• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از یک کد برای تمام صفحات

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
با سلام. عنوان تاپیک شاید چندان گویا نباشه
بنده در سایتم چند صفحه دارم و بناست برای تمام صفحات سایدبار قرار بدم. بدیهی ست میتونم برای تک تک صفحات اون ساید کناری رو قرار بدم اما اگر بعدا نیاز به تغییر باشه باید باز تمام صفحات رو تغییر بدم. خواستم ببینم چطور میشه یه چیز مثل footer درست کرد؟ مثلا ما در قالب سایت یک footer.php داریم که برای تمام صفحات استفاده میشه. حالا میخوام یک sidebar.php ایجاد کنم تا در تمام صفحات نمایش داده بشه. گفتنی ست این sidebar اصلا در اسکریپت تعریف نشده و نمیدونم دقیقا باید در کجاها اون رو تعریف کنم.
ضمنا از iframe هم بنا نیست استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
اسکریپت آماده، مولتی هاستر، البته به قدری با اسکریپت کار کردم که کدهاش رو مشناسم gigpars.com

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
با دستور require یا include در php می تونید کد یا هر متنی رو از فایلی بخونید و داخل فایل دیگه درج کنید :)

PHP include and require

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
ببخشید یک سوال دیگه هم دارم، دیگه براش یک تاپیک جدید نزدم، برای نمایش تعداد بازدید یک صفحه از چه کدی میشه استفاده کرد؟ اسکریپت همون مولتی هاستر gigpars.com هست. بناست تکه کدی بزنم که تعداد نمایش هر تصویر رو نمایش بده

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
ببخشید یک سوال دیگه هم دارم، دیگه براش یک تاپیک جدید نزدم، برای نمایش تعداد بازدید یک صفحه از چه کدی میشه استفاده کرد؟ اسکریپت همون مولتی هاستر gigpars.com هست. بناست تکه کدی بزنم که تعداد نمایش هر تصویر رو نمایش بده

فکر کنم میشه هر بار صفحه ای لود شد یک عدد رو توی بانک اطلاعاتی یا Session اضافه کنید. بعد این عدد رو به عنوان تعداد نمایش توی صفحه بنویسید. ولی برای آمار کلی سایت می تونید از سایت هایی مثل سافتگذر استفاده کنید که خودشون بهتون کد میدن
gigapars رو نمیشناسم و الآن هم ظاهرا فیله !!!

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
فکر کنم میشه هر بار صفحه ای لود شد یک عدد رو توی بانک اطلاعاتی یا Session اضافه کنید. بعد این عدد رو به عنوان تعداد نمایش توی صفحه بنویسید. ولی برای آمار کلی سایت می تونید از سایت هایی مثل سافتگذر استفاده کنید که خودشون بهتون کد میدن
gigapars رو نمیشناسم و الآن هم ظاهرا فیله !!!
gigApars نیست gigpars.com هست. بله در این مورد کدی موجود نیست؟ نیاز به آمارگیر ندارم فقط کدی که خیلی ساده تعداد بازدید رو نشون بده

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
gigApars نیست gigpars.com هست. بله در این مورد کدی موجود نیست؟ نیاز به آمارگیر ندارم فقط کدی که خیلی ساده تعداد بازدید رو نشون بده

بازدید هر صفحه رو جدا می خوای ؟
می تونی با نویسنده اسکریپت صحبت کنی شاید چیز قشنگی داشته باشه
کدش هم کاری نداره ولی چند وقته کد ننوشتم یکم فراموش کردم ! شاید توی نت پیدا کنی

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
نویسنده اسکریپت که قابل پیدا شدن نیست جناب! اسکریپت رایگان هست و خیلیا استفاده میکنند. بنده درش تغییرات ایجاد کردم. بسیار خوب، از دوستان اگر کسی مطلع هست ممنون میشم ارائه کنه

بالا