• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساتید یه سوال سایده ممنون میشم راهنماییم کنید :)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
سلام و درود ممنون میشم راهنماییم کنید

بنده یه سایت دارم مثلا mybook.com الان دامین خیلی بهتری پیدا کردم مثلا book.net
الان باید چیکار کنم چون همه بک لینکهام و خصوصا اعتبار سایتم با mybook.com هست از طرفی هم دامین book.net آزاده ! که فکر میکنم اگه متصل بشه به سایتم book.net صفحه اول گوگل با سرچ کلمه book بیاد بالا
و آمار الکسام که برام خیلی مهمه بهتر بشه ولی نمیدونم کار درست چیه ؟! :(

1- book.net رو ثبت کنم وصل کنم به هاستم ؟
2 - چه کاری میتونم انجام بدم که بهترین استفاده رو از این دامین عالی ببرم ؟ (book.net )

پیشاپیش تشکر از راهنمایی دوستان :)

Last edited:

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
همین جور خیر
در ضمن گوگل فینگلیش بلد نیست که لباس رو با Lebas یکی بدونه! (اگرم بلدم بود باز بدون سئو نمی تونید بیاید صفحه اول)

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
فینگیلیش رو هم میشناسه تا حدی بفرض کلمه farsi رو معادل با persian و parsi میگیره
وجود کی ورد مورد نظر در آدرس سایت قدرت خوبی به سایت میده ولی تنها شاید 10 درصد کار باشه باقی همان فرآیند اصطلاحا seo هست

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
اگر این کلمه در حد مشخصی جستجو شده باشه و سایت های مرتبط با این کلمه دارای محتوای مشابه فارسی اون داشته باشن بله امکانش هست و چون رقابت پذیری کم تری داره راحتر می تونید به رتبه مناسب در رابطه با این کلمه برسید

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
همین جور خیر
در ضمن گوگل فینگلیش بلد نیست که لباس رو با Lebas یکی بدونه! (اگرم بلدم بود باز بدون سئو نمی تونید بیاید صفحه اول)

فینگیلیش رو هم میشناسه تا حدی بفرض کلمه farsi رو معادل با persian و parsi میگیره
وجود کی ورد مورد نظر در آدرس سایت قدرت خوبی به سایت میده ولی تنها شاید 10 درصد کار باشه باقی همان فرآیند اصطلاحا seo هست

درود
اگر این کلمه در حد مشخصی جستجو شده باشه و سایت های مرتبط با این کلمه دارای محتوای مشابه فارسی اون داشته باشن بله امکانش هست و چون رقابت پذیری کم تری داره راحتر می تونید به رتبه مناسب در رابطه با این کلمه برسید

تشکر از لطف همگی فکر کنم خیلی خیلی بد مثال زدم
باید عرض میکردم بنده یه سایت دارم مثلا mybook.com الان دامین خیلی بهتری پیدا کردم مثلا book.net
الان باید چیکار کنم چون همه بک لینکهام و خصوصا اعتبار سایتم با mybook.com هست از طرفی هم دامین book.net آزاده ! که فکر میکنم اگه متصل بشه به سایتم book.net صفحه اول گوگل با سرچ کلمه book بیاد بالا

2 - چه کاری میتونم انجام بدم که بهترین استفاده رو از این دامین عالی ببرم ؟ (book.net )

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
در کل میخوام از هر 2 دامنه برای سایتم استفاده کنم
mybook.com
و دامنه جدید book.net
و دامنه اصلی همون mybook.com باشه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
در کل میخوام از هر 2 دامنه برای سایتم استفاده کنم
mybook.com
و دامنه جدید book.net
و دامنه اصلی همون mybook.com باشه

شما میتونید دامنه جدید رو هم ثبت و پارک کنید روی دامنه فعلی ولی بجهت جلوگیری از محتوای تکراری باید در نهایت یکی از دامنه هاتون رو روی دیگری ریدایرکت کنید
ضمنا نگران اعتبار و ... دامنه قبلی تون نباشید ... میتونید دامنه قدیمی رو بهمراه کلیه بکلینک ها و اتوریتی و... به دامنه جدید منتقل کنید بدون از دست دادن سئو و بکلینک ها
ولی بنظر بنده شخصا دامنه های .کام کاربردی تر از .نت هستند

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
farsi و parsi برای گوگل فرق می کنه farsi رو فارسی میشناسه و parsi رو پارسی چون املا لاتینش درست وارد شده می نونه تشخیص بده. فینگلیش رو به هیچ عنوان تشخیس نمیده مگر اینکه شما نقضش رو ثابت کنی:D
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
استارتر هر دو دامنه از لحاظ وجود کلمه کلیدی تو ادرس یکی هستن و فرقی نداره که کدام رو داشته باشی.
چند وقتی هست که گوگل اعلام کرده که دیگه کلمه کلیدی رو دامنه رو تاثیر نمیده ولی وقتی سرچ می کنیم کلمه کلیدی داخل دامنه هم تو نتایج بیلد میشه! حالا خدا می دونه تاثیر میده یا نه ...
اگر قرار بود که دامنه های که خودشون کلمه کلیدی هستن موفق تر باشند باید سایتsearch.com جای google بود;)

