• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از سرورهای آلتوس هاست به دلیل وارز بودن می تونه مانع پیشرفت سایت بشه؟

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام

لطفا در این مورد کمی راهنمایی کنید. از نظر موتورهای جست و جو و در راس اونها گوگل استفاده از سرورهای های شرکت هایی مانند آلتوس هاست برای میزبانی سایت که به قوانین کپی رایت پایبند نیستند مورد منفی به حساب میاد؟ یعنی این عامل می تونه باعث بشه آدرس سایت ما در نتایج جست و جو رتبه پائین تری بگیره؟
باید به این نکته اشاره کنم که محتوای سایت به هیچ عنوان وارز نیست و خرید از آلتوس هاست دلیل دیگری داره.

ممنون.

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
سلام
به طور مستقیم خیر .
روی هاست دی ال ، چندین سایت دیگه هم هستند که به کپی رایت پایبند نیستن.
سایت دوستم انگلیسی هست و از هاست دی ال هاست داره و هیچ مشکلی نداشتن تا حالا.
ویرایش : سایتشون وارز هست

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام
به طور مستقیم خیر .
روی هاست دی ال ، چندین سایت دیگه هم هستند که به کپی رایت پایبند نیستن.
سایت دوستم انگلیسی هست و از هاست دی ال هاست داره و هیچ مشکلی نداشتن تا حالا.
ویرایش : سایتشون وارز هست

از لطفتون ممنونم.

گوگل فقط آدرس سایت ها رو وارد بلک لیست می کنه یا در مورد IP ها هم همچین کاری انجام میده؟ چون بسیاری از دوستان ادعا کردن که IP رو هم ممکنه وارد بلک لیست کنه این سوال رو می پرسم. آخه اینطوری که تر و خشک با یک آتیش می سوزن. چون آلتوس هاست قوانین کپی رایت رو رعایت نمی کنه کل مشتری هاش باید با مشکل مواجه بشن؟ البته من خودم رو سرورهای این شرکت چند سایت پر بازدید وارز هم دارم که میزان ورودی های گوگلشون روزانه بیش از 100k در مجموع هست. دوستان می گفتن که اگر این سایت ها برای مثال روی سرورهای سینگل هاپ بودن 3 برابر این میزان می تونستن ورودی بگیرن. آیا ادعا درسته؟ من شنیدم اگر سایتی وارد لیست سیاه گوگل بشه کل ایندکس های اون از لیست نتایج جست و جو حذف می شه نه اینکه در نتایج جست و جو رتبه پائین تری بگیره.

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
دوستان،
یه سوال دیگه اینکه اگر سایت وارد بلک لیست بشه گوگل تو وبمستر تولز اعلام می کنه؟

masoudfatemi

Registered User
لایک‌ها
549
از لطفتون ممنونم.

گوگل فقط آدرس سایت ها رو وارد بلک لیست می کنه یا در مورد IP ها هم همچین کاری انجام میده؟ چون بسیاری از دوستان ادعا کردن که IP رو هم ممکنه وارد بلک لیست کنه این سوال رو می پرسم. آخه اینطوری که تر و خشک با یک آتیش می سوزن. چون آلتوس هاست قوانین کپی رایت رو رعایت نمی کنه کل مشتری هاش باید با مشکل مواجه بشن؟ البته من خودم رو سرورهای این شرکت چند سایت پر بازدید وارز هم دارم که میزان ورودی های گوگلشون روزانه بیش از 100k در مجموع هست. دوستان می گفتن که اگر این سایت ها برای مثال روی سرورهای سینگل هاپ بودن 3 برابر این میزان می تونستن ورودی بگیرن. آیا ادعا درسته؟ من شنیدم اگر سایتی وارد لیست سیاه گوگل بشه کل ایندکس های اون از لیست نتایج جست و جو حذف می شه نه اینکه در نتایج جست و جو رتبه پائین تری بگیره.

خیر . کل سایت در صورت اسپم حذف میشه نه به خاطر کپی رایت صرفا
دلیل این که میگن سینگل هاپ بهتره اینه که این دیتاسنتر از class c ips استفاده میکنه . یعنی رنج ایپی ها C هستن . بعضی موارد گوگل به ایپی سایت ها گیر میده اما اگه رو سرور shared باشه این اتفاق نباید بیوفته

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
معمولا روی آی پی وقتی حساس میشه که ازش هرزنامه بفرستن در کل بیشتر با دامنه کار داره تا آی پی

اگر دامنه ای بلوکه بشه توی وبمستر تولز اطلاع میده

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
یک سئوالی
اگر این کار خوبه....چرا دوستان سایت های خودشون رو روی این سرور ها نمیگذارند؟؟؟؟؟؟
:)

بالا