• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اساس ساختن تمپليت

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سلام.
سوالي كه دارم نه مشكل طراحي و نه مشكل توي html و اينجور چيزهاست.سوالم اينه كه يه تمپليت چه جوري مي رد استفاده قرار مي گيره.
مثلا يه تمپليت هاستينگ رو در نظر بگيرين.خوب....فكر مي كنم براي هاستينگ نياز به اسكريپت باشه...پس يعني كسي كه از تمپليت هاستينگ مي خواد استفاده كنه بايد اون رو روي اسكريپت سوار كنه؟(
blinksmiley.gif
)اگه اينطوره پس هر اسكريپتي يه گزينه ها و منو ها و صفح هاي خاصي داره چه طر كسي كه تمپليت مي سازه, مي تونه دكمه ها و سايز ازاش رو هماهنگ براي هر اسكريپتي بنويسه؟

متوجه منظورم شدين؟
253.gif

ممنون مي شم كمك كنيد.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خوب بستگی داره اون تم در چه مرحله ای باشه. اگر طراحی اوليه هست ، تبديل به html ميشه، و هر چيزی كه برای اون لازم هست... و در مرحله آخر در هاست مربوطه قرار داده ميشه.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
خوب بستگی داره اون تم در چه مرحله ای باشه. اگر طراحی اوليه هست ، تبديل به html ميشه، و هر چيزی كه برای اون لازم هست... و در مرحله آخر در هاست مربوطه قرار داده ميشه.

نه ببينين...من دونه دونه و واضح تر مي گم , مشكل از من بود...من الان يه دونه تمپليت واسه آپلود عكس ساختم (براي اينجور سايت ها) البته فول css و ترجيح هم مي دم كه تمام صفحات مربوط به اون سايت هم ساخته بشه ... حالا مشكلم اينه كه:
من چه صفحاتي رو بايد واسه اين سايت آماده كنم؟نمي دونم كه طرف آيا بخش my account يا faq يا advertisting يا ... رو لازم داره يا نه.خوب اون ممكنه از اسكريپتي استفاده كنه كه استايل صفحش و منو ها و چيز هاي ديگش با چيزي كه من طراحي كردم جور در نياد...(نمي دونم چيز درستي از پياده كردن تمپ روي يه اسكريپت توي ذهنم جا افتاده يا نه).

يعني كلا من بايد تو فكر نوع اسكريپت و گزينه هاش باشم يا نه؟:eek:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نميدونم درست متوجه شدم يا نه اما، يا اون شخصی كه قرار هست سفارش بده ميگه چه چيزهايی نياز داره و شما متوجه ميشی چه صفحاتی رو كار ميكنيد يا اينكه بنا به نيازی كه شما يا اون شخص سفارش دهنده داريد يا دارند، مثلا اون بخشهايی كه گفتين رو كار ميكند.

من حس ميكنم يكم پيچيده صحبت ميكنيد :)

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
نميدونم درست متوجه شدم يا نه اما، يا اون شخصی كه قرار هست سفارش بده ميگه چه چيزهايی نياز داره و شما متوجه ميشی چه صفحاتی رو كار ميكنيد يا اينكه بنا به نيازی كه شما يا اون شخص سفارش دهنده داريد يا دارند، مثلا اون بخشهايی كه گفتين رو كار ميكند.

ممنون fireboy جان.:rolleyes:

stink.gif

بالا