• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از گوگل ادسنس در سایتهای فارسی

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوستان ، من یک سایتی مد نظرم هست که از گوگل ادسنس استفاده می کنه بدون اینکه سایت با زبان انگیلیسی یا ... طراحی شده باشه!
این واقعیت که گوگل از زبان فارسی برای ادسنس پشتیبانی نمی کنه رو برای من خدشه دار کرد
سایت مورد نظر www.donbaleh.com هست ، آیا ترفند خاصی زده شده ؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
شما ابتدا با یک سایت انگلیسی اکانت رو تایید کن بعدش می تونی کد رو تو هر سایتی بدون نیاز به تایید قرار بدی ... اما دقت کن اگر سایت فارسی ایت رو در آینده چک کنند کن اکانت ات رو یکجا می بندن و هی چی هم بهت نمیدن !

دنباله هم احتمالا همین کارو کرده و چون ترافیکش مستقیما از ایران تامین نمیشه فعلا بهش شک نکردن هنوز

بالاترین هم همین طور در ضمن اینکه یالاترین یک کلک دیگه هم زده که من اینجا نمیگم

دوستان اگر میتونن بیشتر راهنمایی کنند

Last edited:

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
دوست من این که شما می گی اول یک سایت انگلیسی زبان رو بده بعد کد رو بزار غلط هست چون در ابتدای ثبت نام در ادسنس اسم سایت چک می شه و تمامی تبلیغ ها بر اساس اسم سایت ثبت شده به نمایش در میاد !
سایت بالاترین هم که جای ترفند نیست چون نصف انگلیسی زبان هست!

دوستان اگر در این ضمینه مطلع هستند راهنمائی کنند لطفا

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
من فکر میکنم این سایت ها ( به خصوص بالاترین) دارن یه جورایی حمایت میشن، یعنی گوگل دونسته داره تبلیغ میده بهشون... حتی اگه نگاه کنید تبلیغهاش درست نشون داده میشن (اگه تبلیغ بی ربط بخواد نشون بده میره رو حالت General ....)

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
روی صحبت من فقط با سایت دنباله هست که تماما فارسی زبانه !
تو قسمت شرایط و ضوابط گوگل تبصره ای برای این قبیل سایتها زده نشده که ازشون حمایت کنن ولی باز امکانش هر چند کم وجود داره

بعد چطور با این وضع که فارسی زبان هست فعالیت می کنه در ادسنس؟؟

gvm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم جواتونو توی این کتاب پیدا کنید. راه حل عملی گوگل ادسنس برای ایرانیان 2012
میتونید رایگان دانلودش کنید. البته در صفحه ای که میاد باید ایمیل خودتون رو وارد کنید و بعد از وریفای کردن درخواستتون کتاب رو ایمیل میکنه براتون.

دانلود کتاب راه حل عملی گوگل ادسنس برای ایرانیان

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
فکر میکنم جواتونو توی این کتاب پیدا کنید. راه حل عملی گوگل ادسنس برای ایرانیان 2012
میتونید رایگان دانلودش کنید. البته در صفحه ای که میاد باید ایمیل خودتون رو وارد کنید و بعد از وریفای کردن درخواستتون کتاب رو ایمیل میکنه براتون.

تو خبرنامه میخوای ایمیل جمع کنید خوب راحت میگذاشتی دانلود مردم می کردند!

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

والا واسه ما که هنوز ایمیلی نیومده

بالا