• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استراتژی مخفی من برای ایجاد ترافیک

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
به عنوان یک بلاگ‌نویس یا مالک وب سایت، شما باید از اهمیت ترافیک آگاه باشید – و چقدر کسب آن می‌تواند سخت باشد.
مخصوصا اگر شما شرکت کوچکی باشید، جذب ترافیک سخت‌تر خواهد بود. یا وقتی سایت شما نسبتا کوچک بوده و افراد زیادی به شما آگاه نیستند. مطمئنا شما آنقدر صبر ندارید که دو سه سال صبر کرده تا به آرامی دیگران با شما آشنا شوند. خب، چطور با سرعت زیاد ترافیک برای سایت خود جذب می‌کنید؟ و بدون صرف پول بر روی PPC، یا تبلیغات تنها، چطور می‌توانید چنین کاری را انجام دهید؟
علاوه بر سئو، نظرات بلاگ، مقاله‌نویسی مهمان، یوتیوب و رسانه‌های اجتماعی، یک راه دیگر نیز وجود دارد.

من می‌خواهم استراتژی مخفی‌ام برای ایجاد این نوع ترافیک را بیان کنم. شما می‌توانید از این روش در هر زمانی که می‌خواهید استفاده کنید. این استراتژی توسط تعداد زیادی افراد انجام نمی‌شود، اما من فکر می‌کنم که این مسئله به زودی تغییر کند. بعد از اشتراک‌گذاری این مسئله با چند نفر، آنها عاشق این روش شده و همیشه از آن استفاده می‌کنند.
محتوا، پادشاه است
شما احتمالا این عبارت را میلیون‌ها بار شنیده‌اید. بلاگ نویس‌ها همیشه به شما می‌گویند که محتوا، پادشاه است، و تا حد زیادی نیز این مسئله اهمیت دارد. اما محتوای شما علاوه بر درگیر کننده، خاص و جذاب بودن، باید توسط افراد خوانده شده و توسط خوانندگان با دیگران نیز به اشتراک گذاشته شود. اگر شما ترافیک نداشته باشید، حتی با وجود قرار دادن بهترین محتوا در اینترنت، هیچ کسی آن را نخوانده و به اشتراک نخواهد گذاشت. پس محتوای شما هیچ سودی نخواهد داشت.

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/378_استراتژی-مخفی-من-برای-ایجاد-ترافیک

بالا