• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخراج آسان با سایت جدید Up bitcoin

mohamad1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام دوستان امروز ميخوام يک فکت معتبر وخوب را بهتان معرفي کنم اسم اين سايت upbitcoin است اين سايت داراي يک تست بسيار راحت وسريع است فقط کافي است يک علامت فلش را بسمت راست بکشيد و بعد دکمه claim را بزنيد وشما در اين سايت در هر 20 دقيقه ميتوانيد از 20 تا 1000ساتوشي بگيريد اين سايت داراي3 قسمت1-lotteryيا قرعه کشي هر دوساعت ممکن است برنده مقداري ساتوشي شويد2-قسمتdiceيابازي برد و باخت يا همونmultiplayبه اين صورت که شما با مقداري ساتوشي بازي ميکنيد3-offerwallsاين قسمت شبيه سايتهاي کليکي است و شما با کليک بر روي آگاهيهايا انجام پيشنهادها مقداري ساتوشي ميگيريد همچنين اين سايت روزي1درصد امتياز ميدهد به اين صورت که مثلا شما امروز15درصد هستيد وفردا 1درصد به شما ميدهد و ميشويد16درصد به اين صورت روز بروز امتياز شما بالا ميرود خاصيت اين امتيازات اين است که با بالا رفتنشان در هر claimساتوشي بيشتري ميگيريد مينومم پرداخت سايت 10000ساتوشي است حق کميسيون هر رفرال25 درصد است وپرداخت هم مستقيم به کيف اصليتان ميباشد من از اين سايت عالي سند برداشت دارم. لینک عضویت= https://upbitcoin.com/r/8f0c488ecb/ 1.png سند برداشت من

Last edited:
بالا