• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام طراح حرفه ای وب سایت + نمونه کار های حرفه ای + سابقه کار

abbas15

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان و عزیزان.
بنده با 2 سال تجربه و تخصص در زمینه بهینه سازی وب سایت ، افزایش فروش، بازاریابی اینترنتی و غیر اینترنتی، تخصص در لینک بیلدینگ ... قصد راه اندازی یک شرکت طراحی سایت و بهینه سازی وب سایت رو دارم.
عزیزانی که شرایط کافی رو برای همکاری در این کار دارن و یا قصد سرمایه گذاری جهت مشارکت در کار حرفه ای ما دارن لطفا با ایمیل زیر تماس حاصل کنند و بعد از تایید شدن شماره تماس داده خواهد شد.

طراحان وب سایت باید بسیار حرفه ای با نمونه کار های متعدد و قوی باشند.
در هنگام ارسال رزومه لطفا تمامی زبان ها و کار هایی که قادر به انجام آن را هستید ارسال نمایید.

لطفا از دادن پست الکی خود داری کنید ممنون میشم.
هر کی هم انتقادی داره نظر خوبشون رو برای خودش نگه داره ، کمال تشکر رو دارم.
ممنون.

[email protected]
عباس ترانه

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
با سلام خدمت دوستان و عزیزان.
بنده با 2 سال تجربه و تخصص در زمینه بهینه سازی وب سایت ، افزایش فروش، بازاریابی اینترنتی و غیر اینترنتی، تخصص در لینک بیلدینگ ... قصد راه اندازی یک شرکت طراحی سایت و بهینه سازی وب سایت رو دارم.
عزیزانی که شرایط کافی رو برای همکاری در این کار دارن و یا قصد سرمایه گذاری جهت مشارکت در کار حرفه ای ما دارن لطفا با ایمیل زیر تماس حاصل کنند و بعد از تایید شدن شماره تماس داده خواهد شد.

دوست عزیز میشه مرتحل کار ایجاد شرکتتون رو برام شرح بدید در پیام خصوصی ؟
دنبال شریک هستید یا کارمند برنامه نویس ؟
تهران هستید یا خیر ؟
سرمایه چقدر دارید ؟
در کل برنامه ی کاریتون رو برام شرح بدید سپاسگزاری می کنم چون من هم دنبال یه همچین چیزی هستم اگه مایل باشید با هم.....

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا