• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از چندین دامین برای یک سایت مغایر قوانین سئو و گوگل نیست؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

بعضی سایت ها از چندین دامین استفاده می کنن و با این کار تعداد ایندکس ها و طبیعتا ورودی هاشون رو افزایش می دن. گوگل این سایت ها رو مجازات نمی کنه؟ ممنون می شم کمی در این زمینه راهنمایی کنید.

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام.. چه دلیلی داره ؟

هر دامنه برای خودش داره کار می کنه

مگه محتوای تکراری از نظر گوگل مردود نیست؟ الان سایت با 62 تا دامین فعال هست. یعنی محتوای سایت ضرب در 62. این روزها همچین سایت هایی خیلی زیاد شده.

راستی چطور این کارو می کنن؟ به اصطلاح دامین رو پارک می کنن یا ...

ممنون

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
این دامین ها همه ریدایرکت میشن روی یک دامین. و این از نظر گوگل , داشتن محتوای تکراری نیست.

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
گوگل محتوا رو در نظر میگیره نه دومین

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
گوگل محتوا رو در نظر میگیره نه دومین

خوب من هم همین رو می گم. مگه در این حالت روی چندین دامین مختلف، یک محتوای یکسان قرار نمی گیره؟ فرق این با کپی چیه؟ وقتی تو گوگل برای مثال مورد xyz رو جست و جو می کنی نتیجه به این شکل هست :

site1.com/xyz
site2.com/xyz
site14.com/xyz

خوب اینطوری حق سایت های دیگه ضایع نمی شه؟ من هم 20-30 تا دامین به سایتم اضافه کنم و تعداد ایندکس هام رو بالا ببرم مشکلی برام پیش نمی آد؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
دامنه های دیگه باید ریدایرکت بشن روی دومین اصلی, حالا اینکه طرف به خاطر فیلترینگ اینکارو نکرده به خودش مربوطه...
قاعدتاً صفحات دومین های فرعی نباید ایندکس بشن!

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
دامنه های دیگه باید ریدایرکت بشن روی دومین اصلی, حالا اینکه طرف به خاطر فیلترینگ اینکارو نکرده به خودش مربوطه...
قاعدتاً صفحات دومین های فرعی نباید ایندکس بشن!

مساله اینجاست که دامین ها ریدایرکت نمی شن و تمامشون هم ایندکس دارن. تو نتایج جست و جوی یک مطلب خاص هم بیش از یک دامین از سایت فوق وجود داره. نمونه خارجی هم دیدم.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
هزاران دومین روی سیستم های همکاری در فروش مثل ایران مارکت و پایگان و... پارک شده . همشون هم ایندکس میشن . هرکدوم بک لینک بهتری داشته باشه در صدر قرار میگیره

دوشواری نداره

گوگل خودش 500-600 تا دومین داره . یکی میخواد خودشو جریمه کنه

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خوب من هم همین رو می گم. مگه در این حالت روی چندین دامین مختلف، یک محتوای یکسان قرار نمی گیره؟ فرق این با کپی چیه؟ وقتی تو گوگل برای مثال مورد xyz رو جست و جو می کنی نتیجه به این شکل هست :

site1.com/xyz
site2.com/xyz
site14.com/xyz

خوب اینطوری حق سایت های دیگه ضایع نمی شه؟ من هم 20-30 تا دامین به سایتم اضافه کنم و تعداد ایندکس هام رو بالا ببرم مشکلی برام پیش نمی آد؟

شما یه مورد بیار که مطلب عینا تو سایت دیگه باشه و گوگل بیاد دامین های یک سایت رو پشت سرهم بیاره .

مطمئنا یک دامین در نتایج نخست قرار میگیره و اگه مطلب و کلمات کلیدی در سایت دیگه نباشه گوگل مجبوره دامین های دیگه رو در نتایج نمایش بده

rightelonline

Registered User
لایک‌ها
28
این مدلی گوگل تا بفهمه اول اینکه برای مدتی میزاره توی لیست تست ببینه تقلبی شده یا نه بعد اگر ببینه واقعا تقلب شده سلیا رو جریمه میکنه اگر ببینه نه تقلبی نیست کاری نداره

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
شما یه مورد بیار که مطلب عینا تو سایت دیگه باشه و گوگل بیاد دامین های یک سایت رو پشت سرهم بیاره .

مطمئنا یک دامین در نتایج نخست قرار میگیره و اگه مطلب و کلمات کلیدی در سایت دیگه نباشه گوگل مجبوره دامین های دیگه رو در نتایج نمایش بده

برای مثال به عکس زیر نگاه کنید. نتیجه اول و سوم مربوط به یک سایت هست با دامین های مختلف. یعنی اینکه دامین های متعدد شانس حظور این سایت رو در صفحه اول افزایش دادن. غیر از اینه؟ اگر من اشتباه می کنم ممنون می شم اشتباهم رو بگید.

parker.jpg

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
این مدلی گوگل تا بفهمه اول اینکه برای مدتی میزاره توی لیست تست ببینه تقلبی شده یا نه بعد اگر ببینه واقعا تقلب شده سلیا رو جریمه میکنه اگر ببینه نه تقلبی نیست کاری نداره

برای مثال سایت مورد نظر ما تخلف کرده یا خیر؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
برای مثال به عکس زیر نگاه کنید. نتیجه اول و سوم مربوط به یک سایت هست با دامین های مختلف. یعنی اینکه دامین های متعدد شانس حظور این سایت رو در صفحه اول افزایش دادن. غیر از اینه؟ اگر من اشتباه می کنم ممنون می شم اشتباهم رو بگید.

مشاهده پیوست 370774

نتیجه اول و سوم هم محتوای متفاوتی دارن هم تایتل متفاوتی دارن هم url متفاوتی دارن.

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
نتیجه اول و سوم هم محتوای متفاوتی دارن هم تایتل متفاوتی دارن هم url متفاوتی دارن.

و هم دامین متفاوتی. سول من اینه که دامین های مختلف برای یک سایت مشکل ساز نمی شن؟ اگر همشون دارای ایندکس باشن؟ که خب طبیعی هست لینک های ایندکس شده برای دامین های مختلف تکراری خواهند بود. مساله اینه که همچین سایتی در نتایج جست و جو بیشتر از سایتی که یک دامین داره ظاهر می شه. این مساله اعتدال بین سایت ها رو به هم نمی زنه؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

دوستان دیگه کسی نظری نداره؟

بالا