• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخراج بیت‌کوین با سایت hashprofit

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
سایتی که قصد دارم معرفی کنم یکی از معتبرترین سایتهای استخراج بیت‌کوین هست که در مدت کوتاه، رشد قابل توجهی داشته و بیش از 214 هزار نفر عضو سایت هستند.

بیت کوین استخراج شده رو می‌توانید مجددا برای خرید منابع استفاده کنید یا اینکه پرداخت اتوماتیک رو تنظیم کنید تا وقتی موجودی حساب‌تون به حداقل (۰.۰۰۵ بیت کوین) رسید، موجودی موردنظر به کیف پول بیت‌کوین شما منتقل بشه.

حداقل خرید 0.02 بیت‌کوین (حدودا 7 دلار) هست ولی اگه بخواید با وب مانی خرید انجام بدید، حداقل 50 دلار باید منابع بخرید

قرارداد شما با سایت بصورت مادام العمر هست و تا وقتی که این معامله برای شما و سایت موردنظر سود داشته باشه پابرجا میمونه. یعنی شما یکبار پرداخت می‌کنید و دیگر نیازی به تمدید منابع نیست. البته در بخشی از سایت نوشته شده که پس از ۲ سال، هزینه‌ای برای تعمیر و نگهداری سرورها از درآمد سرمایه گذاران کسر خواهد شد.

لینک عضویت در سایت

آپدیت: سایت فعلا باز نمیشه ولی روز 5 ژانویه ساعت 11 به وقت مسکو قراره مشکل سایت دوباره باز بشه
(منبع: تاپیک hashprofit در فروم mmg)

Last edited:

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
سایت معروف هش پروفیت

https://hashprofit.com

وقتی در سایت ثبت نام کردید در قسمت enter promo code کد HPE241214 رو میزنید و تخفیف شامل حالتون میشه !

البته discount 75 نمیشه تخفیف 75 درصدی عمو جون خودت اول تست کن بعد ملت رو اغوا کن .

75 off میشه تخفیف 75 درصدی و 75 discount میشه تخفیف 25 درصدی .

اگه خواستید با لینک من عضو بشید 200 کیلو هش رایگان برای یک هفته هم میده

https://hashprofit.com/en/?hp=6510

نصف در امد از طریق زیر مجموعه ها رو هم باهاتون شریک میشم

Last edited:

persianm

Registered User
لایک‌ها
199
@dollar_e_gold شوما سر پیازی یا ته پیاز؟
برو تاپیک خودتو درست کن غیر از اینکه نصف در امد از طریق زیر مجموعه هات رو باهاشون شریک میشی هرکی از لینکت عضو یک ماچ هم بهش بده
در ضمن اگه سن منو میدونستی نمیگفتی عموجون میگفتی بابابزرگ

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
@dollar_e_gold شوما سر پیازی یا ته پیاز؟
برو تاپیک خودتو درست کن غیر از اینکه نصف در امد از طریق زیر مجموعه هات رو باهاشون شریک میشی هرکی از لینکت عضو یک ماچ هم بهش بده
در ضمن اگه سن منو میدونستی نمیگفتی عموجون میگفتی بابابزرگ

اوکی بابا بزرگ .
ببخشید ناراحتتون کردم
راستش از روش شما برای گرفتن رفرال خوشم نیومد و خواستم برای خوانندگان
روشن کنم که میتونند با این روش
بدون نیاز به شما یا بدون نیاز رمز و رموز جادوگری بابا بزرگ از تخفیف سایت بهرمند بشند .
بعد شما اطلاعات غلط دادی و خواستم خوانددگان روشن بشن تخفیف 25 درصدی هست نه 75 درصدی .
شاید تو شهر شما اگه 25 درصد قیمت یک کلا ازش کم بشه رو میگن تخفیف 75 درصدی ؟

hadicibol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دستگاه مدل AntminerS3 با قدرت 500 گيگاهش مخصوص استخراج بيت كوين و ساير ارزها با الگوريتم SHA-256
آماده تحويل
براي قيمت و خريد ايميل بزنيد
ايميل :
[email protected]

Hash Rate: 441 GH/s±5%

Power Consumption: 340 Watt at the wall

Power Efficiency: 0.77 J/GH on wall

Power Supply: 12V DC

Size: 331 mm x 137 mm x 160 mm

Fans: Two 14038 fans mounted on both front and back ends.

Operating Temperature: 0 °C to 35 °C

Complied with: FCC / CE

Network Connection: Ethernet

بالا