• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

====> استخراج لینک های باقی مانده از Waiting list برنامه Felash Get

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
یه لیستی رو برای دانلود به Felash Get داده بودم و مشغول دانلود بود , بعد یه چند دقیقه یهو برق رفت . وقتی که سیستم رو دوباره روشن کردم از اون موضع هر دفه روی فلش گت کلیک می کنم که بار بشه یه ارور میاد که در موقع بالا اومدن فلش گت یه اروری بوجود اومده و برنامه باید بسته بشه ... هر دفه که روش کلیک می کنم این ارور میاد و برنامه بسته میشه :(
می خواستم بدونم راهی هست که بشه به Waiting list فلش گت یا همون لیستی که در حال دانلود و یا در انتظار دانلود بودند دست پیدا کرد ...؟ از توی فایل ها و خرتو پرت های توی فولدر اصلی برنامه باید فایلی باشه که لینک های Paste شده رو تو خودش ذخیره کنه که وقتی دانلود این تموم شد دانلود بعدی رو شروع کنه...
73.gif

راهی هست که بشه اون لیست رو پیدا کرد ؟ :blink:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
داخل فولدرش (همون جايي كه نصب شده) چند تا فايل داره كه اطلاعات لينكهاي در حال دانلود و دانلود شده رو نگه ميداره اما فقط با خودش باز ميشه و وقتي مثلا با notepad بازش مي كني يه خورده به هم ريخته هست با اين حال ميشه لينكها رو با حوصله از داخلش در آورد.
ولي بهتره شما از فولدرش اين فايلها رو كه ليست مي كنم كپي كني ، برنامه رو uninstall و دوباره نصب كني. فايلهاي زير : Default.jcd و Default.jcd.bak و Default.bk1 و Default.bk2 و Default.bk3 و ... در صورت وجود البته! اينا رو وردار بعد از نصب مجدد كپي كن داخل فولدرش ببين كار مي كنه يا نه.

بالا