• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخدام نویسنده سایت

book1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و خسته نباشید.
سایت
خبر اسپورتس - خبر های ورزشی روز دنیا
جهت استخدام نویسنده برای سایت با شرایط زیر می پدیرد.

1.مسلط بر روی وردپرس
2.نوشتم مطلب بین 3 تا 5 پست

تعرفه:هر پستی که از سایت دیگر کپی شده باشد 100 ریال و اختصاصی 2500 ریال. به ازای بازدید از ان صفحه 1 ریال و به ازای نوشتن نظر 100 ریال.

هر ماه به حساب نویسنده پول واریز میگردد.

با ایمیل من تماس بگیرید یا تو انجمن بنویسد[email protected]

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
داداش با قیمت های که شما دادید کسی درخواست نمی کند!

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
داداش با قیمت های که شما دادید کسی درخواست نمی کند!
متأسفانه در اینجا برخی دوستان قیمتهای نویسندگی را آنچنان بالا برده اند که درآمدهای میلیونی میخوان از نویسندگی دربیارن، البته روی صحبتم با شما دوست عزیز نیست، اما در تکمیل صحبت شما باید بگم که چرا، احتمالا با این قیمتها هم پیدا میشه ...

afpakro

Registered User
لایک‌ها
25
پستی 10 تومن ؟؟؟؟ :D شوخی خوبیه

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
متأسفانه در اینجا برخی دوستان قیمتهای نویسندگی را آنچنان بالا برده اند که درآمدهای میلیونی میخوان از نویسندگی دربیارن، البته روی صحبتم با شما دوست عزیز نیست، اما در تکمیل صحبت شما باید بگم که چرا، احتمالا با این قیمتها هم پیدا میشه ...
درآمد میلیونی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! مثلا با پستی 1000 و زدن نهایت 20 پست اختصاصی در روز میشه درآمد میلیونی داشت ؟؟؟؟؟

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
پستی 10 تومن ؟؟؟؟ :D شوخی خوبیه
حتما منظورشون 100 تومن بوده، برای یه پست کپی پیست که توی الگوریتم گوگل چه بسا منفی هم بهت بده، 100 تومن بنظرم پول کمی نباشه، بماند که یک دقیقه بیشتر از نویسنده وقت نمیگیره

mhy1

Registered User
لایک‌ها
246
درآمد میلیونی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!! مثلا با پستی 1000 و زدن نهایت 20 پست اختصاصی در روز میشه درآمد میلیونی داشت ؟؟؟؟؟
با روزی 20 تا نه، ولی با روزی 40 تا به نرخی که دادید ماهی یک و دویست میشه، بنظرتون نوشتن روزی 40 پست اختصاصی واسه اونایی که تمام وفتشون از صبح تا شب توی نت داره ول میچرخه کار سختیه؟ یا زمان زیادی می بره؟
باید قبول کنیم نویسندگی رو نمیشه بعنوان شغل اول بهش نگاه کرد، اما دوستان نویسنده ی اینجا و شاپ کیپر و ... بدشون نمیاد بشه شغل اولشون
نمونه ش تاپیک برخی دوستان که رسما اعلام میکنن با چند ماه نویسندگی نزدیک 6 میلیون درامد داشتن ...

persiasina

Registered User
لایک‌ها
189
با روزی 20 تا نه، ولی با روزی 40 تا به نرخی که دادید ماهی یک و دویست میشه، بنظرتون نوشتن روزی 40 پست اختصاصی واسه اونایی که تمام وفتشون از صبح تا شب توی نت داره ول میچرخه کار سختیه؟ یا زمان زیادی می بره؟
باید قبول کنیم نویسندگی رو نمیشه بعنوان شغل اول بهش نگاه کرد، اما دوستان نویسنده ی اینجا و شاپ کیپر و ... بدشون نمیاد بشه شغل اولشون
نمونه ش تاپیک برخی دوستان که رسما اعلام میکنن با چند ماه نویسندگی نزدیک 6 میلیون درامد داشتن ...
داداش میدونی 40 تا پست در روز چیه ؟؟ یعنی زندگی تعطیل فقط کار اونی هم که میگه در 3 ماه درآمد 6 میلیونی داشته ، نرخ اش برای اختصاصی پستی 2000 ت و از صبح تا شب کار میکنه .

overnight_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این براورد اگه کسی بخواد واسه شما پست بزنه، برای خرید یه مرغ چقدر باید کار کنه؟

book1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و خسته نباشید
من مدیر سایت خبر اسپورتس هستم
نتونستم جواب بدم کار داشتم

تعرفه اخر نویسندگی هر پستی 50 تومن.هفتگی هم واریز میکنم.باتشکر

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
حتما منظورشون 100 تومن بوده، برای یه پست کپی پیست که توی الگوریتم گوگل چه بسا منفی هم بهت بده، 100 تومن بنظرم پول کمی نباشه، بماند که یک دقیقه بیشتر از نویسنده وقت نمیگیره
سرعت عملت تو حلقم :|
با سلام و خسته نباشید
من مدیر سایت خبر اسپورتس هستم
نتونستم جواب بدم کار داشتم

تعرفه اخر نویسندگی هر پستی 50 تومن.هفتگی هم واریز میکنم.باتشکر
شما یه وقت با کمبود بودجه مواجه نشی ؟
========
دوستان نویسنده در نظر داشته باشن قیمت پست اختصاصی بالای هزار تومن هست و پست کپی خالص هم 200 تومن
موفق باشید

لایور

Registered User
لایک‌ها
420
نویسندگی با این قیمت یعنی مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
اگر طرف تو سایت های کلیکی عضو بشه می شه روزی 200 تومان کار کنه.. اون هم فقط در عرض 3 دقیقه...

اون وقت بیاد متن کپی کنه.. برچسب بزنه.. برای 50 تومان..

araddownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استخدام نویسنده سایت به زبان انگلیسی :

برای اطاعت بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

برای نویسندگی سایت به زبان فارسی نیز می توانید درخواست رو از طریق لینک بالا بفرستید

sina021

Registered User
لایک‌ها
8
من نویسندگی میکنم . البته اگه روزی بالای 100 تا پست کپی بخواید . تجربه کار توی سایت های تفریحی هم دارم . ایدی : internet_world8

بالا