سلام.. چه دلیلی داره ؟
هر دامنه برای خودش داره کار می کنه
این دامین ها همه ریدایرکت میشن روی یک دامین. و این از نظر گوگل , داشتن محتوای تکراری نیست.
گوگل محتوا رو در نظر میگیره نه دومین
دامنه های دیگه باید ریدایرکت بشن روی دومین اصلی, حالا اینکه طرف به خاطر فیلترینگ اینکارو نکرده به خودش مربوطه...
قاعدتاً صفحات دومین های فرعی نباید ایندکس بشن!
خوب من هم همین رو می گم. مگه در این حالت روی چندین دامین مختلف، یک محتوای یکسان قرار نمی گیره؟ فرق این با کپی چیه؟ وقتی تو گوگل برای مثال مورد xyz رو جست و جو می کنی نتیجه به این شکل هست :
site1.com/xyz
site2.com/xyz
site14.com/xyz
خوب اینطوری حق سایت های دیگه ضایع نمی شه؟ من هم 20-30 تا دامین به سایتم اضافه کنم و تعداد ایندکس هام رو بالا ببرم مشکلی برام پیش نمی آد؟
این مدلی گوگل تا بفهمه اول اینکه برای مدتی میزاره توی لیست تست ببینه تقلبی شده یا نه بعد اگر ببینه واقعا تقلب شده سلیا رو جریمه میکنه اگر ببینه نه تقلبی نیست کاری ندارهریدایرکت نمی شن. برای مثال دامین های زیر.
مرجع دانلود رایگان زیرنویس فارسی
شما یه مورد بیار که مطلب عینا تو سایت دیگه باشه و گوگل بیاد دامین های یک سایت رو پشت سرهم بیاره .
مطمئنا یک دامین در نتایج نخست قرار میگیره و اگه مطلب و کلمات کلیدی در سایت دیگه نباشه گوگل مجبوره دامین های دیگه رو در نتایج نمایش بده
این مدلی گوگل تا بفهمه اول اینکه برای مدتی میزاره توی لیست تست ببینه تقلبی شده یا نه بعد اگر ببینه واقعا تقلب شده سلیا رو جریمه میکنه اگر ببینه نه تقلبی نیست کاری نداره
برای مثال به عکس زیر نگاه کنید. نتیجه اول و سوم مربوط به یک سایت هست با دامین های مختلف. یعنی اینکه دامین های متعدد شانس حظور این سایت رو در صفحه اول افزایش دادن. غیر از اینه؟ اگر من اشتباه می کنم ممنون می شم اشتباهم رو بگید.
مشاهده پیوست 370774
نتیجه اول و سوم هم محتوای متفاوتی دارن هم تایتل متفاوتی دارن هم url متفاوتی دارن.