• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اسب تروای وبلاگستان : توطئه های انجمن وبلاگنویسان

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
http://kargah.persianblog.com/1382_9_kargah_archive.html#1138829

اسب تروای وبلاگستان

در چهارمين روز از برگزاری نمايشگاه وب ، وپ و نشريات الکترونيکی غرفه بلاگ نويسان شاهد برگزاری پرسش و پاسخی با اعضای گروهی بود که اصرار داشتند خود را انجمن وبلاگ نويسان ايران بنامند.

anjoman001.jpg

در جريان برگزاری اين جلسه اگر چه اين افراد تمام تلاش خود را به کار بردند تا پنهان کردن سويه های محدود کننده انجمن خود چهره ای موجه و کارامد از آن بسازند اما در نهايت با عدم اقبال عمومی از سوی وبلاگ نويسان حاضر در جلسه رو به رو شدند و در برابر انتقاد های پياپی حضار به سلاح تمسخر و فرار به جلو روی آوردند . اين افراد درست يک روز بعد از آن که در جمعی عمومی اعلام کردند مراحل ثبت انجمنشان هنوز به پايان نرسيده است با مخابره اين خبر برای خبرگزاری کار ايران (ايلنا) سعی کردند با خاتمه يافته قلمداد کردن ماجرا جامعه وبلاگ نويسان ايرانی را در برابر عمل انجام شده قرار دهند.

فارغ از ميزان صحت اين خبر صرف مخابره آن از سوی اعضای اين گروه نيت شوم آنان را نسبت به محدود سازی فضای مجازی اينترنت و همچنين سرسپردگيشان را به محافل اقتدار گرا آشکار می سازد.

البته اين پروژه که به نظر می رسد از سوی باند های ذی نفوذ قدرتمدار و برای مهار موج پر قدرت وبلاگ نويسی فارسی طراحی شده است پيشاپيش محکوم به شکست است چرا که صفحات وبلاگ به کاربران خود امکان استفاده به صورت ناشناس و غير قابل رديابی را می دهند . در چنين حالتی تشخيص هويت واقعی کاربران و اعمال محدوديت های مورد نظر اعضای اين انجمن به کاری دشوار و در مواردی غير ممکن مبدل می شود .

در عين حال بايد خوشحال بود که اعضای اين انجمن به همين زودی چهره واقعی و اقتدار گرای خود را آشکار ساخته اند . امری که می تواند از افتادن وبلاگ نويسان در دام اين نقشه جلو گيری کند.

اصولا از نظر تئوری وبلاگ نويسی نه يک فعاليت حرفه ای است که نياز به انجمن صنفی داشته باشد و نه برای انجمن هايی از اين دست امکان آن وجود دارد که از منافع وبلاگ نويسان -به شرطی که قايل به وجود چنين منافعی برای اين قشر باشيم- دفاع کنند.

نهايت کارکرد چنين تشکل هايی بلعيدن امکانات موجود به نام بلاگرها و ايجاد جوی پليسی در فضای وبلاگ ها خواهد بود

شايد بهتر باشد اين انجمن را اسب تروای وبلاگستان بناميم

......................................................................................

اصل خبر تشکيل انجمن وبلاگ نويسان ايران به نقل از ايلنا:

وبلاگهاي ايراني سازمان دهي مي شوند

تهران-خبرگزاري كار ايران
وبلاگهايي ايراني به عضويت انجمن وبلاگ نويسان در آمدند .
به گزارش خبرنگار IT خبرگزاري كار ايران‌‏, ايلنا, وبلاگ نويسان و بلاگ داران ايراني داخل كشور تحت رعايت شرايطي مي توانند به عضويت انجمن وبلاگ نويسان درآيند .
اين اقدام در پي بي سر و ساماني وبلاگها و نبود يك محوريت خاص در محتواي آنها و نيز جلوگيري از ادامه كار وبلاگها مبتذل و ضد اخلاقي و نيز فعاليت هاي سياسي صورت گرفته است .
بنا به اين گزارش اهداف اين انجمن محوريت بخشيدن به عملكرد وبلاگها و نيز ايجاد نشست هايي در خصوص آشنا كردن وبلاگ نويسان با اصول وبلاگ نويسي و ايجاد وبلاگهاي گروهي با محتواي بالاتر و جلوگيري از تخلفات دارندگان اين وبلاگها است .
گفتني است با ايجاد اين انجمن و رسميت بخشيدن به آن از سوي ارگانهاي ذيربط سازمان مخابرات اين انجمن خواهد توانست از وبلاگ نويسان خود در مواردي حمايت و در مواردي نيز اگر آن وبلاگ عملكردي خارج از اساس نامه انجمن نشان داد آن وبلاگ را توقيف كند.
لازم به ذكر است انجمن از مخابرات خواسته تا با حذف Filtering از وبلاگهاي ايراني موانع ايجاد شده را كه به سر راه وبلاگ نويسي قرار دارد حذف كند.

