• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از کد html در ایمیل

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان
من یه سوال دارم اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
من میخوام از کدهای html توی ایمیل هایی که میفرستم استفاده کنم و لی وقتی ایمیل رو دریافت میکنم به جای نتیجه ی کار خود همون کدها رو میبینم .
مثلا اگه من این کد رو نوشته باشم بازم همینو به من بر میگردونه :
HTML:
dir="rtl">تست متن<"
چیزی که به من میده همینه :
کد:
dir="rtl">تست متن<
من از قالب کامل یه صفحه ی html یعنی :

<html>
<head>
....
</html>

هم استفاده کردم ولی نتیجه همینه ! و توی ایمیل دریافتی همین کد ها رو به جای متن به من میده !
اگه یه نفر به من بگه که چه جوری این کار رو بکنم ممنون میشم .:)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به دلايل امنيتي به صورت ديفالت کد هاي html تو ميل هاي ياهو تفسير نميشن.
بايد از توي آپشنهاش فعالش کنيد.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
پس بعضی از این سایت ها که برای من میل میفرستند چه طوری از این کد ها استفاده میکنند ؟ یا وقتی از outlook استفاده میکنیم . من سایت های خیلی زیادی رو دیدم که برای خود من صفحه های قالب بندی شده رو فرستادند . اونها از چه طریق این کار رو میکنند ؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
پس بعضی از این سایت ها که برای من میل میفرستند چه طوری از این کد ها استفاده میکنند ؟ یا وقتی از outlook استفاده میکنیم . من سایت های خیلی زیادی رو دیدم که برای خود من صفحه های قالب بندی شده رو فرستادند . اونها از چه طریق این کار رو میکنند ؟
اونها HTML نيستند !

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
یه تاپیک در قسمت ASP زدم و انواع برنامه های ارسال ایمیل رو اونجا گذاشتم . به نام (( تمام مسائل در مورد ایمیل )) به اونجا سر بزن
ببین برای این که بتونی ایمیل به صورت HTML ارسال کنی باید object ارسال ایمیلت هم HTML باشه وگرنه همون اتفاقی میفته که خودت تجربه کردی .
پست شماره 6 رو مطالعه کن همون چیزیه که می خوای . سوالی بود در همون تاپیک بپرس

neopersia

Registered User
لایک‌ها
2
یه تاپیک در قسمت ASP زدم و انواع برنامه های ارسال ایمیل رو اونجا گذاشتم . به نام (( تمام مسائل در مورد ایمیل )) به اونجا سر بزن
ببین برای این که بتونی ایمیل به صورت HTML ارسال کنی باید object ارسال ایمیلت هم HTML باشه وگرنه همون اتفاقی میفته که خودت تجربه کردی .
پست شماره 6 رو مطالعه کن همون چیزیه که می خوای . سوالی بود در همون تاپیک بپرس

:wacko: :wacko: :wacko:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام معذرت از اساتید محترم.

دوست عزیز با php نوشتن همچین کدی خیلی سادس اگر یک بار یک کتاب php بخونی میبینی که کد خیلی ساده ای داره دقیقا از کد html استفاده میشه مگه غیر از html توی وب کد دیگه ای هم داریم ما خبر نداریم.:lol:

بالا