• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخراج کریپتوها

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
با سلام
من میخوام یک دستگاه استخراج بخرم ولی برای استخراج مونرو، ریپل و دش کوین و ... نه بیت کوین.
دوستانی حرفه ای این کار لطفا بگن که طریقه محاسبه اینکه یک دستگاه مثل AntMiner S7 چقدر استخراج می کنه بدونم.
چون توی سایت cryptocompare رقم خیلی نجومی در میاد!!
ممنون میشم جواب بدین

Last edited:

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام، وقت بخیر
عزیز این دستگاهی که ازش نام بردید در قسمت mines نوشته که فقط مخصوص استخراج بیت کوئین هست و ارقام به دست اومده بر اساس نوع رمزنگاری هر ارز متفاوت هست و با هم فرق دارن!

برای مثال این دستگاه برای لایت کوئین هست https://www.cryptocompare.com/mining/miner-bros/antminer-l3plus/
و روزی 12 دلار یا 0.06 لایت کوئین بهتون میده

این دستگاه بیت کوئین هم https://www.cryptocompare.com/mining/halong-mining/dragonmint-16t/
روزی 12 دلار بهتون میده یا روزی 0.0013 بیت کوئین

توجه کنید که هر دستگاه فقط برای ماین یکسری از سکه ها استفاده میشه
اگر میخواید سود داشته باشید ارزهای رمزنگاری شده SHA256 یکسری میشه که باید ارزهای کمتر از ارزش 1 دلار رو استخراج کنید و ذخیره کنید، زمانی که قیمت بالایی پیدا کردن اونهارو یکجا بفروشید، دسترسی به این ارزها خیلی ساده و راحتتر هم هست، با کسی که دستگاه ماینتر رو میخواد براتون ببنده یا ازش میخواید بخرید باید صحبت کنید در خصوص اینکه سکه هدف شما چی هست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
ممنون مدیر
من چند مدل دستگاه که توی اینترنت دیدم برا فروش گذاشتن دیدم.
الان قصد دارم antminer s7 رو بخرم. کسی که داره می فروشه به حرفش نمی تونم اعتماد کنم چون به هر حال فروشنده هست و تبلیغ کالای خودش رو می کنه.
بهم گفته ارزای دش کوین و مونرو و... میشه ماین کرد.
شما با این دستگاه آشنایی دارین؟
و سوال بعدی اینکه مصرف برق این دستگاه ها چقدره و حدودا چقدر از درآمد صرف پوشش این هزینه ها میشه؟
ممنون

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
ممنون مدیر
الان قصد دارم antminer s7 رو بخرم. کسی که داره می فروشه به حرفش نمی تونم اعتماد کنم چون به هر حال فروشنده هست و تبلیغ کالای خودش رو می کنه.
و سوال بعدی اینکه مصرف برق این دستگاه ها چقدره و حدودا چقدر از درآمد صرف پوشش این هزینه ها میشه؟
ممنون
سلام دوست عزیز
من خودم ماینر نیستم ولی طبق مطالعاتی که داشتم
تو ایران بهتر هست همین پول رو روی ریگ ماینینگ سرمایه گذاری کنین چون از طرفی میتونین ارز های مختلف رو استخراج کنین ( بر اساس رمزنگاریشون )
و اینکه بعد ها اگر خواستین بفروشین نسبت به ant ها بهتر فروش میره لاقل و خب اگر هم خواستین دستگاه بخرین بهتر هست با دلار و خارج از کشور بخرین ( فکر کنم از امازون بشه خرید و به ایران انتقال داد )
چون فروشندع های‌ایرانی این کار دو برابر‌قیمت دارن میفروشن دستگاه‌نو رو

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
مگه با 4 میلیون میشه ریگ ماینینگ گرفت؟

mnb1392

Registered User
لایک‌ها
1,069
مگه با 4 میلیون میشه ریگ ماینینگ گرفت؟
میشه ولی با یک گرافیک rx 480 یا rx580
که هش ریت اولی برای اتریوم ۲۳ درحالت اورکلاک
و دومی ۲۷‌ تا ۳۰ فک کنم رنج گرفته
ببنید بیت کوین با ۴ ترا هش اگر برق صنعتی داشته باشین در اون صورت میتونه بازدهی‌مناسبی داشته باشه
ولی اگر برق صنعتی ندارین یا نمیتونین بگیرین به فکرش نباشین چون با احتساب 1.3kwh ماهیانه بالای 900 kwh برق مصرف‌میشع که با هزینه برق خانگی باید یه چیزی هم از جیبتون بدین ( البته بازم خودتون محاسبه کنید شاید من اشتباه محاسبه کردم )
اما در مورد گرافیک شما میتونید ارز هایی رو ماین کنید که به تازگی اومدن مثل الکترنیوم ولی بشرطی سود دهی خوبی داره که چند ماه بزارین بخوابه و بعد که قیمت معقولی رسید بفروشین
باز هم میگم خودتون بشینید و حساب کتاب بکنید ببنید کدوم بیشتر میصرفه

