• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

استفاده از CD و DVD Multisession

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .... اگه در هنگام رايت دقت كرده باشين ،* همچين عبارتي رو مي پرسه كه آيا ميخواهيد به قول خودمون تهشو ببندم با نه .....
حالا اگه حجم فايل كمتر از ظرفيت ديسك باشه كه ميشه دوباره روش رايت كرد ؛* و لي ديگه اون فايلهايي كه قبلا رايت شده بود ديگه قابل دسترس نيست ....
حالا سوالي كه دارم اينه كه چطوري در Win Xp ميشه به اون فايلهايي كه دقعات قبل رايت شدن دسترسي داشت ممنون ... كمك بزرگي ميكنين اگه راهي معرفي كنين

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
با نرم افزار های ی که رایت کردن رو مدیریت میکنن میشه به راحتی سی دی یا دی وی دی رو چند نشستی کرد با حفظ اطلاعات قبلی

البته اگر مثلا در نشست دوم اطلاعات ریختین روی سی دی یا دی وی دی و اطلاعات نشست قبل محو شدن نگران نباشید به راحتی میشه اون اطلاعات رو برگردوند .

تو ویندوز XP من تنظیماتی برای این کارهای بالا که گفتم ندیدم اما تو نرو میشه .

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
با نرم افزار های ی که رایت کردن رو مدیریت میکنن میشه به راحتی سی دی یا دی وی دی رو چند نشستی کرد با حفظ اطلاعات قبلی

البته اگر مثلا در نشست دوم اطلاعات ریختین روی سی دی یا دی وی دی و اطلاعات نشست قبل محو شدن نگران نباشید به راحتی میشه اون اطلاعات رو برگردوند .

تو ویندوز XP من تنظیماتی برای این کارهای بالا که گفتم ندیدم اما تو نرو میشه .

منم تو نرو ديدم كه فقط نشست ها رو نشون ميده اما امكان بازيابي رو نداشت اگه شما راهشو ميدوني به منم بگو :blush:

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
خوب شما این روش رو برو

اول CD یا DVD رو بزار تو درایوت بعد Nero Burning ROM رو اجرا کن بعد یه مدت CD یا DVD رو اسکن میکنه تمام نشست های گذشته رو نمایش میده فقط شما کافیه یه فایل کوچیک رو بهش اضافه کنید بعد بزارید تا CD یا DVD تون رایت بشه این مدلی فایل های نشست قبلی رو دارید و میتونید ازشون استفاده کنید . نکتش استفاده از Nero Burning ROM و قرار دادن CD یا DVD قبل از باز کردن برنامه بود .

امیدوارم جدید و کاربردی باشه :دی

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
هر دفعه که روی سی دی رایت میشه یک تراک درست میشه روی همین حساب میتونین در نرو از منوی extras گزینه save tracks رو انتخاب کنید در این پنجره تراکهای موجود در مدیا رو نشون میده و میتونیم اونهارو با فرمت iso یا nrg ذخیره کنیم و در برنامه های شبیه ساز cd مثل daemon tools لود کنیم و یا روی یک مدیا مجدد رایت کنیم
و اگه cd صوتی باشه تراکها رو که هر کدوم یک اهنگ هستند رو با فرمت mp3 یا wav ذخیره کنیم و همچنین در دوحالت دیجیتال و یا انالوگ( یعنی به کمک خود cd-rom و بدون پردازش نرم افزاری) اهنگ ها رو گوش کنیم
در ویندوز 98 این امکان بود که بعد از نصب nero میتونستیم انتخاب کنیم که کدام تراک و جلسه رو برای نمایش انتخاب کنیم با راست کلیک بر روی ایکون سی دی رام و انتخاب properties

بالا