• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسباب بازي با تكنولوژي Bluetooth!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
محصول جديد شركت سوني اريكسون يك ماشين اسباب بازي كنترل از راه دور است كه توسط گوشي هاي موبايل با تكنولوژي Bluetooth كنترل مي شود . اندازه اين ماشين برابر با ابعاد يك قوطي كبريت است. سرعت حركت آن نيز بسته به نياز استفاده كننده قابل تغيير مي باشد.
اين اسباب بازي با اتصال به گوشي شارژ مي شود و با يك ساعت شارژ، چندين ساعت كار مي كند. قيمت اين ماشين 100 دلار بوده و در مقايسه با قيمت ماشين هاي قابل كنترل بي سيم در اين كلاس 2 برابر است.توليد اين محصول محدود بوده و فقط در برخي كشورها توزيع شده است. ولي در روزهاي اول ارائه اين محصول فروش بالايي داشته است به طوريكه يافتن آن در نمايندگي هاي اين شركت بسيار مشكل است . نكته جالب اينكه در يك ماهه اخير هر موقع به فروشگاههاي بزرگ امارات رفتم، چند نفر مشغول مسابقه با اين ماشينها بودند و افرادي نيز سرگرم تماشا !

pic5.jpg

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
فقط با گوشي هاي سوني اريكسون شارژ و كنترل ميشه يا هر گوشي كه داراي Bluetooth باشه ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از ali :
فقط با گوشي هاي سوني اريكسون شارژ و كنترل ميشه يا هر گوشي كه داراي Bluetooth باشه ؟

فقط با سوني اريكسون چون كانكتور شارژش فقط به سوني اريكسون ميخوره و نرم افزار كنترلش هم !
اين يك تصوير از نحوه شارژ ماشين !
pic6.jpg

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به این میگن ایده...خيلی حال کردم
این sony الکی که اینهمه غول نشده که...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب، بالاخره من اين ماشين رو خريدم ;) و I'm Happy now :D
فوق العاده است... من رو كه امروز 3 ساعتي سر كار گذاشت! ... الان بهترين وقت براي خريدشه چون قيمتش به حدود 33 دلار رسيده (در تهران 35 هزارتومان به فروش ميرسه)

- با تمامي گوشي هاي سوني اريكسون كه داراي بلوتوث هستند سازگاره ... براي سري پي امكانات فوق العاده جالبي داره از جمله شبيه ساز (تعويض دنده و لرزش گوشي براي شبيه سازي بهتر حالتهاي موتور)

- با يك ساعت شارژ حدود 2 ساعت و نيم كار ميكنه و فقط 10 درصد از باطري گوشي رو كسر مي كنه.
- داراي سه سرعت متفات در حركت به جلو و عقب و گردش به طرفين هستش
- عدم تداخل كنترل در صورت استفاده از چندين ماشين
- امكان تعيين نام
- امكان افزودن بوق ! (با افزودن يك بيزر - قابل كنترل در سري پي)
- محبوب ترين محصول جانبي در سال 2003 و 2004 (و به احتمال زياد 2005!)
- امكان اجراي حركات نمايشي ! (اينو من فقط با پي 910 موفق شدم)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
عجب چيز هماهنگيه... دور در جا هم مي زنه؟ :D
آخرين بار كه من حدود 8 ماه پيش قيمت كردم در حدود 80 تومن بود، براي همين يه مدت بود كه فراموشش كرده بودم. اگه اينجا 35 تومن باشه آدم قلقلكش مياد!

يه سئوال: نرم افزارش چه جوريه؟ براي گوشي هاي مختلف نسخه هاي متفاوتي داره؟ مثلا براي K700 چه كنترل هايي داره؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
عجب چيز هماهنگيه... دور در جا هم مي زنه؟ :D
آخرين بار كه من حدود 8 ماه پيش قيمت كردم در حدود 80 تومن بود، براي همين يه مدت بود كه فراموشش كرده بودم. اگه اينجا 35 تومن باشه آدم قلقلكش مياد!

يه سئوال: نرم افزارش چه جوريه؟ براي گوشي هاي مختلف نسخه هاي متفاوتي داره؟ مثلا براي K700 چه كنترل هايي داره؟
- اين يكي رو هنوز موفق نشدم :D
- همراهش نرم افزاري نيست چون همه گوشي ها (بجز سري پي ) خودشون اتوماتيك اين ماشين رو شناسايي مي كنند.
- براي سري پي در سايت سوني اريكسون 2 نوع نرم افزار قابل دريافت وجود داره كه در مقايسه با ديگر گوشي ها امكانات بيشتري ارائه ميده
- براي K700i اين امكانات وجود داره : تعويض دنده (3 سرعت) در حالت حركت به جلو يا عقب، تعويض نام، حركت رندم (در اين حالت شما فقط حركت به جلو يا عقب را كنترل مي كنيد و گوشي به طور تصادفي فرمان حركت به راست يا چپ رو صادر مي كنه (فوق العاده جالب)، فكر مي كنم در اين گوشي اجراي حركات نمايشي! ممكن باشه ولي كمي مشكل به نظر مياد. دو حالت پيشرفته و ساده براي حركت ( در حالت پيشرفته اگر شما فرمان حركت به راست رو ارسال كنيد تا زماني كه كليد جديدي نزديد ، به راست حركت خواهد كرد ولي در حالت ساده اگر كليد حركت به راست را نگهداريد حركت ادامه پيدا مي كند و اگر كليد را رها كنيد به حالت اول باز مي گردد.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
جالب تر شد...
راستي Interaction اش چه طوره؟ بين فشار كليد تا اجراي دستور حدودا چقدر تاخيره؟ يا اينكه كاملا Realtime ـه؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
جالب تر شد...
راستي Interaction اش چه طوره؟ بين فشار كليد تا اجراي دستور حدودا چقدر تاخيره؟ يا اينكه كاملا Realtime ـه؟
- كاملا RealTime! همين باعث جذابتيش شده.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
تصاوير ديگري از اين ماشين و نرم افزار هاي مخلتف آن :

car-100.jpg

نرم افزار كنترل در سري پي :

bt100java.jpg

screen-3.jpg

نرم افزار كنترل در سري تي :

4_small.jpg

قابليت كنترل توسط دسته بازي در زي 600

sonyericssonegb10encar100.jpg

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
يك مورد جديد! :

در يكي از نرم افزارهاي كنترل مخصوص سري پي امكان تعريف و ذخيره مسير حركت وجود داره . يعني ميشه با استفاده از تمامي امكانات حركتهاي فوق العاده جالب رو خلق و اجرا كرد (مناسب جهت مسابقات !)

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
اقا اين عجب چيز جالبيه .از كجا ميشه تهيش كرد ؟
من تو بازار نديدم.
نمايندگي سوني اريكسون داره ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از PHA1 :
سلام
اقا اين عجب چيز جالبيه .از كجا ميشه تهيش كرد ؟
من تو بازار نديدم.
نمايندگي سوني اريكسون داره ؟
امروز يكي از دوستان از پاساژ علاالدين به قيمت 35 هزار تومان خريده

mori

Registered User
لایک‌ها
14
تنهایی حال نمیده!
ولی برای مسابقات فوق العاده ست :lol:

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال