حالا یک نفر هم که پیدا شده و میخاد در گردش اقتصاد کشور فعالیت کنه همگی دست به یکی کردیم و داریم ته دلش رو خالی میکنیم ، آخه برای چی؟
دوستانی که میفرمایید پول برق برای پمپ آب از کل درآمد بیشتر میشه ، آیا شما خودتون این کار رو انجام دادین و براتون مقرون به صرفه نبوده که الان به همین راحتی این دوست گرامی مون رو از فعالیت بصورت 100% پشیمان میکنید یا خیر.
توجه تون رو به
لینک زیر جلب میکنم . برای اثبات این موضوع که با پرداخت پول برق این دوستمون ورشکست نمیشه!
مشخصات پمپ CS150/2 رو مد نظر قرار بدین
حداکثر دبی قابل جابجایی این پمپ 48 مترمکعب بر ساعت هستش که حدودا معادل 14 لیتر بر ثانیه است و در
این لینک مشاهده بفرمایید که با 5 لیتر بر ثانیه آب تازه چه مقدار میشه ماهی قزل آلا در عرض 5.5 ماه تولید کرد.
بله در این طرح 5 تن ماهی قزل آلا ،بوسیله 5 لیتر بر ثانیه آب، قابل تولید معرفی شده .البته با 12 ساعت کارکرد .که ما با توجه به مصرف 1.1 کیلو واتی پمپ مد نظرمون که حدود سه برابر مقدار مورد نیازمون است و قابلیت ذخیره آب اضافه ،باستی حداکثر قیمت برق که کیلو واتی 200 تومان است (اگر دوستمون نتونه برق با تعرفه کشاورزی تهیه کنه که در اون صورت مبلغ بسیار پایین تر از اینهاست) رو محاسبه کنیم .
200 ضربدر 13.2 برابر با 2640 تومان در روز مصرف برق روزانه این پمپ است. که در حال حاضر ما در منازل مسکونی در همین حدود برق مصرف میکنیم .که کل دوره 5.5 ماه مبلغی برابر 400 هزار تومان برای برق هزینه میشه .البته باسیتی این رو عرض کنم که این مبلغ بدون در نظر کرفتن پلکان مصرف و فقط بر اساس بالاترین نرخ محاسبه شده که مسلما خیلی کمتر از این مبلغ خواهد شد. ضمنا توجه دارید که حدود سه برابر آّ بیشتر پمپ کردیم که اگر اون رو هم ذخیره کردم باشیم و فقط از نصف ظرفیت هم بهره برده باشیم میتونیم 12 ساعت رو به حدود شش ساعت تقلیل بدیم و مابقی رو از مخزن بدون صرف نیرو و صرفا با نیروی جاذبه مورد استفاده قرار بدیم . که از 400 هزار به 200 هزار هزینه کل دوره برای برق باز کم میشه و البته باز هم راههای برای کمتر شدن داره که از دردآوردن سرتون اجتباب می کنم.
البته این نمونه ای بود برای این که عرض کنم هنوز کار تولید به اون صورت که ما فکر می کنیم از بین نرفته و بسیار هستند افرادی که از شایعه ایجاد شده بین جوانان سود می برند و محصولات کارخانه های 50 سال پیش و از رده خارج خودشون رو با منت به ما می فروشند و روز به روز هم پولدار تر و پولدار تر میشوند.
پس بهتره که همینجوری سرسری از قید مسائل نگذریم و قبل از اظهار نظر های عوامانه یک مقدار به نتیجه پاسخمون فکر کنیم .
برای شما دوست عزیز استارتر هم باید عرض کنم مشخصات کامل از جمله محل قرار گیری زمین و مقدار آبی که قابل استهسال هست رو و موارد دیگه رو بفرمایید تا بنده یک فرد مطمئن در این زمینه رو خدمتتون معرفی کنم که اگر ایشون بگن کار عملی هست ، نباید به گفتشون شک کنید.
بنده خودم قبلا تصمیم به این کار داشتم که ایشون نظرشون درباره زمین بنده مساعد نبود و بقیه قضایا ...
با آرزوی موفقیت برای تک تک جوانان در هر کجای این زمین پهناور
و در کنار همشون خودم