• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخراج طلا در بازی goldsmugglers

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
استخراج طلا و تبدیل آن به پول از طریق بازی goldsmugglers.
این بازی تا حد زیادی شبیه به بازی goldentowns می باشد. شما هر روز با فعالیت در این سایت و انجام کارهای روزانه، پیدا کردن صندوقچه های طلا میتوانید رشد کرده و میزان درآمد خود را افزایش دهید.
در این بازی انرژی مهمترین بخش را تشکیل می دهد که به ازای هر ساعت 1 انرژی به اکانت شما اضافه میشه اما برای اینکه زودتر به کارها برسید میتوانید از مارکت ابزارهایی را تهیه کنید که انژی از دست رفته شما را سریعتر به شما برگرداند.
ارزش هر گلد در بازی متغیر می باشد اما در حال حاضر 2.5 دلار خرید و فروش می شود.

Grudge

Registered User
لایک‌ها
116
اگه مثل جناب OVH یک آموزش کلی از سایتهایی که معرفی میکنید میگذاشتید فکر کنم بهتر بود اما در کل ممنون بابت معرفی

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
توی این بازی شما با دانلود پلیر سایت میتونید وارد جزیره بشین و با پیدا کردن صندوقچه ها طلا جایزه بگیرید البته صندوقچه های خالی هم کم نیستن اگر قصد دانلود پلیر رو ندارین میتونید توی خود سایت روی گزینه work کلیک کنید و کارهایی رو که وجود دارد را انجام دهید و در عوض طلا بگیرید. شما هم چنین در قسمت gold میتوانید براحتی طلای خود را بفروشید که در حال حاضر قیمت بالایی دارد.
در قسمت مارکت هم وسایلی برای ارتقای انرژی تعبیه شده که به نظر من کاربردی ندارند و من که با خریدشون ضرر کردم.
بازم اگه سوالی بود حتما مطرح بفرمائید.

I.F.R.I.T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
میشه بگین زیرمجموعه ها چی میدن تو این بازی به بالای؟تو قسمت رقرالز گفته که اونا بهت tax یعنی مالیات میدن.حالا اونا باید از طلایی که از قسمت work درمیارن بهت مالیات بدن یا از پیدا کردن صندوقچه ها؟

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
میشه بگین زیرمجموعه ها چی میدن تو این بازی به بالای؟تو قسمت رقرالز گفته که اونا بهت tax یعنی مالیات میدن.حالا اونا باید از طلایی که از قسمت work درمیارن بهت مالیات بدن یا از پیدا کردن صندوقچه ها؟
انرژیتونو در قسمت work هدر ندین همونطور که گفتم پلیر سایت رو دانلود کنید و به پیدا کردن صندوقچه ها بپردازید البته بزارید انرژیتون بالای 10 بره که فرصت بیشتری داشته باشید کلا زیاد وقت گیر نیست هر دو روز یه بار بازی سر میزنید و صندوقچه ها رو جمع میکنید و اینکه در پست اول قیمت اولیه طلا رو گفته بودم اما الان هر گلد بالای 5 دلار می ارزه و اینطوری که پیش میره با افزایش تقاضا میزان ارزش اون هم بالا میره و شما میتونید همین الان هم با سرمایه گذاری گلد بخری و بعدا با افزایش قیمت اون رو بفروشید البته این بستگی به خودتون داره در مورد زیرمجموعه ها هم بله درست میگین هم از پیدا کردن صندوقچه و هم از قسمت work به بالاسری یه درصدی میرسه.

بالا