• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام فوری دوبلور و مترجم انگلیسی به فارسی تمام وقت(حتی مبتدی در امر دوبله)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m.naderi1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام به همه دوستان.
من به یک خانم و یک آقا جهت کار دوبله کلیپ های کوتاه(ده تا 45 دقیقه ای) انگلیسی به فارسی نیازمندم.

تعداد کلیپها در حال حاضر نامحدود بوده (حداقل 2000 کلیپ) و برای دوبله نیاز نیست که حتماً حرفه ای باشید فقط در حدی که لهجه فارسی مناسب داشته باشید و بتوانید دوبله همزمان انجام دهید کافیست.

منظور از دوبله همزمان این است که همزمان پس از شنیدن جمله انگلیسی ترجمه فارسی را بیان و ضبط کنید.ترجمه کلمه به کلمه هم مورد نظر نیست فقط در حدی که منظور گوینده ترجمه شود کفایت میکند.دقیقاً مثل دوبله مترجمهای همزمان فوتبال.

ضمناً جهت حفظ امنیت آرشیو این کلیپ ها از دوبلورها ضمانت معتبر اخذ میگردد و جهت سهولت کار بهتر است که متقاضیان ساکن تهران باشند.

لطفاً رزومه کاری خود را به همراه مشخصات و پیشنهاد مالی خود نهایتاً تا پایان خرداد ماه 91 به ایمیل من ارسال و یا در همین انجمن به بنده پیام خصوصی کنید.
در صورتی که کار دوبله هم انجام داده اید بسیار تاثیر گذار خواهد بود که به همراه رزومه خود ارسال نمایید حتی اگر یک فایل 2 دقیقه ای باشد نیز کفایت میکند.
با تشکر از همه شما

ایمیل من [email protected]

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا