• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استخر پرورش ماهی

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام دوستان
من نزدیک باغمون حدود 500 متر زمین خالی اراضی کشاورزی دارم
میخاستم ببینم آیا مقرون بصرفه هست که پرورش ماهی توش انجام بدم؟
چه کارهایی لازمه واسه انجانمش؟
هزینه ساخت استخر چقدره؟ و استخر باید چطوری ساخته باشه؟ با چه عمقی و چه نوع عایقی؟
اجازه حفر چاه رو میدن واسه استخر؟
به ماهی چه خوراکهایی باید داد؟
کلا مقرون بصرفه هست یا نه؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
عزیز جان کار تولیدی در حال حاظر با این وضعیت مملکت باید معجزه بشه که بگیره !
شما فقط هزینه برق رو محاسبه کنی فک کنم کلا بی خیالش بشی !:eek:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
استخر ماهی برق میخاد چیکار؟
اگرم نیاز به برق باشه یه پنل solar میگیرم نهایتا!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
توصیه میکنم سمت کار تولیدی نری
اما با شرایط شما اگر میتونی بفروشی
یعنی مشتری فروشش داری خیلی خوبه
قزل الا بریز زیاد هم دنگ و فنگ نداره مقاوم هم هست
استخر هم دو جور میشه تهیه کرد اما تا اونجا که میدونم اب باید جریان داشته باشه
یعنی اب ساکن بدردش نمیخوره

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
اول برو جهاد گشاد *$#ورزی(ببخشید کشاورزی)...

اگه بغلش با توجه به منطقتون کشاورزی و گلخونه بیاری بالا(مثله سایت که باهاش فروم میارن بالا :D )
خوبه...
چون آبی که ماهی توش بوده...بهترین آب برای آبیاری هستش...
ماهی هم فقط خاویاری بریز....

بعدش پول پارو کن...

وقتی کارت گرفت:یه کیلو خاویار برام برفس..(بابت این راهنمایی)

در کل:موفق باشی...کار تولیدی اولش سخته.ولی بیافته تو ریل...راحت میشی

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

من زیاد نمیدونم اما چون چند بار بحثش با دوستانم پیش اومد اینو میدونم که یکی از مهمترین چیزا همونطور که دوستمون گفت اینه که اب باید دائم جریان داشته باشه . حالا 2 تا راه هست ...
اول اینکه جایی که میخوای اینکارو بکنی محل گذر اب چاه ، موتور یا .... باشه که همیشه ماهیها توی یه اب جریان دار باشند
دوم اینکه یه موتور درست و حسابی داشته باشی که 24 ساعت ( شاید یه کمی کمتر ! ) اب رو پمپاژ کنه داخل استخر ... من فک میکنم هزینه برق ماهیانش تقریبا برابر کل سودت بشه :eek: ( باز خودت محاسبه کن ، 10 دقیقه وقت میخواد )

اگر قیمت برق مثل سابق بود اونوقت میشد در موردش فکر کرد ولی الان اصلا نیازی به فکر کردن نداره :eek:

متاسفانه کار تولیدی تنها موردی بود که همه قشرها چه ثروتمند و چه فقیر میتونستند یه سهمی توش داشته باشند اما فک میکنم دولت قصد داره اینم بده دست **** !:lol:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توصیه میکنم سمت کار تولیدی نری
اما با شرایط شما اگر میتونی بفروشی
یعنی مشتری فروشش داری خیلی خوبه
قزل الا بریز زیاد هم دنگ و فنگ نداره مقاوم هم هست
استخر هم دو جور میشه تهیه کرد اما تا اونجا که میدونم اب باید جریان داشته باشه
یعنی اب ساکن بدردش نمیخوره

ممنون بابت راهنمایی. فک کنم آب رو که با یه پمپ نهایتا میشه همون آب ساکن رو جاری کرد.

اول برو جهاد گشاد *$#ورزی(ببخشید کشاورزی)...

اگه بغلش با توجه به منطقتون کشاورزی و گلخونه بیاری بالا(مثله سایت که باهاش فروم میارن بالا :D )
خوبه...
چون آبی که ماهی توش بوده...بهترین آب برای آبیاری هستش...
ماهی هم فقط خاویاری بریز....

بعدش پول پارو کن...

وقتی کارت گرفت:یه کیلو خاویار برام برفس..(بابت این راهنمایی)

در کل:موفق باشی...کار تولیدی اولش سخته.ولی بیافته تو ریل...راحت میشی

تشکر.
حالا باید یه سر بزم جهاد ببینم چه چرت و پرت هایی میگن

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من زیاد نمیدونم اما چون چند بار بحثش با دوستانم پیش اومد اینو میدونم که یکی از مهمترین چیزا همونطور که دوستمون گفت اینه که اب باید دائم جریان داشته باشه . حالا 2 تا راه هست ...
اول اینکه جایی که میخوای اینکارو بکنی محل گذر اب چاه ، موتور یا .... باشه که همیشه ماهیها توی یه اب جریان دار باشند
دوم اینکه یه موتور درست و حسابی داشته باشی که 24 ساعت ( شاید یه کمی کمتر ! ) اب رو پمپاژ کنه داخل استخر ... من فک میکنم هزینه برق ماهیانش تقریبا برابر کل سودت بشه :eek: ( باز خودت محاسبه کن ، 10 دقیقه وقت میخواد )

اگر قیمت برق مثل سابق بود اونوقت میشد در موردش فکر کرد ولی الان اصلا نیازی به فکر کردن نداره :eek:

متاسفانه کار تولیدی تنها موردی بود که همه قشرها چه ثروتمند و چه فقیر میتونستند یه سهمی توش داشته باشند اما فک میکنم دولت قصد داره اینم بده دست **** !:lol:

درسته اینو باید بررسی کنم. ببینم پنل سولار پمپ رو جواب میده یا نه. در غیر اینصورت که فایده نداره.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
در مورد اون گفته که بقلش کشاورزی را بندازی PH اب کشاورزی با ماهی متفاوت هست
بسته به نوع ماهی ممکنه با هم تناقض داشته باشن
خلاصه ارتباط مستقیمی با نوع آب و ماهی که میخای داره
اگر تصمیمت جدی هست بگردم برات متخصص پیدا کنم

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اگر زمینت کنتور برق کشاورزی نداشته باشه که هیچی فراموشش کن:) با ماهی 40 تومن یارانه میخوای پول برقشو بدی؟:) ولی اگر برق کشاورزی براش ردیف کنی مشکلی فکر نکنم داشته باشه.

ولی باید مجوز شیلات حتما بگیری برای ساختش و اینها هم خود شیلات راهنمایی میکنه. به صرفه که حتما هست ولی کارگر و نگهبان دائم و هزینه دامپزشک چند وقت یکبار و اینها هم میخواد، رسیدگی و بالای سرش بودن هم میخواد فکر نکن ماهی رو میریزی میری سر ماه میای برداشت میکنی:) البته به غیر از زمین هم تجهیزاتش فکر نکنم کمتر از 50 میلیون دربیاد، خودم مدتی تو فکرش بودم(البته هنوز هم هستم)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
از یه بنده خدا پرسیدم گفت که ماهی قزل آلا نیاز به اب جاری داره
یه سری ماهی های دیگه نیاز نیست آب جاری بشه.
کسی اطلاعی داره؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538

سلام
solar خیلی گرون تر در میاد از دیزل و امثالهم :) در ضمن برق هم لازمه.
استارتر جان پیشنهاد میکنم اینکارو نکنی ، همین الان هم خیلیا گذاشتن برای فروش :)
موفق باشی

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
والا منم تا جایی که میدونم قزل به آب جاری نیاز داره

sia0368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کار تولیدی اصلا به صرفه نیست یا بساز بفروشی یا دلالی سود داره

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اب جاری فقط این نیست که اب در جریان باشه که
اب باید تعویض هم بشه واسه این میگن اب جاری
PH و ..

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
سود فقط تو بنگاه داری و دلالی خود شما که باغ داری نمیدونم آلبالو تا حالا کندی یا نه یک ساعت که بکنی میشه مثلا 2کیلو یا حالا زرنگی میشه 4کیلو بعد از کشاورز میخرن 1200در مغازه میفروشن 4000حالا ببین این وسط کشاورز اینقدر زحمت کشیده با کیلو 1200هزینه هاش هم در نمیاد.

در مورد ماهی هم همین طور که دوستمون گفت باید از جهاد کشاورزی و شیلات شروع کنی اونها خودشون با قیمت مناسب کارشناس میفرستند .در درجه اول باید بررسی بشه اصلا آب اون منطقه به درد ماهی میخوره یا نه .یک چیزی هم که در مورد خاویار وجود داره اینه که من شنیدم تا حدود 4سال اول هیچ پول بر نیمگرده چون باید اول ماهی بالغ بشه تا تخم بده.

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
حالا یک نفر هم که پیدا شده و میخاد در گردش اقتصاد کشور فعالیت کنه همگی دست به یکی کردیم و داریم ته دلش رو خالی میکنیم ، آخه برای چی؟

دوستانی که میفرمایید پول برق برای پمپ آب از کل درآمد بیشتر میشه ، آیا شما خودتون این کار رو انجام دادین و براتون مقرون به صرفه نبوده که الان به همین راحتی این دوست گرامی مون رو از فعالیت بصورت 100% پشیمان میکنید یا خیر.

توجه تون رو به لینک زیر جلب میکنم . برای اثبات این موضوع که با پرداخت پول برق این دوستمون ورشکست نمیشه!
مشخصات پمپ CS150/2 رو مد نظر قرار بدین

حداکثر دبی قابل جابجایی این پمپ 48 مترمکعب بر ساعت هستش که حدودا معادل 14 لیتر بر ثانیه است و در این لینک مشاهده بفرمایید که با 5 لیتر بر ثانیه آب تازه چه مقدار میشه ماهی قزل آلا در عرض 5.5 ماه تولید کرد.

بله در این طرح 5 تن ماهی قزل آلا ،بوسیله 5 لیتر بر ثانیه آب، قابل تولید معرفی شده .البته با 12 ساعت کارکرد .که ما با توجه به مصرف 1.1 کیلو واتی پمپ مد نظرمون که حدود سه برابر مقدار مورد نیازمون است و قابلیت ذخیره آب اضافه ،باستی حداکثر قیمت برق که کیلو واتی 200 تومان است (اگر دوستمون نتونه برق با تعرفه کشاورزی تهیه کنه که در اون صورت مبلغ بسیار پایین تر از اینهاست) رو محاسبه کنیم .
200 ضربدر 13.2 برابر با 2640 تومان در روز مصرف برق روزانه این پمپ است. که در حال حاضر ما در منازل مسکونی در همین حدود برق مصرف میکنیم .که کل دوره 5.5 ماه مبلغی برابر 400 هزار تومان برای برق هزینه میشه .البته باسیتی این رو عرض کنم که این مبلغ بدون در نظر کرفتن پلکان مصرف و فقط بر اساس بالاترین نرخ محاسبه شده که مسلما خیلی کمتر از این مبلغ خواهد شد. ضمنا توجه دارید که حدود سه برابر آّ بیشتر پمپ کردیم که اگر اون رو هم ذخیره کردم باشیم و فقط از نصف ظرفیت هم بهره برده باشیم میتونیم 12 ساعت رو به حدود شش ساعت تقلیل بدیم و مابقی رو از مخزن بدون صرف نیرو و صرفا با نیروی جاذبه مورد استفاده قرار بدیم . که از 400 هزار به 200 هزار هزینه کل دوره برای برق باز کم میشه و البته باز هم راههای برای کمتر شدن داره که از دردآوردن سرتون اجتباب می کنم.

البته این نمونه ای بود برای این که عرض کنم هنوز کار تولید به اون صورت که ما فکر می کنیم از بین نرفته و بسیار هستند افرادی که از شایعه ایجاد شده بین جوانان سود می برند و محصولات کارخانه های 50 سال پیش و از رده خارج خودشون رو با منت به ما می فروشند و روز به روز هم پولدار تر و پولدار تر میشوند.

پس بهتره که همینجوری سرسری از قید مسائل نگذریم و قبل از اظهار نظر های عوامانه یک مقدار به نتیجه پاسخمون فکر کنیم .

برای شما دوست عزیز استارتر هم باید عرض کنم مشخصات کامل از جمله محل قرار گیری زمین و مقدار آبی که قابل استهسال هست رو و موارد دیگه رو بفرمایید تا بنده یک فرد مطمئن در این زمینه رو خدمتتون معرفی کنم که اگر ایشون بگن کار عملی هست ، نباید به گفتشون شک کنید.

بنده خودم قبلا تصمیم به این کار داشتم که ایشون نظرشون درباره زمین بنده مساعد نبود و بقیه قضایا ...

با آرزوی موفقیت برای تک تک جوانان در هر کجای این زمین پهناور :) و در کنار همشون خودم :D

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
حالا یک نفر هم که پیدا شده و میخاد در گردش اقتصاد کشور فعالیت کنه همگی دست به یکی کردیم و داریم ته دلش رو خالی میکنیم ، آخه برای چی؟

دوستانی که میفرمایید پول برق برای پمپ آب از کل درآمد بیشتر میشه ، آیا شما خودتون این کار رو انجام دادین و براتون مقرون به صرفه نبوده که الان به همین راحتی این دوست گرامی مون رو از فعالیت بصورت 100% پشیمان میکنید یا خیر.

توجه تون رو به لینک زیر جلب میکنم . برای اثبات این موضوع که با پرداخت پول برق این دوستمون ورشکست نمیشه!
مشخصات پمپ CS150/2 رو مد نظر قرار بدین

حداکثر دبی قابل جابجایی این پمپ 48 مترمکعب بر ساعت هستش که حدودا معادل 14 لیتر بر ثانیه است و در این لینک مشاهده بفرمایید که با 5 لیتر بر ثانیه آب تازه چه مقدار میشه ماهی قزل آلا در عرض 5.5 ماه تولید کرد.

بله در این طرح 5 تن ماهی قزل آلا ،بوسیله 5 لیتر بر ثانیه آب، قابل تولید معرفی شده .البته با 12 ساعت کارکرد .که ما با توجه به مصرف 1.1 کیلو واتی پمپ مد نظرمون که حدود سه برابر مقدار مورد نیازمون است و قابلیت ذخیره آب اضافه ،باستی حداکثر قیمت برق که کیلو واتی 200 تومان است (اگر دوستمون نتونه برق با تعرفه کشاورزی تهیه کنه که در اون صورت مبلغ بسیار پایین تر از اینهاست) رو محاسبه کنیم .
200 ضربدر 13.2 برابر با 2640 تومان در روز مصرف برق روزانه این پمپ است. که در حال حاضر ما در منازل مسکونی در همین حدود برق مصرف میکنیم .که کل دوره 5.5 ماه مبلغی برابر 400 هزار تومان برای برق هزینه میشه .البته باسیتی این رو عرض کنم که این مبلغ بدون در نظر کرفتن پلکان مصرف و فقط بر اساس بالاترین نرخ محاسبه شده که مسلما خیلی کمتر از این مبلغ خواهد شد. ضمنا توجه دارید که حدود سه برابر آّ بیشتر پمپ کردیم که اگر اون رو هم ذخیره کردم باشیم و فقط از نصف ظرفیت هم بهره برده باشیم میتونیم 12 ساعت رو به حدود شش ساعت تقلیل بدیم و مابقی رو از مخزن بدون صرف نیرو و صرفا با نیروی جاذبه مورد استفاده قرار بدیم . که از 400 هزار به 200 هزار هزینه کل دوره برای برق باز کم میشه و البته باز هم راههای برای کمتر شدن داره که از دردآوردن سرتون اجتباب می کنم.

البته این نمونه ای بود برای این که عرض کنم هنوز کار تولید به اون صورت که ما فکر می کنیم از بین نرفته و بسیار هستند افرادی که از شایعه ایجاد شده بین جوانان سود می برند و محصولات کارخانه های 50 سال پیش و از رده خارج خودشون رو با منت به ما می فروشند و روز به روز هم پولدار تر و پولدار تر میشوند.

پس بهتره که همینجوری سرسری از قید مسائل نگذریم و قبل از اظهار نظر های عوامانه یک مقدار به نتیجه پاسخمون فکر کنیم .

برای شما دوست عزیز استارتر هم باید عرض کنم مشخصات کامل از جمله محل قرار گیری زمین و مقدار آبی که قابل استهسال هست رو و موارد دیگه رو بفرمایید تا بنده یک فرد مطمئن در این زمینه رو خدمتتون معرفی کنم که اگر ایشون بگن کار عملی هست ، نباید به گفتشون شک کنید.

بنده خودم قبلا تصمیم به این کار داشتم که ایشون نظرشون درباره زمین بنده مساعد نبود و بقیه قضایا ...

با آرزوی موفقیت برای تک تک جوانان در هر کجای این زمین پهناور :) و در کنار همشون خودم :D

سلام
دوست عزیز این تاپیک قدیمیه.
در ضمن مگه باید کاری رو کرده باشیم تا بدونیم سود ده هست یا زیان ده؟
شما شرایط ایده عال رو در نظر نگیر ! تازه توی این کشور اگر تجارتی رو به مرحله سود دهی برسونی !
وارد خان دوم میشی (مطالبات مالی و ... انواع سازمانها و نهادهای مربوط و بعضاً غیر مربوط و افراد حقوقی و حقیقی و ... تحت عناوین مختلف و انواع سنگ اندازی ها) شما فکر میکنی پس برای چی رشد اقتصادی بشدت افتضاحی داریم (چون سرمایه گذارا و جوونا به اشتباه فکر میکنن تولید سود نداره :lol: )؟
پیروز باشی

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز این تاپیک قدیمیه.

ممنون از تذکر تون ، البته بنده هم تاریخ رو دیدم اما چون یک فرصت شاید خوب برای اشتغال حداقل چند نفری داشت از دست میرفت سعی به بالا آوردن مطلب کردم. :happy:

در ضمن مگه باید کاری رو کرده باشیم تا بدونیم سود ده هست یا زیان ده؟

مسلما کسی که در کاری خبره است میتونه درباره یک کار نظر بده و وقتی ماها که در کارهای مختلف سررشته نداریم شروع به نظر دادن و اعمال سلیقه می کنیم مشکلات بعدی ایجاد میشه. مثلا فکر می کنیم کاری بسیار پر بازده است و شروع به اون کار میکنیم و بعد متوجه میشیم که کار اشتباهی بوده و بلعکس :)

شما شرایط ایده عال رو در نظر نگیر ! تازه توی این کشور اگر تجارتی رو به مرحله سود دهی برسونی !

به هیچ وجه بنده شرایط ایده آل رو در نظر نگرفتم بلکه فقط در یک نکته که دوستان با پافشاری بر اون سعی بر بد جلوه دادن کل مجموعه می کردند سعی به روشن گری از نوعی علمی کردم البته با درنظر گرفتن حداقل 50 % بازدهی . :D

وارد خان دوم میشی (مطالبات مالی و ... انواع سازمانها و نهادهای مربوط و بعضاً غیر مربوط و افراد حقوقی و حقیقی و ... تحت عناوین مختلف و انواع سنگ اندازی ها) شما فکر میکنی پس برای چی رشد اقتصادی بشدت افتضاحی داریم (چون سرمایه گذارا و جوونا به اشتباه فکر میکنن تولید سود نداره )؟

ما در دنیایی زندگی میکنیم که همه مدعی حقوق حقه خودشون هستند ، من ، شما ، دولت ، نهادها و همه و همه و البته این موضوع چیز جدیدی نیست برای کسانی که قبلا هم شروع به انجام فعالیت کردند و الان موفق هستند نیز این مراحل بوده . اینکه با این بهانه یا امثالهم بخواهیم صحنه رو خالی کنیم چه سودی برای ما داره جز اینکه بشینیم و دیگران برای ما تصمیم بگیرن و عمل کنند اونهم به ضرر ما، البته در وجود مشکلات عدیده شکی نیست ولی نمیشه همین طور ساکن بود و انتظار ترقی رو هم داشت. این زیاده خواهی است اونهم از حق دیگران. برای مثال دلالی که حق کشاورزی رو که یکی از دوستان به عنوان نمونه عنوان کرده بود رو پایمل میکنه از نظر شما کار انسانی انجام میده یا با زور همانند قوانین جنگل حکمفرمایی میکنه؟
بالاخره این ابری که جلوی خورشید مملکت ما ایستاده یک روزی کنار میره و دست کسانی که به این شکل حق هموطنان و همنوعان خودشون رو پایمال کردند رو میشه ، چه بهتر من و شمای نوعی(البته جسارت خدمت شما نباشه) جزء دسته منفوران نباشیم.

من سالهات با تولید کننده ها سروکار دارم و میدونم تولید کننده ها که میکن فعالیتشون سود نداره یعنی چه . برای مثال عرض کنم قدیما پنج برابر سود برای فعالیت در نظر می گرفتند اما با اوضاع کنونی باید 25 الی 60 % سود ، داشته باشند تا کار رو موفق جلوه بدهند. و این کاهش چندین برابری از نظر تولید کنندهای قدیمی باعث ایجاد شایعه سوده نبودن کار تولیدی از جانب اونهاست.

رشد اقتصادی ما به قول شما افتضاح است چون ما نقدینگی لازم رو هیچ وقت نداریم همچنین نرخ تورم بالاست ، یعنی ایرانی که با هزار زحمت تسهیلات دریافت کرده اگر ظرف چهار سال به نقطه سربه سر تولید نرسه بایستی دوبرابر مبلغی که تسهیلات دریافت کرده رو به بانک برگردونه اما خارجی های که با 2 الی 4 درصد تسهیلات دریافت میکنند برای رسیدن به سود دهی بیست سال زمان در اختیار دارند.
فکر می کنید این موضوع چقدر در رشد موثره ؟ جمله معروف تولید مرده رو هم به این موضوع اضافه کنید فکر میکنید تاثیرش چقدر بیشتر میشه؟

البته اینهای که عرض کردم فقط بهانه است برای اینکه بگم تا خودمون برای خودمون نخواهیم کسی برای ما چیزی نخواهد خواست. یکی باید این موضوعات رو به خود من بگه :D

بازم امیدوارم تک تک جوانان ... ....... :)

Last edited:

__mahdi__

Registered User
لایک‌ها
243
از یه بنده خدا پرسیدم گفت که ماهی قزل آلا نیاز به اب جاری داره
یه سری ماهی های دیگه نیاز نیست آب جاری بشه.
کسی اطلاعی داره؟
با اینکه سوال زیر خاکیه ولی : ماهی ها دو جورن گرم ابی مثل کپور که نیاز به اب جاری ندارند { البته اب باید مرتب سیرکوله بشه } و سردابی مثل قزل الا که نیاز به اب جاری دارند .

بالا