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
شما میتونید دامنه جدید رو هم ثبت و پارک کنید روی دامنه فعلی ولی بجهت جلوگیری از محتوای تکراری باید در نهایت یکی از دامنه هاتون رو روی دیگری ریدایرکت کنید
ضمنا نگران اعتبار و ... دامنه قبلی تون نباشید ... میتونید دامنه قدیمی رو بهمراه کلیه بکلینک ها و اتوریتی و... به دامنه جدید منتقل کنید بدون از دست دادن سئو و بکلینک ها
ولی بنظر بنده شخصا دامنه های .کام کاربردی تر از .نت هستند

farsi و parsi برای گوگل فرق می کنه farsi رو فارسی میشناسه و parsi رو پارسی چون املا لاتینش درست وارد شده می نونه تشخیص بده. فینگلیش رو به هیچ عنوان تشخیس نمیده مگر اینکه شما نقضش رو ثابت کنی:D
استارتر هر دو دامنه از لحاظ وجود کلمه کلیدی تو ادرس یکی هستن و فرقی نداره که کدام رو داشته باشی.
چند وقتی هست که گوگل اعلام کرده که دیگه کلمه کلیدی رو دامنه رو تاثیر نمیده ولی وقتی سرچ می کنیم کلمه کلیدی داخل دامنه هم تو نتایج بیلد میشه! حالا خدا می دونه تاثیر میده یا نه ...
اگر قرار بود که دامنه های که خودشون کلمه کلیدی هستن موفق تر باشند باید سایتsearch.com جای google بود;)

فربد جان و راسکال عزیز خیلی خیلی تشکر که راهنماییم کردید :)
3 تا سوال کنکوری دیگه هم هست ممنون میشم اگه وقت بزارید یه نگاهی بهش بکنید
پاینده باشید

[URL='http://forum.persiantools.com/threads/3-%D8%AA%D8%A7-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%87%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF.555591/']3 تا سوال مهم برای سئو ! لطفا راهنماییم کنید
[/URL]

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بله سرچ کنید پارسی

گوگل ارتباط معنایی بین کلمات رو درک میکنه تا حد زیادی
تستش خیلی ساده هست ، وقتی کلمه farsi رو سرچ میکنید کلمه parsi رو هم بولد میکنه

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
بله سرچ کنید پارسی
گوگل ارتباط معنایی بین کلمات رو درک میکنه تا حد زیادی
تستش خیلی ساده هست ، وقتی کلمه farsi رو سرچ میکنید کلمه parsi رو هم بولد میکنه
واسه من وقتی farsi رو سرچ می کنم parsi رو بیلد نمی کنه و همین طور پارسی رو سرچ می کنم فارسی رو بیلد نمی کنه :(

فایل های ضمیمه

• bold.png
    bold.png
    60.4 KB · نمایش ها: 4
  • pars.png
    pars.png
    55.9 KB · نمایش ها: 5

reza0002

Registered User
لایک‌ها
805
ممنون منم استفاده کردم

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,239

دامین دوم رو پارکش کن .

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721

سلام سایت اول را انتقال به سایت دوم دهید برای یک ماه تا زمانی که گوگل بفهمه مهاجر داشتید در ضمن از گوگل وبمستر غافل نشوید
در ماه بعدی سایت اولی را اگر خواستید حذف کنید ریداکت کنید ولی در غیر این صورت پارک کنید رو دامین اصلی
جواب سوال دوم هم بالا هست

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
چه دل خجسته ای داری رفیق.شما دامنه رو بخری نمیای ص اول گوگل.رو چه حساب اینطوری فکر میکنی؟اگه فقط واس گوگله این کار رو نکن.اگر خود دامنه رو دوست داری 301 ریدارکت (به صورت 1:1 یعنی صفحه x دامنه 1 بره به صفحه x دامنه 2) کن به دامنه جدید و تا جایی که مقدور هست لینک هایی که به شما داده شده رو به دامنه جدید تغییر بده.تغییر دامنه هم توی وب مستر تولز اعلام کن.دامنه قبلی رو هم حداقل تا 6 ماه زنده نگه دار.(یعنی تا 6 ماه بری توش ریدایرکت بشه به جدیده).
از پارک دامنه هم به شدت پرهیز کن.کارهای بالا یعنی سایت روی آدرس قبلی نباید بالا بیاد.فقط باید Redirect بشه.

بالا