین دوست داری برات رایت کنم روی سی دی یه جا با هم قرار بزاریم بهت بدم!!!

3epehr

Registered User
لایک‌ها
0
من برات دانلودش کردم ولی نمی تونم آپلود کنم چون 22 مگابایت است برای همین دوست داری برات رایت کنم روی سی دی یه جا با هم قرار بزاریم بهت بدم!!!
فكر نكنم ديگه به كارش بياد چون گفت براي 7 ساعت بعدش مي خواد...كه الان يه 20 ساعتي گذشته...

i am here

Guest
لایک‌ها
0
:( آره دیگه نشد 7 ساعت که هیچی 70 ساعت گذشت ولی خوب ممنون از همه ی دوستان که کمک کردید

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دیگه شرمنده زودتر از این نشد!!!
ان شا الله دفعه بعد!!!

بالا