• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخراج فایل gif از فلش

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز
من چند تا بنر تبلیغاتی با فلش طراحی کردم ولی نمیدونم چرا هربار که export اش میکنم کیفیتشون افت میکنه
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان عزیز
من چند تا بنر تبلیغاتی با فلش طراحی کردم ولی نمیدونم چرا هربار که export اش میکنم کیفیتشون افت میکنه
ممنون میشم کمکم کنید
ممنون

من حدس میزنم برای اینه که عکسات کوچیک بوده و تو فلش بزرگش میکنی. زمانیکه عکس ها کوچیکن و بعد بزرگ میشن اولش افت کیفی ندارن ولی به محض اینکه افکت میذاری یکدفعه با افت شدید مواجه میشن. البته خود فلش بطور عادی هم کمی رو عکس های بزرگ کیفیت رو کم میکنه.

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
من حدس میزنم برای اینه که عکسات کوچیک بوده و تو فلش بزرگش میکنی. زمانیکه عکس ها کوچیکن و بعد بزرگ میشن اولش افت کیفی ندارن ولی به محض اینکه افکت میذاری یکدفعه با افت شدید مواجه میشن. البته خود فلش بطور عادی هم کمی رو عکس های بزرگ کیفیت رو کم میکنه.
ممنون ولی به هیچ عنوان سایز عکس ها رو دست نزدم!
468 در 60 هست و اصلا هیچ کاریشون نکردم!
ناگفته نماند که در ماکرومدیا فلش 8 این کارو انجام میدم
ممنون

letgrab

Registered User
لایک‌ها
24
ممنون ولی به هیچ عنوان سایز عکس ها رو دست نزدم!
468 در 60 هست و اصلا هیچ کاریشون نکردم!
ناگفته نماند که در ماکرومدیا فلش 8 این کارو انجام میدم
ممنون

من هم این مشکلو دارم به خاطر تعداد رنگ هست ، یک راه حل برات دارم که یکم طولانیه ولی در عوض کارت رو راه میندازه اگه گیر باشی

بعد از ساخت بنر یا هرچی هست
Export > Movie > JPEG
وقتی jPEG انتخاب کنی به صورت عکسهای شماره دار ذخیره میشه فریم ها به ترتیب
حالا برو تو نرم افزار فایرورکس Fireworks 8 ماکرومدیا ، ااونجا فریم بساز و عکسها رو در هر فریم ایمپورت کن بعد که تموم شد
Save as
بزن بعد Animated Gif بعد برو تپ سوم سرعت حرکت فریم هارو تغییر بده و سیو کن
فایل گیف با کیفیت عالی میده بهت فقط اینجوری اگه زیاد فریم بزاری مثلا بالای 20 تا حجم بنررت زیاد میشه

میتونی بعد از خروجی گرفتن عکسها در فلش اونهارو با نرم افزارهایی که عکس میگیرن و بنر میدن ه گیف تبدیل کنی که کارت راحت تر میشه اینطوری

موفق باشی
التماس دعا ... یا حق

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
من هم این مشکلو دارم به خاطر تعداد رنگ هست ، یک راه حل برات دارم که یکم طولانیه ولی در عوض کارت رو راه میندازه اگه گیر باشی

بعد از ساخت بنر یا هرچی هست
Export > Movie > JPEG
وقتی jPEG انتخاب کنی به صورت عکسهای شماره دار ذخیره میشه فریم ها به ترتیب
حالا برو تو نرم افزار فایرورکس Fireworks 8 ماکرومدیا ، ااونجا فریم بساز و عکسها رو در هر فریم ایمپورت کن بعد که تموم شد
Save as
بزن بعد Animated Gif بعد برو تپ سوم سرعت حرکت فریم هارو تغییر بده و سیو کن
فایل گیف با کیفیت عالی میده بهت فقط اینجوری اگه زیاد فریم بزاری مثلا بالای 20 تا حجم بنررت زیاد میشه

میتونی بعد از خروجی گرفتن عکسها در فلش اونهارو با نرم افزارهایی که عکس میگیرن و بنر میدن ه گیف تبدیل کنی که کارت راحت تر میشه اینطوری

موفق باشی
التماس دعا ... یا حق
ممنون
این هم روش جالبیه! ولی یعنی با خود فلش نمیشه کاری کرد؟
اینجوری خیلی طول میکشه ، من وقتش رو ندارم برای هر بنر انقدر وقت بزارم!:(

بالا