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنا به اين گزارش اهداف اين انجمن محوريت بخشيدن به عملكرد وبلاگها و نيز ايجاد نشست هايي در خصوص آشنا كردن وبلاگ نويسان با اصول وبلاگ نويسي و ايجاد وبلاگهاي گروهي با محتواي بالاتر و جلوگيري از تخلفات دارندگان اين وبلاگها است .
جالب ترین نکته هاش تو همین قسمتشه .
آشنا کردن وبلاگ نویسان با اصول وبلاگ نویسی ، یعنی وبلاگ نویسها نمیدانند چه غلطی میکنند و یکی باید یادشان دهد . حالا خیلی از اینها ( همانها که اوایل جلسه میگذاشتند ) 6 ماه نیست که با پدیده وبلاگ آشناشدند.
محوریت بخشیدن به عملکرد وبلاگها یعنی همگی در یک محور حرکت کنند و آنهم در راستای دشمنی با آمریکا و اسرائیل و حفظ منافع شریعت و **** ، پشنیبانی از انجمن و دشمنی با هودر.
وبلاگ گروهی با محتوای بالا یعنی جارچی و شبانه . دقیقا چیزهایی که بعد نزدیک به 2 سال هنوز 100 تا ویزیتورهم نتونستند جمع کنند و هیچ جایگاهی ندارند.
جلوگیری از تخلف هم یعنی جک جدید. فکرش رو بکنید یکی تو بلاگر بیاد تخلف کنه ، مگه میتونن وبلاگش رو ببندند یا گیرش بیارند؟ یا باید کل بلاگر رو با جاش ببندند که حمایت کردن از سایر وبلاگ ها میره زیر سوال یا باید ولش کنن به حال خودش که میشه جوک جدید .
اصولا" آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
بازي بسيار خطرناكي رو شروع كردن.. هيچ چيز بدتر از بدنامي و طرد شدن از طرف جامعه وبلاگرها براشون نيست.. فكر ميكنيد كار مشكلي هست كه هممون يك عبارت ناجور بنويسيم و لينك بديم به سايتشون و اين رو داخل يك باكس بگذاريم و اويزون كنيم تو وبلاگ هامون و به اصطلاح بمب گوگلي بسازيم تا فرضا هركس سرچ كرد: "سرسپرده يا عامل حكومت" نتيجه اش بيفته روي سايت اون ها؟ اصلا كار مشكلي نيست! خوبي اينترنت اينه كه افراد با دادن چهارتا لينك ميتونن فرضا از گوگل به عنوان ابزاري براي راي دادن و نشون دادن نظر جمعي خودشون استفاده كنن!

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ميگم چطوره يك petition برعليه اين انجمن وبلاگنويسان توي http://www.petitiononline.com درست كنيم؟
بعد همه بريم امضا كنيم

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
بازي بسيار خطرناكي رو شروع كردن.. هيچ چيز بدتر از بدنامي و طرد شدن از طرف جامعه وبلاگرها براشون نيست.. فكر ميكنيد كار مشكلي هست كه هممون يك عبارت ناجور بنويسيم و لينك بديم به سايتشون و اين رو داخل يك باكس بگذاريم و اويزون كنيم تو وبلاگ هامون و به اصطلاح بمب گوگلي بسازيم تا فرضا هركس سرچ كرد: "سرسپرده يا عامل حكومت" نتيجه اش بيفته روي سايت اون ها؟ اصلا كار مشكلي نيست! خوبي اينترنت اينه كه افراد با دادن چهارتا لينك ميتونن فرضا از گوگل به عنوان ابزاري براي راي دادن و نشون دادن نظر جمعي خودشون استفاده كنن!
سايت دارن مگه؟ آدرس بده ببینیم چیکاره اند . سایت قبلیشون که بسته شده ...

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم موافقم ! يا گندي كه امروز تو اختتاميه به بار اومده و كل جامعه ي وبلاگنويس ها رو به خاطر اين چند تا مسخره كردند ديگه جاي ترديد نيست كه اينها واقعا مثل يك تراوا واسه وبلاگستانند ! با امضا موافقم !

kargah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ممنون كه اين مطلب و اينجا نقل كردين و سرش صحبت مي كنين. راستش به نظر من واجب تر از پتيشن اينه كه هركدوممون تو وبلاگ يا سايت خودمون بقيه وبلاگ نويسا رو از اين خطر آگاه كنيم. همه كه نميدونن جريان چيه مخصوصا اونايي كه تخصصي كار نمي كنن به كلي از قضيه بي خبرن و فكر مي كنن يه عده اومدن واقعا ميخوان كاري بكنن!
البته پتيشن هم بد فكري نيست ميتونه يه اعتراض سمبليك باشه

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اينا دارن گزگ دست مخابرات ميدن براي فيلتر كردن وبلاگ ها.. لابد هركس كه فعاليت هاش مغاير اهداف و اصول وبلاگ نويسي!!!!!!!!!!!!!!! باشه فيلتر ميشه.. يكي بشينه يه متن دو خطي بنويسه ببره يه پتيشن باز كنه ملت بيان امضا بزنن .. اگر اين قضيه در نطفه اش خفه نشه خيلي بعدن ضرر ميكنيما!

