• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخراج کردن یک فایل rar 9 گیگابایتی !!!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان
یه فایل rar هست که حجمش حدود 9 گیگ میشه وقتی میخوام این فایل رو (با winrar) از rar در بیارم پیغام میده که توی فرمت fat32 بیشتر از 4گیگ رو نمیتونه استخراج کنه و فقط توی NTFS میشه که این کار رو کرد . من هم نمیتونم درایوم رو فرمت کنم . میخواستم بدونم کسی از شما دوستان راهی به ذهنش میرسه که این فایل رو از فشرده در بیارم ؟

گراسیاس ! :happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سیستمت XP هستش دیگه انشالا ... آیا همه پارتیشن ها fat هستن ؟ اگه یکی شون هم ntfs باشه و به اندازه 9 گیگ جا داشته باشه کافیه
170.gif
... شما باید فولدر temp ی که winrar استفاده می کنه رو عوض کنی تا همه کارا توی اون پارتیشن ntfs انجام بشه ...

اما اگه همه شون fat هستن ... کاری نمیشه کرد ... چون fat بلد نیست با فایل های بزرگتر از 4 گیگ کار کنه
77.gif
... ضمنا تبدیل fat به ntfs خیلی پیچیده نیست ها ... اگه اشتباه نکنم شما می تونی بدونی از دست دادن پارتیشن و یا نصب مجدد ویندوز ، fat رو به ntfs تبدیل کنی ( ولی حتما یه backup بگیر از چیزای مهم
263cylj.gif
) : می ری توی Run و تایپ می کنی :

کد:
Convert <driveletter> / FS: NTFS

G4N0K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از یه برنامه Compressor دیگه استفاده کن ... ;)
101% جواب میده :D برای منم یه همچین مشکلی پیش امد :)
اینم
Power Archiver 2006 9.64.02 :
کد:
http://www.aus.st/tremulous/components/com_poll/images/RG3/PA.2006.9.64.02.rar
REG:
کد:
Name: Eliot Watts
Code: E2TN-EAJV-KFMS

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
راحته ولی مراقب باش موقع تبدیل کامپیوتر restart نشه که ...

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
seymour نوشته :
سیستمت XP هستش دیگه انشالا ... آیا همه پارتیشن ها fat هستن ؟ اگه یکی شون هم ntfs باشه و به اندازه 9 گیگ جا داشته باشه کافیه ... شما باید فولدر temp ی که winrar استفاده می کنه رو عوض کنی تا همه کارا توی اون پارتیشن ntfs انجام بشه ...
اما اگه همه شون fat هستن ... کاری نمیشه کرد ... چون fat بلد نیست با فایل های بزرگتر از 4 گیگ کار کنه ... ضمنا تبدیل fat به ntfs خیلی پیچیده نیست ها ... اگه اشتباه نکنم شما می تونی بدونی از دست دادن پارتیشن و یا نصب مجدد ویندوز ، fat رو به ntfs تبدیل کنی
سیمور جون اگه خدا قبول کنه ، بلی !!!
اینی که میگی درست ، ولی من چند بار اینجوری سرم بلا اومده که از اون به بعد دیگه از این کارهای بد بد نمیکنم ! :happy:

درایو c م هم NTFS هست ولی 9 گیگ جا نداره ! بقیه ی درایو ها هم FAT هستند .

G4N0K نوشته :
از یه برنامه Compressor دیگه استفاده کن ...
جواب نداد !!! این یکی حتی دیگه اررور هم نمیده یه دفعه روی 34-35% برنامه بسته میشه !

Mohammadirani@ نوشته :
یه فایل RAR 9 گیگی چطور روی یک درایو FAT قرار گرفته ؟
به راحتی ! آخه یه فایل 9 گیگی نیست که ! 93 تا فایل حدوداً 100 مگیه !

Mohammadirani@ نوشته :
یه نکته دیگه وقتی فشردش 9 گیگه وقتی باز میخواد بشه چند ده گیگ باید بشه دیگه درسته ؟ بعد اگر وقتی از حالت فشرده میخواد خارج بشه چند فایل مجزا باشه که حجم های کمتراز 4 گیگ دارند مشکلی روی FAT ایحاد نمیکنه .
خوب مشکل همین جاست دیگه !!! داخل این ها فقط یه دونه فایل هست که دست بر قضا حجم اون 9 گیگ هست که split شده و موقع extract شدن حجمش زیاد نمیشه !

حالا به نظر شما من باید چی کار کنم ؟

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین راه اینه که با برنامه partition magic فرمت درایو رو به NTFS تبدیل کنی و خیال خودتو راحت کنی...
من بارها این با این برنامه کار تبدیل رو انجام دادم و هیچ وقت هم اتفاقی نیافتاده (البته همیشه از FAT32 به NTFS تبدیل کردم و بر عکسش رو اصلاً پیشنهاد نمی کنم:wacko: ) در ضمن همیشه روی اون درایو پر از اطلاعات بوده و هیچ وقت اتفاقی نیافتاده...
کار این برنامه برای مدیریت پارتیشن ها حرف نداره:happy:
در ضمن حتماً از آخرین نسخه برنامه استفاده کن.:)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آپلودش کن ، دانلود کنیم !
اکسترکت که کردیم آپلود میکنیم تو دانلود کن !!

taher007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Partition Magic یا Partition Expert... همونطور که سابزیرو گفت...

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
subzeroking نوشته :
بهترین راه اینه که با برنامه partition magic فرمت درایو رو به NTFS تبدیل کنی و خیال خودتو راحت کنی...
من بارها این با این برنامه کار تبدیل رو انجام دادم و هیچ وقت هم اتفاقی نیافتاده (البته همیشه از FAT32 به NTFS تبدیل کردم و بر عکسش رو اصلاً پیشنهاد نمی کنم ) در ضمن همیشه روی اون درایو پر از اطلاعات بوده و هیچ وقت اتفاقی نیافتاده...
کار این برنامه برای مدیریت پارتیشن ها حرف نداره
در ضمن حتماً از آخرین نسخه برنامه استفاده کن.
من هم قبلاً دقیقا همین کار رو میکردم ولی یه بار سر همین کار بیچاره شدم ! راستش رو بخواید از اون موقع دیگه دستم طرف این کار نمیره ! حالا اگه سیستم یکی دیگه بود به جهنم، میشد یه کاریش کرد ولی این که دیگه سیستم خودمه !!!

البته چون دیگه چاره ای ندارم فردا میرم 15 - 16 تا DVD خام میگیرم و از کل اون درایوم یه بک آپ میگیرم و بعد همون کاری رو که شما کفتی میکنم که اگه یه موقع (خدایی نکرده ، زبونم لال) اتفاقی افتاد دستم به یه جا بند باشه !

Shahed نوشته :
آپلودش کن ، دانلود کنیم !
اکسترکت که کردیم آپلود میکنیم تو دانلود کن !!

ایول ! ایول !:blink: به این میگن فکر ایرانی ?!؟ :rolleyes: :p

Sepehrnoush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه vm ware رو نصب کن.
توش یه هارد مجازی با ظرفیت دلخواه درست کن. این هارد می*تونه به صورت یه فایل یه تیکه توی هارد واقعیت باشه یا به صورت چند تا فایل مثلاً 2 گیگابایتی.
ویندوز xp رو توش نصب کن و اون کامپیوتر مجازی رو با این کامپیوتر واقعی شبکه کن و فایل رو منتقل کن و باقی ماجرا.

G4N0K

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از من میشنوی ... اینو ، یعنی فایلی که داری رو روی یه سیستم دیگه هم امتحان کن ... یعنی مطمعنی که آرشیو ناقص دانلود نشده ...! ... بعد آپلود کن ... ! :)

بالا