• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام در اینترنت (با حقوق ثابت)بیا تو

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
با سلام

من در نظر دارم شخصی رو استخدام کنم برای فعالیت در اینترنت و با توجه به کار و فعالیتش بصورت ماهیانه حقوق بدم
این کار نیاز به تخصص خاصی نداره و تقریبا فرد مورد نظر باید اینترنت با سرعت مناسب داشته باشه و طبیعتا فردی که در اینترنت به گشت گذار میپردازه تقریبا با اینترنت و کامپیوتر اشنای داره همین کافیست تا فعالیتش رو شروع کنه منم بهش توضیحات لازم رو میگم موقع فعالیت مشکلی از این بابت نیست
کاری که قرار است انجام دهد زیاد سخت نیست کافیست هر روز یه سری کارهای تکراری مثل باز کردن سایت و کلیک کردن روی یه سری تبلیغات هست
برای اطلاعات بیشتر میتونید با ایدی من در ارتباط باشید در ضمن چون کار طوریست که میتونید خودتون رو باهاش وفق بدید میتونید در کنار دیگر کارها فعالیت تون رو مداوم ادامه بدید
اول کاری حقوق بین 300 الی 400 هزار تومان متغییر هست و به مرور این مبلغ اضافه خواهد شد تا نزدیک 1میلیون هم میتواند باشد
فقط شخصی که قصد فعالیت دارد باید بدوند که هر روز باید کارش رو انجام دهد و اصلا هیچ گونه غیبتی پذیرفته نمیشود مگر اینکه هماهنگ شود
برای توضیحات بیشتر و نحوه فعالیت با ایدی در تماس باشید بهتر است
این کار به درد شخصی میخوره که بیکار باشد و در اینترنت بیکار گشت زنی میکند و میتواند کمک خرجی برای او باشد

ایدی یاهو : profosor_2010

clivia_no.1

Registered User
لایک‌ها
26
من هستم
آی دی تون رو لطف کنین

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوست گرامی زیر مطالب نوشتم ایدی رو اگر دقت نمایید بازم اینجا درج میکنم
ایدی یاهو : profosor_2010

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
نکنه کلیک بر روی تبلیغات کلیکی هست؟؟؟
خخخخخخ

چیکار به اونش داری تو پولتو بگیر
اما در جواب باید بگم اینه شما یه سری برنامه ها رو مدیریت میکنی روی سرور مجازی و همیشه تحت کنترل خودت نگهش میداری

بالا