• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از سایت وردپرس کام برای زدن سایت

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
نظرتون راجع به استفاده از سایت وردپرس کام برای زدن سایت چیه ؟ یعنی به عنوان وبلاگ ثبت نام کنیم و دامین متصل کنیم و پول هاست ندیم و... چون مثلا برای یه سایت با چند ده هزار خیلی صرفه داره که پول هاستش مفت باشه؟

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
هزینه هاست و دامین انقدر زیاد نیست که بخواهید این کارها رو انجام بدید . سایتی که بازدیدش بالاس ( مثلا روزی 50 هزار آی پی ) از درآمد یه روزش میتونه هزینه هاست و دامین یه ماه رو بده .

cup

Registered User
لایک‌ها
111
هزینه هاست و دامین انقدر زیاد نیست که بخواهید این کارها رو انجام بدید . سایتی که بازدیدش بالاس ( مثلا روزی 50 هزار آی پی ) از درآمد یه روزش میتونه هزینه هاست و دامین یه ماه رو بده .
من یه سایت داشتم که مطالبش اضافه میشد و بازدیدش روز به روز رشد میکرد ولی اینقدر ساسپند شدیم و از این هاستینگ به اون هاستینگ اسباب کشی کردیم که رفته رفته بازدیدیش از دست رفت.
کم کم به این نتیجه رسیدم که تو هاست اشتراکی سایت من جواب نمیده و باید هاست اختصاصی بگیرم هزینه هاست اختصاصی هم که خیلی گرونه
والان این سوال برا پیش اومده که آیا میشه از سایت ورد پرس کام استفاده کنم و دامینم را بهش وصل کنم و از هاست اونجا استفاده کنم و پول ندهم؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
وردپرس دات کام اجازه قرار دان کد رو نمیده و برای اتصال دامین هم باید از خودشون دامنه رو بخری

niaztarin

Registered User
لایک‌ها
159
بهتره هاست بگیری و از تمامی امکاناتش بهره ببری ، وبلاگ محدودیت داره و نمیشه از امکانات کامل یک سایت بهره برد
پیشنهاد من نت افراز هست http://www.netafraz.com/hosting.php

اگه روزانه 15000 ای پی دارید ، سرویس الماس رو بگیرید
اگر بیش از 20 هزار باشه ، سرویس الماس 2 رو پیشنهاد میکنم
سرویس طلایی به درد اونایی میخوره که رتبه شون بالای 1500 ایران هست

سالیان سال هست که با نت افراز کار میکنم و تعدادی از سایت هام روی الماس 2 قرار داره کیفیت و پشتیبانیشون هم عالیه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
وردپرس.کام برای یک وبلاگ ساده و بدون هیچ پلاگین و کد جاوااسکریپتی و نهایتا یک اتصال دامین مناسبه و اصلا برای ایجاد یک سایت با بازدید متوسط و بالا مناسب نیست و کاملا محدوده

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
وردپرس دات کام که فیلتره، شما چجوری می‌خوای باهاش کار کنی؟

بالا