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
به نقل از aaber_piade :
اينا دارن گزگ دست مخابرات ميدن براي فيلتر كردن وبلاگ ها.. لابد هركس كه فعاليت هاش مغاير اهداف و اصول وبلاگ نويسي!!!!!!!!!!!!!!! باشه فيلتر ميشه.. يكي بشينه يه متن دو خطي بنويسه ببره يه پتيشن باز كنه ملت بيان امضا بزنن .. اگر اين قضيه در نطفه اش خفه نشه خيلي بعدن ضرر ميكنيما!
شرمنده ها و با عرض معذرت : بنده يه نمه با نظر شما مخالفم! به نظر من بهتر از هر اقدام نفي از قبيل تومار الكترونيكي و يا هجمه منفي، بهترين سلاح كه به نظرم صلاح در آن است بي توجهي به برنامه هاي آنهاست! بي توجهي موثر تر و سوزناك تر است! برخي حاظرند "نام دار" باشند ولو به "بدنامي"!! پس بهتر حتي در فكر بدنام كردنشان در سيستم هاي مجازي هم نباشيد! چون اينجوري بالاخره يه سودي مي برند.
البت اين نظر من هست و گوش ميدم به فرمايشات دوستان! :D

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اخه تا الان كسي اعتنا نكرده ولي دارشون كارشون رو جلو مي برن .. فردا هم مخابرات كه نمياد بگه كسي به اينا اعتنا نكرده.. ميگه بله اينا انجمن وبلاگ نويسانن و اون سو استفاده اي كه گفتم پيش مياد.. من مي ترسم بي اعتنايي اجازه بده اين حركت خزنده رو ادامه بدن.. دارن مي شن چشم راست سانسورچي ها!

rasa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بابا چرا موضوع رو اينقدر گنده ميكنيد؟! اونا نظرشون اينه...دلشون ميخواد اين كار رو بكنن.
اين جنگ و دوعوا ها چيه؟ تو اينترنت هم افتادين به جون همديگه...بس كنيد بابا..آره! رعايت آزادى انديشه و افكار خيلى سخته.
تازه اگه مخابرات بخواد فيلتر كنه... دونه دونه وبلاگها رو فيلتر نميكنه. بلكه به صورت فله اى هست ديگه. مثلا تمام بلاگ اسپات ميره زيره فيلتر. حالا شما ميخواى فذائى رهبرى باشى يا قلم به دست مزدور چيره خوار آمريكا و اسرائيل. يعنى تر و خشك با هم ميسوزن.
بگذاريد اونها خوش باشن كه مثلا دارن وبلاگستان رو ساماندهى بكنند. خيلى ها قبل از اينا كسى(بادمجان تحت ويندوز) بود كه مبخواست به اسم ساختن فهرستى از وبلاگها وبلاگستان را تحت سلطه خودش در بياره...اما عملا موفق نشدند. اين انجمن هم روزگارش مثل همون بادمجان تحت ويندوز ميشه.
در پايان اميدوارم كسى فكر نكنه بنده سخنگوى انجمن وبلاگنويسان يا جاسوس رژيم يا فرستاده طالبان در امور وبلاگنويسى و هر چيز ديگه ايى هستم.
فقط نظرم رو گفتم و اميدوارم روزى باشه كه اين همه به جون هم نيافتيم و اينقدر به هم ديگه گير نديم(البته نميگم متحد باشيم ولى هى گير نديم)

kargah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز فكر نمي كني قضيه به همين سادگي ها هم نيست ؟ بادمجان تحت ويندوز نمي خواست از قدرت دولتي استفاده كنه اما اينا ميخوان! به شعاراشون توي اين خبر نگاه كن اول گفتن ميخوان به قول خودشون جلوي وبلاگ هاي ضد اخلاقي رو بگيرن معلومم نيست منظورشون از ضد اخلاقي چيه يهو مي بيني آمدن گفتن هر كي تو وبلاگش مثلا درباره موسيقي غربي نوشت ضد اخلاقيه . ته حرفشونم كه بستن وبلاگاي سياسيه .
اول ميخوان ليست سياه درست كنن از وبلاگاي مستقل بعدشم با كمك مخابرات و قوه قضاييه همه رو تخته كنن و صاحباشو تحت تعقيب قرار بدن . البته اين در صورتيه كه بتونن تو بلاگستان رقم معقولي عضو بگيرن وگرنه كميتشون براي عوامفريبي لنگ ميمونه . براي همين اين مطلبو نوشتم و براي همين اصرار دارم همه بفهمن هدف واقعي اينا چيه .
اين قضيه ربطي به تحمل مخالف نداره يه عده ميخوان قدرتي به دست بيارن كه باهاش بلاگستانو كنترل كنن و اين خطر كوچكي نيست