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
ممنون مدیر
ممنون

خواهش میکنم
اینکه چه کسی درمورد ماینینگ چی گفته فقط در حد حرف هست، ایشون یا هر فروشنده ایی شخصا خودشون باید بیان دستگاه رو براتون راه اندازی کنن و اونو به pool متصل کنن و وارد رینگ ماینینگ کنن و سپس ادعای هر شخصی در اون صورت درست هست
با دستگاه ها در حد مشاهده حضوری و بررسی کلی آشنایی دارم و خرید و فروش سکه ولی اینکه چنین دستگاهی رو داشته باشم خیر، به علت قیمت بالا فعلا بصرفه نیست خریدش

درمورد مصرف برق هم با توجه به پایین بودن قیمت برق ایران نسبت به کشورهای پیشرفته تر داشتن چنین دستگاه هایی توی ایران از نظر انرژی بصرفه هست

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
من همونطور که گفتم راجب این قضیه زیاد نمیدونم
الان ی سوال برام پیش اومده
ریگ برا ما تو ایران به صرفه تره یا دستگاه های انت ماینر؟؟
با عدد و رقم اگه توضیح بدین ممنون میشم. مثلا طبق محاسبه سایت cryptocompare دستگاه انت ماین v9 که در ایران میشه حدود ۶ میلیون خریدش تقریبا ماهیانه ۸۰ دلار برام درمیاره با کسر هزینه برق
توی همین رنج قیمت اگه ریگ جمع کنم میتونه اینقدر برام ماین کنه؟؟
ممنون

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من همونطور که گفتم راجب این قضیه زیاد نمیدونم
الان ی سوال برام پیش اومده
ریگ برا ما تو ایران به صرفه تره یا دستگاه های انت ماینر؟؟
با عدد و رقم اگه توضیح بدین ممنون میشم. مثلا طبق محاسبه سایت cryptocompare دستگاه انت ماین v9 که در ایران میشه حدود ۶ میلیون خریدش تقریبا ماهیانه ۸۰ دلار برام درمیاره با کسر هزینه برق
توی همین رنج قیمت اگه ریگ جمع کنم میتونه اینقدر برام ماین کنه؟؟
ممنون
الان که قیمت ها نصف شده و قیمت کارت گرافیک و ماینرها بسیار بالا رفته صرفه نداره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
برای مثال این دستگاه برای لایت کوئین هست https://www.cryptocompare.com/mining/miner-bros/antminer-l3plus/
و روزی 12 دلار یا 0.06 لایت کوئین بهتون میده

این دستگاه بیت کوئین هم https://www.cryptocompare.com/mining/halong-mining/dragonmint-16t/
روزی 12 دلار بهتون میده یا روزی 0.0013 بیت کوئین

کوئین ==> Queen

کوین ==> coin

4xvim2p.gif

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
الان که قیمت ها نصف شده و قیمت کارت گرافیک و ماینرها بسیار بالا رفته صرفه نداره

خب پس با این وضعیت باید بیخیالش بشم برم بچسبم به همون ماینرگیت!! :general401:
حالا اگه از دوستان کسی در ماینرگیت عضو هست میشه درباره قسمت کلودماینینگش توضیح بده؟ سایتهای کلودماینینگ کلا قابل اعتماد نیستن ولی ماینرگیت بنظرم سایت معتبریه.
میخوام ببینم به صرفه هست؟‌کسی توش کار کرده؟
ممنون میشم جواب بدین

171itmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
به نظر من شما باید ببینی چقد سرمایه داری و چه امکاناتی داری
به این نکته هم توجه من که همه سرمایه خودت رو روی یک دستگاه متمرکز نکنی
اگر میخوای یه دستگاه بخری و توی خونه ازش استفاده کنی فکر سرو صداش باش
دوم این که اگر امکانات و مثل مکان و برق ارزان قیمت صعتی داری به نظر من دستگاه m3 بگیر البته نه 6 میلیون با قیمت 4 میلیون تومان
در هر صورت اگر این سرمایه ای که میخوای وارد این کار کنی کل دارایی شما هستش پیشنهاد میدم به حرف فروشنده ها گوش ندی و بیگدار به اب نزنی . این کار بسیار پر سود و دو برابر پر ریسک هستش .
از دزدی استخر ها گرفتنه و سختی شبکه و قیمت دلار و پول برق و استحلاک دستگاه که هیچ گرانتی نداره و تعمیر کار هم نداره تقریبا .
موفق باشید

بالا