سلام دوستان.
یه عدد لپ تاپ مارک معروف Lenovo مدل E530 دارم که میخواستم ببینم چقدر قیمت میخوره و اگه به صرفه باشه به قیمت مناسب بفروشمش
اول از هر چیزی بگم که دستگاه من CPU i7 داره و مدل i5 نیست چون این دستگاه در چند مدل ارائه شده
http://www.digionline.ir/Allprovinc...VO-THINKPAD-EDGE-E530-Core-i7-8GB-1TB/p=34801
روی لپ تاپ ویندوز اریجینال 7 آلتیمیت نصب هست و تمامی درایور ها و برنامه به روز هستن همچنین ویندوز آخرین آپدیت مایکروسافت رو داره.
روی لپ تاپ نسخه اصلی Bitdefender Total Security 2014 نصب هست که 720 روز دیگه اعتبار داره.
همچنین دارای 2 سال گارانتی سازگار و 1 سال بیمه باطری هست
یک نقطه هم روش نیست و بسیار تمیز نگه داری شده.
قیمت هم دوستان یه نظر بدن ببینم چقدر ارزش داره. و البته این رو هم بگم که مدل i5 با رم 4 و هارد 750 قیمتش 2 تومن هست !
دلیل فروش هم اینه که یه لپ تاپ Alienware برام آوردن که مشخصاتش بالاتر هست
مشخصات کامل رو براتو میذارم:
CPU: Intel Core i7 3632QM
Ram: 8GB DDR3 1600 Bus
HDD: 1TB Hitachi
VGA: Dual - Nvidia 635 M - 2GB DDR3 & Intel HD 4000
Display: 15.6 HD LED
USB3.0: X3
HDMI
VGA
Wireless N series
Lan
Bluetooth
Sim Card
Finger print
Memory Reader
DVD RW+
Internal Webcam
این هم از عکس ها:
یه عدد لپ تاپ مارک معروف Lenovo مدل E530 دارم که میخواستم ببینم چقدر قیمت میخوره و اگه به صرفه باشه به قیمت مناسب بفروشمش
اول از هر چیزی بگم که دستگاه من CPU i7 داره و مدل i5 نیست چون این دستگاه در چند مدل ارائه شده
http://www.digionline.ir/Allprovinc...VO-THINKPAD-EDGE-E530-Core-i7-8GB-1TB/p=34801
روی لپ تاپ ویندوز اریجینال 7 آلتیمیت نصب هست و تمامی درایور ها و برنامه به روز هستن همچنین ویندوز آخرین آپدیت مایکروسافت رو داره.
روی لپ تاپ نسخه اصلی Bitdefender Total Security 2014 نصب هست که 720 روز دیگه اعتبار داره.
همچنین دارای 2 سال گارانتی سازگار و 1 سال بیمه باطری هست
یک نقطه هم روش نیست و بسیار تمیز نگه داری شده.
قیمت هم دوستان یه نظر بدن ببینم چقدر ارزش داره. و البته این رو هم بگم که مدل i5 با رم 4 و هارد 750 قیمتش 2 تومن هست !
دلیل فروش هم اینه که یه لپ تاپ Alienware برام آوردن که مشخصاتش بالاتر هست
مشخصات کامل رو براتو میذارم:
CPU: Intel Core i7 3632QM
Ram: 8GB DDR3 1600 Bus
HDD: 1TB Hitachi
VGA: Dual - Nvidia 635 M - 2GB DDR3 & Intel HD 4000
Display: 15.6 HD LED
USB3.0: X3
HDMI
VGA
Wireless N series
Lan