Tahx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كمي تند قضاوت نمي كنيد؟ من تا به حال نديدم اينا بخوان يا بگن كسي مجبوره به ما بپيونده . تا اونجايي هم كه مي دونم اعضاي اون به قول يكي چهره سر تا پا حماقتي نداشتن ! داغ شدن بعضي ها به خاطر اين خبره اما من از يكي از اعضاي اين انجمن صحت اون رو سوال كردم به طور كمل تكذيب كرد. اگه همچين چيزي بود خبرگزاري معتبر تري مثل خود ايسنا اونرو مي فرستاد
در نهايت اگه فيلتري باشه براي همه است نباشه براي همه است چه انجمن باشه چه نباشه

kargah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من من خودم روزنامه نگارم و ميدونم كه از نظر دروازه باني خبر بين ايلنا و ايسنا فرق چنداني نيست . دليل اين كه ايسنا چنين خبري رو منتشر نمي كنه اينه كه اصولا اين انجمن تا ثبت نشده اصلا وجود نداره و حق نداره از اين اسم استفاده كنه اما ايلنا خبري رو كه براش بفرستن و فرستنده رو بشناسه كار مي كنه بنا بر اين تكذيب انجمن لااقل براي مني كه توي اين كارم هيچ اعتباري نداره چون كه حتما يكي اون حرفا رو زده كه خبرگزاري منتشر كرده و اون كس حتما بايد از اعضاي همين انجمن باشه
اين كه ميگين هيچكس مجبور نيست عضو بشه درسته اما اگه عده زيادي عضوش بشن به اسم خواست اكثريت ميتونن به وبلاگ هاي غير عضو هم فشار بيارن كه ضوابط اونا رو رعايت كنن مساله هم فقط فيلتر كردن دست جمعي نيست ميتونن هر آدرسي رو جداگانه فيلتر كنن مگه اونايي كه به قول اينا سياسي يا غير اخلاقي يا به هر صورتي خارج از ضوابط رژيم مي نويسن چند نفرن؟ نگفتن ميخوان وبلاگ هاي قربون چشاي بادوميت برم رو ببندن كه مجبور بشن همه بلاگستانو تخته كنن . مشكلشون با 300-400 تا وبلاگه كه ميتونن دونه دونه شناسايي كنن و ببندن

Tahx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين آخه مسله اينه كه من اينايي كه مي شناسم اصلا اهل اين حرفا نيستن. سانسور كنن ضوابط بذارن يا چي. اينام خودشون وب لاگ نويسن آدمايي هستن مثل من و شما شايد يه ريزه اشتياقشون زياد بوده رفتن انجمن بزنن همين. حالا اگه اين وسط يه عده بخوان به اسم اينا بريزن شلوغ كنن يا چي رو من دفاع نمي كنم مسله تا همين حده كه اينا سانسور چي نيستن

kargah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم بعضياشونو كه شناختم آدماي بدي به نظر نمي رسيدن ولي توي يه جمع كافيه يه نفر بخواد از بقيه سو’ استفاده كنه . اين گروهي كه اينا دارن راه ميندازن شايد خيلياشون خودشونم ندونن ولي راه براي سو’ استفاده توش بازه . هموني كه اون خبرو فرستاده رو خط و حالا كي بود كي بود من نبودم راه انداخته كسيه كه ميخواد از اين بر و بچه ها سو’ استفاده كنه خودشون بايد حواسشون جمع باشه گول نخورن

Tahx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امم خيلي نمي خوام ديگه ان قضيه رو كش بدم اما به هرحال

http://www.ilna.ir/shownews.asp?code=57495&code1=2

ايلنا خبرشو تصحيح كرده.....

victor_jara

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وبلاگ نويسان، دوستان ازاده ، عزيزان گوش به زنگ باشين !
جمهورى اسلامى با داير کردن انجمن وبلاگنويسان ميخواهد جوانان و مردم ازده ايران به بند الکترونيکى بکشد . من در اين باره مقاله اى نوشته ام در سايت http://aram.turbosite.net . اگر حالشو دارين بيائيد و در بحٽ شرکت کنيد .... قربانت همگى شما

يوسف

بالا