• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از مودم وای فایل و اسفاده از adsl؟؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان.
چند روزیه که مطالبی میشنوم یا گاها می خونم که به نظرم میاد کلا برداشت من راجب wifi و adsl غلط هست!

من فکر می کنم که wifi و adsl دو سرویس جدا از هم هستند که هر کدوم را باید جدا گانه خرید و قیمتاشون جداست و...

ولی از یکی شنیدم که شما یه خط adsl میگیری بعد یه مودم wifi نصب می کنی و با کامپیوتر و گوشی به صورت wifi میری اینترنت!!

چنین چیزی ممکنه؟ یعنی من باید یه مودم wifi بگیرم و وصل کنم به خط تلفن؟ بعد با همون خط adslم وصل میشم؟ گوشی خودش وای فای داره تکلیف کامپیوتر چی میشه؟(گیرنده مخصوص داره؟)

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
احسنت به شما،
دادا عصر ارتباطاته اطلاعاتتو ببر بالا.
وای فای دو نوعه.یکی هست اینترنت وای فای یا بیسیم که تبلیغشو میندازن دم خونه ها که اون میان یه دکل کوچیک واست نصب میکنن استفاده میکنی و نیازی به خط تلفن نداره ولی هزینش بالاس..یه مدلشم همونی که گفتی،میری درخواست adsl میدی خطتو رانژه میکنن بعد یه مودم adsl میخری که قابلیت وای فای هم داشته باشه اینجوری میتونی با گوشی و لپ تاپ وصل بشی بهش از طرفی این مودمها رو میشه با کابل شبکه وصل کرد به سیستمهای خونگی که کارت شبکه داشته باشن و با اونا هم رفت تو نت..
امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
احسنت به شما،
دادا عصر ارتباطاته اطلاعاتتو ببر بالا.
وای فای دو نوعه.یکی هست اینترنت وای فای یا بیسیم که تبلیغشو میندازن دم خونه ها که اون میان یه دکل کوچیک واست نصب میکنن استفاده میکنی و نیازی به خط تلفن نداره ولی هزینش بالاس..یه مدلشم همونی که گفتی،میری درخواست adsl میدی خطتو رانژه میکنن بعد یه مودم adsl میخری که قابلیت وای فای هم داشته باشه اینجوری میتونی با گوشی و لپ تاپ وصل بشی بهش از طرفی این مودمها رو میشه با کابل شبکه وصل کرد به سیستمهای خونگی که کارت شبکه داشته باشن و با اونا هم رفت تو نت..
امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی.
دقیقا جوابم رو گرفتم!
هم واضح و رسا بود هم دقیقا جوابی بود که می خواستم! من خط adsl از مخابرات دارم الان فقط باید برم مودم بگیرم.
خیلی ممنون.

بالا